atom napsal:
Ahoj, můžete dát někdo recenze na SC2 od Schubertha, o tomto komunikátoru jsem se zatím moc nedočetl, pořídil jsem C5, tak jestli to má cenu, momentálně mám Tour. S kamarádama přecházíme na Mesh, tak zvažuji zda SC2 nebo U-com16 nebo něco ještě dalšího. Díky za každé info. atom
Moje recenze je jednoduchá. Koupil jsem C5, nainstaloval SC2, vyndal SC2, prodal SC2 a dál jsem šťastný s Interphone Tourem. Integrace do C5 fantastická. Používání pro mě tragický. SC2 vyrábí Sena a podle toho to vypadá. Senu jsem ze stejnýho důvodu už jednu dříve prodal. Interphone nabíjím jednou za měsíc a vůůbec nic neřeším. Sena má (vyzkoušeno na třech modelech) pořád nějakej problém s párováním. A to jsem zkoušel párování Sena vs Interphone i Sena a Sena. Je hodně lidí, kteří senu chválí, já bych si jí nenechal ani zadarmo.
Pokud chceš tip, jak nainstalovat Interphone do C5... mám koupenej lepší mikrofon interphone https://www.bonmo...wE#1622133 (bacha, prodává se s různými konektory, kup si plochej) a sluchátka jsem natvrdo připájel origo Schuberth. Jou nepřekonatelně lepší, než interphone.
Orig intercom do C5 funguje dobře (spárováno se senou spolujezdce) dobíjení a výdrž pro mě v poho . Avšak dát to do provozu ,spárovat atp. poprvé to byl děs běs -kdo není na tyhle věci cifršpion tak se s tím pere (názor i uživatelů z různých fór a kometů YT) nakonec mě pomohlo polské video kde prodejce dopodrobna vysvětluje a ukazuje postup. Návod je nicneříkající -na jedno tlačítko milion funkcí a stačí držet nebo pustit o 2vteřiny dřív nebo pozděj a už to nenastavíš. Až se to rozjede tak ok ale..
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s párováním interkomů, jedná se mi konkrétně jak párovat dva interkomy U-COM 16 a jeden interkom TOUR. Nějak se mi nedaří. Díky.
firedept napsal:
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s párováním interkomů, jedná se mi konkrétně jak párovat dva interkomy U-COM 16 a jeden interkom TOUR. Nějak se mi nedaří. Díky.
Krok 1 - všechno aktualizované
Krok 2 - tour na začátku nebo na konci řetězce
(nevím proč, ale někdy nám to jde když je první, někdy poslední a za desítky jízd jsem nepřišel na nějaký klíč kdy to dělá co ...)
Ahoj Martine, při prvním pokusu jsem dával Tour jako poslední,vše jsem před tím aktualizoval, vymazal paměti a nepodařilo se. Tak zkusím Tour na začátek, děkuji za informace.
Ahoj, chtěl bych požádat o radu ohledně interkomu Interphone TOUR.
Běžně ho používám sám, mám ho propojen s telefonem kde aktivně využívám navigaci mapy.cz, krásně mi diktuje hlasové pokyny, popř. dokážu telefonovat.
Minulý týden jsem ale jezdil se švagrem, který má interkom jiné značky (HJC). Párování proběhlo, dokázali jsme se společně bavit, ale to bylo tak všechno. Z mobilu to už nepobralo nic (navigace/telefonování), v podstatě nebyli ani propojeny.
Doma jsem to zkoušel s druhou jednotkou TOUR a to samé.
Jedinou možností bylo v aplikaci mapy.cz posílat hlášení jako telefonní hovor, kdy hlášení přišlo, a následně když bylo cca 10 s ticho tak to zaplo zpátky na interkom. Což je samozřejmě poněkud blbé řešení.
Chci se zeptat, jestli je to vlastnost interkomu, nebo mám něco (nastaveno) špatně? Popřípadě je na to nějaké řešení?