Taky jsem koukal, že držíš dietu Lenko. Jsi snad jediná kdo tam má u jídla ne,ne,ne. Hele at tu motorku udržíš.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Hele Cyclíku, Ty jsi nějakej všímavej
NE NE NE mám proto, že jsem si minule objednala JO JO JO a zjistila jsem, že to je zbytečný a navíc nevýhodný..... Jednak ty chlapské porce opravdu nesním a jednak dostanu to co všichni a nemůžu si vybrat. Takže jsem se na večeři trápila nad obrovskou porcí pálivého guláše, místo abych si dala třeba kuřecí řízek Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
V So a Ne je u nás v Brně letecké deň...............už dnes jsem stál v Tuřanech u letiště s dalekohledem a sledoval jak přistávajó migáče 29 ze Slovenska...kurnik to byl hukot jak hajzl !!!!A dófám že nebude zétra nebo v nedělu chat,jinak už se vážně naseru.Chu se někde projet,asi kolem prígla a hópnu do žerňasu na klobásku ja......Tak kdyby někomu hrklo v kulách a chcel by se semnó šméknót po asfaltu,třeba fanóš rušičkojc a spol,tak dé kurňa vědět,napiš sem a můžeme dát někde scuka třeba.....a vostatní můžó jet taky ne.....ALF,Zmiják atd.....konec hlášeni !!!!
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Tak sem se byl kóknót na ty migáče a největší tážitek byl asi C17 přepravní letoun USAF......jako co ten pilot dokázal,sem normálně čučel jak tele na nový vrata !!! A migina 29 taky hustý.....stál jsem sice jak socka za plotem ale na fajn fleku že by mi kdejakej platící návštěvník záviděl.Všechno to přelítalo přes nás,prostě paráda..........
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Toz tak zetra asi teda nekam vyrazim.A Zernas je fakt dobre napad.Dneska jsem cele den prochrapal pac sem to trosku natahl do rana.Tak gdo se prida?????
ja by sme mohli navstivit bohumila neeeeee
swat,alf i samo fanos+pocasi
Upravil zmijon dne 08.09.2007 23:28
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
franz jak je v brne Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
hmmm tady 13 fouka zapad zatazeno vychod polojasno taky sobcas vyleze oskar
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
swat napsal:
V So a Ne je u nás v Brně letecké deň...............už dnes jsem stál v Tuřanech u letiště s dalekohledem a sledoval jak přistávajó migáče 29 ze Slovenska...kurnik to byl hukot jak hajzl !!!!A dófám že nebude zétra nebo v nedělu chat,jinak už se vážně naseru.Chu se někde projet,asi kolem prígla a hópnu do žerňasu na klobásku ja......Tak kdyby někomu hrklo v kulách a chcel by se semnó šméknót po asfaltu,třeba fanóš rušičkojc a spol,tak dé kurňa vědět,napiš sem a můžeme dát někde scuka třeba.....a vostatní můžó jet taky ne.....ALF,Zmiják atd.....konec hlášeni !!!!
tak co dneska nic???
Taky to tak pozoruju. Od rána se baví, že se někam pojede a je skoro jedna a furt se baví., Za chvíli se budem bavit jaký to mohlo bejt dneska dobrý.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi