Ja taky obcanku predkladal. Kontroloval podle ni udaje vyplnene na zadosti o zmenu zapisu.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
To MIRAN: tímto se Ti chci omluvit, potkal jsem kolegy z dopravky a Tvou informaci mi potvrdili. Ty pokyny jim také přišly. Takže je to tak jak píšeš. Mluvil jsem s nimi 12.10.2018.
Lítám pomalu a nízko..
Třebíč
OP+VTP+RZ+50kč, za půl hodiny jsem odcházel s novou vylepenou známkou. STK mi končila 8.11.2018
Upravil geofre dne 01.11.2018 13:40
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Kuřim: T.P. + O.T.P. + O.P + SPZ vyplnit žádost "změna zápisu" seškrábnou starou a nalepí novou známku, bez poplatku . STK končila 11/2018 nyní 11/2020 cca 10 min.
Jde to i u nové,kdy byla původní STK na 4 roky. Pokud ji máš dva roky a za další dva ti končí STK protáhnou to na 4. Tzn. celkově na 6.let
Prodlužoval jsem to ve středu bráchovi a bylo mi řečeno, že středočeský kraj to ve svém kraji jako metodicky nadřízený městům zakázal. Tak nevím, co je na tom pravdy.
jast napsal:
Prodlužoval jsem to ve středu bráchovi a bylo mi řečeno, že středočeský kraj to ve svém kraji jako metodicky nadřízený městům zakázal. Tak nevím, co je na tom pravdy.
Asi to pravda je, protože já prodlužoval minulý týden v Podskalské ( městský úřad Černošice ) a kámoš v úterý a už mu řekli, že to nejde, že jenom v Praze.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
V T. Svinech na pockani a zdarma...
Jeste ze mame tolik uredniku, zakonu a vyhlasek, aby bylo vse jasne a nikdo si je nemohl vykladat po svem
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Tak jsem si to teď ověřoval v Poděbradech. Přípis ze Středočeského kraje opravdu existuje, ale u nich prodlužování dále provádějí, minimálně do doby, než by ve věci dalo stanovisko ministerstvo dopravy. Takže to bude na každém úřadu asi jinak a bude potřeba si to dopředu prověřit.
Holt obvyklý problém s právní jistotou.....
Upravil Miho dne 12.11.2018 09:58
Dnes jsem to vyřizoval na úřadě v Náměšti nad Oslavou. Chtějí občanku, velký i malý TP. Jelikož jsem jim donesl i poškozenou značku (už mě sralo, jezdit s ostravskou) 50, - změna údajů + 2 kila značka, dostal jsem i docela pěkný číslo, hlavně už je to Jihlava vše bez keců. Akorát až u auta jsem si všiml, že mladík na úřadě malý TP laksně hodil do tiskárny a vše bylo tisknuté křivě, že něslo přečíst vinko. Udělal nasraně nový a ja mám do dubna 2021 od STK klid
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
Dnes jsem byl na DI ve Staré Boleslavi aby mi prodloužili technickou. Neprodloužili a bylo mi u okénka sděleno, že to již od čtvrtka 8.11.18 takto nejde a při další technické to bude již na 4 roky. Prostě smolík pacholík.
Hlavně klasickém českej bordel. Všichni postupují podle stejných zákonů, ale každý to dělá jinak. Nejdřív to prodlužovali jen někde. Potom se neochotně a postupně přidávali další pracoviště. Aby zase postupně od toho upouštěli. Jeden úřad to prodlouží, druhej ne. Neskutečně chlív. Jsem rád, že jsem to stihnul. Ale je mi z toho na blití.
Upřímnost nadevše
swamp napsal:
Dnes jsem byl na DI ve Staré Boleslavi aby mi prodloužili technickou. Neprodloužili a bylo mi u okénka sděleno, že to již od čtvrtka 8.11.18 takto nejde a při další technické to bude již na 4 roky. Prostě smolík pacholík.
Zkusil bych jiny úřad, údajně to ma jít udělat všude po ČR, bez ohledu na bydliště. V kocourkove však tezko rict. Pána na přepážce jsem se na detaily radsi moc nevyptaval, byl příjemný jak zubní pasta na koule, měl plně ruce mobilu. Na tyhle hovada co sedí v teple platím balík jo
Ja nevim ze se porad rostilujete.ja byl s dvuma geesama na stk mesic predtim nez to zavedli na 4 roky...no, tak zas pudu za 2 roky.pokecam s technikem, dam si kafe on mi pochvali motorku a pojedu dom....uz se totiz vidim jak s moji liknavosti odelavam espezetky a jedu na urad vipisovat nejaky lejstra a hodinu tam lapjet...na svjete sou daleko horsi vjeci.
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
Ja nevim ze se porad rostilujete.ja byl s dvuma geesama na stk mesic predtim nez to zavedli na 4 roky...no, tak zas pudu za 2 roky.pokecam s technikem, dam si kafe on mi pochvali motorku a pojedu dom....uz se totiz vidim jak s moji liknavosti odelavam espezetky a jedu na urad vipisovat nejaky lejstra a hodinu tam lapjet...na svjete sou daleko horsi vjeci.
Stačí sundat značku kvůli prelepeni známky, pokud neměnís čísla, nic ne vypisuje. Sto lidí sto názoru, ja si radsi posunu stk na později když to jde.