První chlap, co mě půjčil GS. Nejen na něj, ale ani na Machov nezapomenem.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Velmi smutná zpráva. Ať je mu tam nahoře dobře a pozdravuje ostatní, kteří s námi už nejsou.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Upřímnou soustrast všem. Rád na Vevise vzpomínám, a na celej Machov. Lidé odcházejí, vzpomínky zústávají. Je mi to moc líto. Pavle, ať je Ti země lehká.
Sbohem, kamarade. Jen me mrzi, ze uz ho budu mit mit porad pred ocima v ty nemocnici. Odesel skvelej clovek. Uprimnou soustrast pozustalym
hlavně, že je pivo ftlamě
Moc sem už nechodim,ale dneska a hned první zpráva tahle...
Upřímnou soustrast všem pozůstalým. Je mi to MOC líto...
Snad už je mu líp... Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Je to moc smutná zpráva.Přeci jen trochu jsem doufal v zázrak,ale bohužel - nekonal se.
Vysvobození to určitě je,tak ať ti to tam dobře jezdí a když tam potkáš mého kamaráda motorkáře Pavle,který prohrál svůj boj s rakovinou před 14 dny,tak ho pozdravuj.
Odpocivej v pokoji Vevis! Budes nam chybet! Vzdyt nebejt tebe tak...nemel bych bmw, nedelal dvouventila, nedelal lidem radost psanim o renovacich, nemel bych mirku s tonickou...nemuzu tomu uverit...
zahorak napsal:
Úprimnú sústrasť celej rodine. Poznal som ho keď som bol na sraze.
Jo, to byla tenkrát akce...
Pavle, moc děkuji. Další místo, které zůstane napořád prázdné. Kde chybí Vevis... Ve všem musel být první. Teď si tam na nás pěkně počkej.