Milos napsal:
Díky všem za podporu a snahu vyřešit stávající situaci.
Vše je v řešení, nyní i s BMW CZ. Věřím, že nebude potřeba předělávat web pod jinou doménu a dojde k za určitých podmínek udělení souhlasu pro tento web.
Doc-brother
Náš táta říkával,že rozumný člověk to pochopí a názor blbce mě nezajímá!!!
LUKES napsal:
Trochu to odlehčím. S touto causou se zcela jistě Hixi “opět” dostaneš na Novu. Tak pak na ně ještě vytáhni že chováš i divoké prase.... to bude prdel (doufám že žije a ještě jsi ho nesnědl ) Nic ve zlém...snaha se cení a bude po zásluze odmeněněna
hehe... my uz byli hned v nekolika TV
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
LUKES napsal:
Trochu to odlehčím. S touto causou se zcela jistě Hixi “opět” dostaneš na Novu. Tak pak na ně ještě vytáhni že chováš i divoké prase.... to bude prdel (doufám že žije a ještě jsi ho nesnědl ) Nic ve zlém...snaha se cení a bude po zásluze odmeněněna
Ty toho prasáka ještě furt máš?
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Milos napsal:
Díky všem za podporu a snahu vyřešit stávající situaci.
Vše je v řešení, nyní i s BMW CZ. Věřím, že nebude potřeba předělávat web pod jinou doménu a dojde k za určitých podmínek udělení souhlasu pro tento web.
Paráda, tohle vypadá slibně.
Držíme pěsti ať se domluvíte ke spokojenosti, Tebe, BMW i nás všech.
Pája
Tak jsem si to celé nyní pročetl, a jak už bylo před časem řečeno, že obecně českému bmw motorrad mr.d.a. Ono to prostředí, přístup, jednání, tzv. hraná vstřícnost, jakože obecně atmosféra, když tam člověk vleze v HK, nebo v Praze na prodej nebo, servis , si jeden připadá, že to tam je samý lepšočlověk a to už od prvního kontaktu s recepční. Oni na to musí mít profesionální školení, výplach mozku. Člověk, který za mnou přijde a chce po mně nějakou službu na svém voze 5tkové řady, je normální a v momentě, když si přijdu vyzvednout cosi na autorizovaném území, je z něj, někdo jiný, ale doslova ko.ko.t, výše popsáno. Já nevím, co je jinak?? Takže tomuto se vůbec nedivým, že nějaký ko.ků.tek bílý límeček, který tam za měsíc nemusí sedět, vyvíjí tuhle aktivitu. Ko.ků.tek, který jinak ničeho zvláštního dosáhl, za svůj krátký život nic nevybudoval, BMW nevymyslel, jinak bezejmenný, je tam třeba půl roku, po absolvování školení na lepšího člověka, na něčí popud, nebo zadání bude vysírat. A nad tím vším bdí oko nejvyššího. Podobnost přístupu výše popsaného nebude čistě náhodná. Jak se to říká?? Jaký pán takový pes, nebo obráceně jaký pes takový pán. To je asi jedno, ale je jisté, že jednomu z nich mr.d.lo.
Jako kdyby Volvo cz netolerovalo http://forum.volv.../index.php , protože se tam řeší, že se vys.er.e Haldex na XCéčku, nebo že někomu u XC90 netopí půlka auta, že existuje http://volvocesky... a další příklady.
No hlava mi to nebere, nebo bere a je mi z toho špatně. Nic nepřejmenovávat a džet lajnu . když bude potřeba rád přispěju Vždy platí hned se nepo.sr.at. , ona se ta kaše nikdy nejí tak horká. Tož tak. Držím palce.
Upravil JirkaHK dne 04.02.2019 21:34
LUKES napsal:
Ty toho prasáka ještě furt máš?
Hixi, překonej sám sebe a dovez pašíka na Radarku. Budeme se s ním "mazlit". (Beru nůž "dlouháček"...)
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
kukynek napsal:
No super držím palce....snad to dopadne. Kdyby bylo potřeba, tak rád fin. přispěju na záchranu fóra.
Milosi pres vsechen kladny posun navrhuji realizovat bod D.
Tedy udelat sbirku a oslovit pravnika aspon na konzultaci.
Muzes tady dat nejake cislo uctu kam by jsme ti poslali penize na pravniky?
Dej to jako clanek na uvodni stranu.
Urcite taky rad prispeju.
Upravil paja1 dne 05.02.2019 06:14
Pája
paja1 napsal:
Pajo moc si ty pravniky neidealizuj. Zatim bych nic nehrotil... lepsi to prozrat nekde
17 cm
paja1 napsal:
Pajo moc si ty pravniky neidealizuj. Zatim bych nic nehrotil... lepsi to prozrat nekde
No, já bych se klonil spíš k variantě prochlastat. Hlad je jenom převlečená žízeň
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Díky všem Vám,kluci,co se v tom angažujete.Pro Mě tohle je španělská vesnice.Rád sem chodím,dost jsem se tu dozvěděl atd.Pokud by došlo na nějakou sbírku,tak samozřejmě přispěji také.Držím palce.
Bohužel. Můžeme si o nich myslet co chceme - každý si může patřičné slovo dosadit :-(.
Ale raději takhle, než web rušit. ...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Bohužel. Můžeme si o nich myslet co chceme - každý si může patřičné slovo dosadit :-(.
Ale raději takhle, než web rušit.
mohli by alespon povolit podobnout domenu, jako byla doted.. napr. gsforum.cz
17 cm