Bubak napsal:
...minule mě z obou špatnejch taky míň vadil Karl, ale pak to taky pěkně posral - aspoň u mě.... Ovšem teď je to veliká paráda. Mimoň, co má falešné i brejle a Milouš.....
Taky jsem věřil víc spícímu blekotovi, pak se ale odkopal a vyklubal se z něj pěknej zmetek.
Bohužel Drahoš je dle mého názoru jen účelově nastrčenej šašek,který sleduje zájmy svého předchůdce.
Upravil Hrabe_X dne 13.01.2018 17:34
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Bubak napsal:
Ovšem teď je to veliká paráda. Mimoň, co má falešné i brejle a Milouš.....
Vazne posuzujes lidi podle bryli? Kdyz nekdo celej zivot bryle nosi a v pokrocilem veku si necha odoperovat oci, docela chapu, ze je na ne zvyklej a nosi pak bryle bez dioptrii.
Paji napsal:
Je mi osobně velice líto národa, který preferuje, aby byl reprezentován takto:
precti si diskuze pod nejakejma "zapadnima" novinama, kde jeste nezrusili prispevky.
Vesmes nam Ovara zavidej.
(ne, volil jsem Hynka
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Moc nechápu Vaše diskuze, protože každý inteligentní jedinec s IQ větším jak průměr chápe, že současný prezident je jeden z největších omylů poslední doby. Proto téměř každý z těch 8 kandidátů byl lepší volbou než on. Kdo volili současného prezidenta jsou patrně trochu hluší, slepí a nechápaví a proto by nebylo špatné, kdyby se odjeli na chvíli léčit do lázní nejlépe do Ruska na Sibiř.
Ale nevím zda by jim to pomohlo
sj90 napsal:
Moc nechápu Vaše diskuze, protože každý inteligentní jedinec s IQ větším jak průměr chápe, že současný prezident je jeden z největších omylů poslední doby. Proto téměř každý z těch 8 kandidátů byl lepší volbou než on. Kdo volili současného prezidenta jsou patrně trochu hluší, slepí a nechápaví a proto by nebylo špatné, kdyby se odjeli na chvíli léčit do lázní nejlépe do Ruska na Sibiř.
Na Tvůj příspěvek nemá cenu reagovat.... Jen hodně vypovídá o Tvém vztahu k lidem, kteří mají odlišný názor...
Upravil hobr dne 14.01.2018 00:55
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Bubak napsal:
Ovšem teď je to veliká paráda. Mimoň, co má falešné i brejle a Milouš.....
Vazne posuzujes lidi podle bryli? Kdyz nekdo celej zivot bryle nosi a v pokrocilem veku si necha odoperovat oci, docela chapu, ze je na ne zvyklej a nosi pak bryle bez dioptrii.
....já mu neupírám vědecké a manažerské schopnosti. Nicméně mi vadí jeho postoje a pozadí, co stojí za ním.... ...pro mě je nečitelný....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
sj90 napsal:
Tvuj prispevek presne definuje tvoji inteligenci.vidim ze tolerance ti v povaze nechybi.
Nejhorší smrt je z vyděšení
Dejme si tu fakta.
Zeman pozitiva.
Je inteligentni , brani imigraci, ma zkusenosti, neleze do zadku politikum z EU.
Zeman negativa.
Obklopil ae na hrade pro me extreme neduveryhodnyma lidma, leze do prdele Cine, leze do prdele Rusum, chova se namyslene, lze o spouste veci treba ze nedela kampan je stary a nemocny, asi obcas chlasta moc.
Drahos pozitiva
Je inteligentni, prijde mi jako slusny clovek, cely zivot sel za jinymi hodnotami nez za penezi takze bude dle me neuplatny, je sance ze prinese do politiky slusnost a ohleduplnost, nechova se povysene, argumentuje vecne a logicky, je pro EU, umi jazyky, ma zkusenosti z vrcholnych funkci
Drahos negativa
Nema prakricke zkusenosti z vrcholne politiky, jeho postoj k imigraci neni dostatecne radikalni, asi nebude mit koule jid do stretu s vedenim EU.
Ja osobne minule volby volil Zemana hlavne kvuli riziku prolomeni Benesovach dekretu. Svym jednanim jako president me zklamal protoze se obklopil lumpy a tropi voloviny slusne receno. Jiz nikdy mu hlas nedam. Volim Drahose protoze je inteligentni a je sance ze malinko prispeje ke kultivaci pomeru ve vedeni statu. Mam obavu z jeho postoju vuci imigraci, ale je inteligentni a verim ze nebude prosazovat prijimani imigrantu ktere nase spolecnost nechce.
Upravil paja1 dne 14.01.2018 08:42
Pája
vorel napsal:
souhlasím, vidím to stejně, jen bych tomu neříkal fakta, ale osobní pohled
Souhlas je to jen muj osobni pohled a pokus o sepsani faktu s mensi nebo veci presnosti.
Proste mi vadi tohle hadani k vaznemu tematu.
Nemam rad zavery ze ten a ten je de.bil. Ma zivotni zkusenost rika ze i lide ktere vnitrne povazuji za de.bily treba v praci, maji jine vlastnosti ve kterych me osobne velmi prevysuji.
Upravil paja1 dne 14.01.2018 09:07
Pája
Drahoš zatím neodpověděl na takřka žádné otázky. Uvidíme jak zaperlí v debatě.
Zatím se vyjádřil jen, že 2600migrantů není pro ČR problém, referendum o setrvání v EU v žádném případě. Chtěl by místo toho přesvědčovací kampaň pro přijetí Eura. A nikdy by nejmenoval vládu závislou na KSČM. Jinak se jen kroutil,jak když kopneš do hada a plácal kraviny, aby se zalíbil.
To zas nejsou moc velká pozitiva s tím, že se snaží zatím držet při zemi a být maximálně neutrální. Trošku se obávám, aby po volbách nezačal heilovat, ale zatím nejsem rozhodnutý komu dám hlas, stejně jako Karel Gott.
Upravil Hrabe_X dne 14.01.2018 09:14
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Prezident skoro nic nemůže, krom Miloše, ten může škodit
Pro nás je jediná podstatná věc, která nás ovlivnit může svinsky a to je jeho vztah s Babišem. Pokud ho nezvolíme, je reálná šance, že se zbavíme i Bureše...
pod trvalým dohledem
ano, 2 věci jsou diskutabilní, ale nepopisuješ je přesně v červnu 2017 řekl: Přijmout tady nějakých 2 600 z bezpečnostního hlediska prověřených uprchlíků nebo migrantů by neměl být žádný problém.
Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/diskuse-s-prezidentskym-kandidatem-jiri-drahosem-fv1-/domaci.aspx?c=A170629_175731_domaci_kop
ano Opakovaně říkám, že by současná vláda měla zahájit seriózní debatu o přijetí eura.
To není to samé jako přesvědčovací kampaň
Ostatní mi přijde v přádku
říkám si hurikán