No ještě mě napadlo, jestli budete dávat tisknout, jestli by nebyly ještě jiný velikosti, spíš menší, úplně malinkatý aby se případně daly nalepit pod státní vlaječku na přilbu?
Ahoj, měl bych zájem o pár samolepek, ale nevím zda se od posledniho vzkazu dodělaly nebo stále nejsou. Prosím o info. Předem díky.
Co se má stát, stane se.
BMW F 650 GS
prosim tě, když už jsme u toho loga, mohl bys mi prosim tě poslat to logo na mail, v nějaké lepší kvalitě, než je tady na webu? a pokud možno na bílém pozadí, tady když si ten obrázek stáhnu, tak má to světle modré pozadí. děkuju
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
falcons napsal:
prosim tě, když už jsme u toho loga, mohl bys mi prosim tě poslat to logo na mail, v nějaké lepší kvalitě, než je tady na webu? a pokud možno na bílém pozadí, tady když si ten obrázek stáhnu, tak má to světle modré pozadí. děkuju
Přiložím ho zde do diskuse.
Milos přiložený následující obrázek:
jinak já bych to původní nechal, mě se líbí, je originální a hezký! lidi jsou na něj zvyklí.
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
no a když už se rozjela tahle diskuze, tak já jedu dneska do Leedsu si nechat udělat potisk na reflexní vestu. Proto jsem chtěl to logo, chci zjistit jak to bude vypadat. nestojí to moc a obrázek který na to chci dát sem přiložim.
chtěl bych jedno velký na záda, tak snad to bude vypadat fešně. ale bude to samozřejmě černobíle.
falcons přiložený následující obrázek:
[42.74Kb]
Jo kombinace falcona je perfekt, mozna by to slo jeste nejak malinko doladit, ale tak by to bylo dost pekny hlavne to prejeti drapakem se mi libilo uz na advrideru.
sem rád že se Vám to líbí, už to mam na tý vestě a vypadá to celkem dobře, akorát mi to natisknul moc vysoko, chtěl bych to trochu níž, ale byl to první test tak co
cena cca 450,- se všim všudy. při větším množství je to samozřejmě levnější, cca 300,-
ale myslim že v ČR by se to dalo asi ještě levněji
falcons přiložený následující obrázek:
[40.58Kb]
Upravil falcons dne 11.03.2009 22:06
To falcon: vypadá to fakt dobře. Mohl by jsi mi to prosim tě poslat mailem? Donesl bych to do reklamky u nás a zjistil co si za to řeknou.
Co se má stát, stane se.
BMW F 650 GS