Medik napsal:
Zábava pokračuje. Dementi z vlády zavřeli školy. Chudáci rodiče krakenů. A už vidím večer zprávy, jak vzali lidi krámy útokem.
tvl Mediku sorry.. uz to trochu brzdeme. Tohle uz neni prdel.
Nebo si myslis, ze ma X tisic deti vyrustat bez dedecka / babicky, protoze si par magoru hralo na frajery?
Nebo mi ma umrit sestra, co bere imunosupresiva?
Uz se tvl dostante trochu do normalu. Tohle NENI bezna chripka, ovsem ani Spanelska chripka (kde umirali hlavne mlady, zdravy).
Je to nicmene respektuhodne svinstvo.
Přečetl jsem celé vlákno o koronaviru a musím souhlasit se vším, co píše Hicks. Je to pěkný svinstvo a tím, že si z toho dělá spousta lidí jen pr.del, tak se to bude jen prodluzovat. Každý by měl mít tu zodpovědnost a nevystavovat své okolí možnosti nakazy. Mám rodiče po sedmdesátce a nejedu k nim ani na navstevu. Nákup jim nechám na dvoře, když bude potřeba a hotovo. A zásoby máme taky. Se.re mě diletantsky přístup vlády a zatím pořád ještě upřednostňování byznysu s. Burese.
Když je hlad,je i husa dobrá.
tohle je hustej clanek. Jestli se chcete kvalitne nas...t na Burese s jeho partou kyvacu (vcetne Krasone), je to dobrej start.
V principu tem za..danejm kktum jde v prvni rade o to, abyste meli ISO (tj. stempl od byrokrata). Ze neco umite je vedlejsi...
https://www.novin...a-4031697117 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hrabe_X napsal:
Do vedlejší vesnice to dotáhl nějakej Pražák na hasičskej ples. Měli by zakázat lufťákům cestovat a nebo povolit vidlákům domobranu a lynč. Když už děláme nesmysly, tak ať to stojí za to. U nás se čas nezastavil, náměstí plné lidí, roušku nikdo, jel jsem do pneuservisu - narváno lidmi. Normálně koukám jako blázen, všichni snad vyrazili ven. Aby ne, venku hezky, státní prázdniny. S tímto přístupem to fakt pod kontrolou nikdy nebude.
souhlas, proste se ted museji zapojit vsichni, jsou to dva tri tydny, jde to prezit....
konstatuji ze v praze teda celkem stabni kultura, venku rouska vedle rousky ....
Kamaráde 2-3týdny asi můžeme zapomenout.
V Číně to gradovalo čtvrt roku. Tady to třeba zpomalí počasí nebo současná opatření (pokud na ně nebudeme kašlat), ale určitě se to nezastaví a na podzim v chřipkovém období to může najet znovu. Jde jen o to šíření maximálně zpomalit, aby bylo pro staré a slabší kusy dost dejcháků pro léčbu.
Tak se držte a hodně štěstí hlavně dětem a starším generacím! H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
no kur.va!!
je vidět jak "funguje" celý systém v krizové situaci
ještě že jsem už po obědě, páč bych jinak ztratil chuť
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Jako sorry ale takhle to tady v tom našem státě funguje dlouho.
To že to umím je jedna věc, ale nemám ten “papír” tak to nesmím dělat.
Ten papír stoji bambilion palackejch jen proto, aby se na tom někdo někde tase nasosal.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
tak on ten krizový štáb tu byl ještě do včerejška jen na oko. Proč nefungoval dřív, proč ho nevede ministr vnitra, proč není spolupráce s odborníky??? Atdatd. Zatím jen samé lži a pláně sliby a vytváření paniky.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Makam v Bavorsku jako pendler.
Lidi na me koukali,mel jsem rouskou na hube jako na ****a a smali se tomu . . . .
A pak vidis u nas,v cech na meste lidi,jak stoji s rouskama,daleko od sebe pred lekarnou .
A naseho premiera at **** aspon nadabujou,to se neda poslouchat ta hatmatilka.
Volnech hercu je momentalne dost.
Tygr napsal:
Já sem asi fakt vomezenej,blbej nebo nevim.Pí doktorka Peková má jednodužší testy na vir,dostala stopku přesto,že Američani si o to řekli a u nás se pro ně letí do číny.Firma se severu čech nabídla,že ušije za den 2 miliony roušek jen čeká na vyjádření státu,letí se pro ně do číny a odpoledne se otevřely galanterky aby si je lidi ušily samy.Tak já ku.rva nevím,kdo mi to může vysvětlit
Jaká je ta firma co vyrobí za den 2 000 000 roušek?????????
.
A ještě jedna sviňárna od kozomrda Bureše.
Firma nabídla že bude vyrábět roušky a respirátory. Vláda řekla super, objednáme x milionů kusů. No a dali firmě objednávku. Dále to pokračovalo tak, že Bureš chtěl tu firmu koupit, ale majitel neměl zájem. Tak Bureš zařídil zrušení objednávky, nasadil kozomrdskou direktivu, že prodej roušek mimo centrální prodej státem se jedná o porušování zákona, což je v nouzovém stavu trestný čin. Takže nechává firmu vyhladovět místo toho, aby byla ku pomoci společnosti.
Stay**** Bureši!
Omlouvám se za sprosté slova, ale tohle je zkrátka hyenismus silného kalibru. A kdo se zajimá o informace, které se běžně nedostanou napovrch veřejnosti, tak ví, že tohle je jenom zlomek sviňárniček. Víte jestli si odsouhlasil zákon o evidenci majitelů včera? Nikde o tom není ani zmínka. Žeby to tutlal kde může?
Upravil vvalosek dne 17.03.2020 19:36
Neexistuje špatné počasí!
Díky moc Vvalosek,konečně mi to někdo vysvětlil.Až ta blecha vychcípe,tak se ten zmr.d bude tlouct do hrudi,že porazili koroňáka a bude mít 50 procent.Proč to do pr.dele ty lidi neviděj
(nemlzici se bryle 3M, polomaska 3M, filtr 3M FFP3 5935)
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mám promazanou devítku a 900 ostrejch, z toho něco v Hornady zombie max.
Můžu jít nakupovat nebo k sousedovi do obory na jeleny, lamy, pštrosy a další jedlou havěť.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /