Ahoj Rudo, přijedu a budu baštit Pá/So/Ne. Vegetím v chatce u Boba.
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Rudo tak my bysme dojeli. Muž, žena, dítě a pes. Žena by vzala i motorku kdyby bylo místo v enduro škole. Spíme v transporteru. Dojeli bysme v pátek a v sobotu večer pryč. Já trochu chrmlám tak to snad do pátku bude lepší.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
toli napsal:
Rudo tak my bysme dojeli. Muž, žena, dítě a pes. Žena by vzala i motorku kdyby bylo místo v enduro škole. Spíme v transporteru. Dojeli bysme v pátek a v sobotu večer pryč. Já trochu chrmlám tak to snad do pátku bude lepší.
Blokuji ti chatu po Servisákovi
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Jedna chatička bez elektriky volná. Lepší volba jako stan :-) Obsazeno Nicolas
Upravil joe dne 01.10.2020 12:39
Toli - na Radarce budeš mít Bobikááá?
Že bych dojel ochutnat.
Upravil hobr dne 01.10.2020 11:47
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
toli napsal:
Bobikaaa bude ale moc masa na něm není.
Neva, budeš mít i ženu a dítě sebou ne? Masa dost
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Dorazím, spaní ve stanu s plnou penzí, možná si dám něco i dvakrát, když mi vyhládne :-) V pátek odpo. jedu na moto z Brandýsa n.L., rád se k někomu přidám nebo někdo ke mě.
Ahoj já jedním místem v chatce nepohrdnu at s elektřinou nebo bez.Takže pokud bude možnost tak místo noclehárny beru z pátka na sobotu.
Upravil cepik dne 01.10.2020 18:29
Přípravy vrcholí. Personál prosí o to, aby jste si vzali drobné, je jich málo. Díky a těšíme se na vás
Pokud se nic nepo.ere, zítra qwečeru jsem tam s kámošoj Lukášoj na enduroj od Buelloj. Berem 2 místa v noclehárně. Těšíme se na pokec s fajn lidmi jako vždy!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /