Sakrys.. a kde se tam vzala ta zelena znacka ve tvaru trojuhelniku? A ta zluta lajna na ceste je taky nakreslena docela krive... to se podle toho blbe pojede.
To je kvůli Emiliovi, dyť víš, že bez buzoly netrefí ani do své koupelny..
P.S. Odkaz už je upraven.
bystricke napsal:
...hlavně tam nechcu jet autemto by bylo po legraci,už tak budu hodně naloženej
Pět topkejsů Tě přece nezastaví... Tak je udělěj jako ty ruské bábušky. Slož je dohromady a do toho pátýho, posledního, se Ti vejdou ještě cigarety...
Upravil radosek dne 17.08.2009 14:14
to fifa : máš zhruba představu o tom,kolik nás tam bude? myslím počet motorek?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Dost....
Přijede i Trautumberk?
Docela bych rád viděl a poznal kdo to je
Ty neznáš Trautumberka? si asi málo koukal jako malej klučík na večerníčky
Upravil Kubrt dne 17.08.2009 18:11
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Já s největší pravděpodobností nepřijedu jedu ve středu do Deutschelandu a vrátím se v sobotu nad ránem to nestíhám ani kdybych se po...l No ,ale nikdy neříkej nikdy .Když tak se tam někde vsomruju no.
Kubrt napsal:
měli by tam bít všichni kdo se tady přihlásily ja vím že to tak nebude k dnešnímu dni je skoro 50 lidí někdo ve dvou počítámtak na 30 bmw motorek nějací mí kamarádi co sou na bmw zvědaví přijedou se s námi podružit k vidění budou afrika čopřici bandit asi dvakrát tak uvidíme kolik né bmw osob začne prodávat své stroje ale nebojte těch ostatních je skutečně malé procento
no a od emila mam befel že si chce vybrat nevěstu tak jedna tam svobodná bude ale emila chtít nebude až jí povím co to je za kasanovu
obsluha bude také v ženském provedení tak až na mojí paňmámu ať si vybere koho chce
kolik vás chce jet potom ten ofroud tak to mám v kopici vše projel sem to na touranckách no nic moc ale jde to brod by byl jeden ale nemusí být je tam i lávka trochu ušší ale projede se ..byla by to směs všech dostupních terénů louka pole bláto lesní cesty šotolina a pár malinkatých přejezdů po silnici,, cca 4 km ,,
silniční výjíždku si nechám jako překvapení měla by se líbit ta je samozřejmě pro všechny i ve dvou nebude žádný problém pěknej ,,alpskej asfaltík
když ho miluješ není co řešit
Tak já se taky hlásím. 1 x moto + 1 x maník + 1 x stan, či spíš pod širákem, protože si dám pár piv a pak se mi nechce stavět........
Pomatenost, zvaná BMW.
fifa napsal:
[quote] a od emila mam befel že si chce vybrat nevěstu tak jedna tam svobodná bude ale emila chtít nebude až jí povím co to je za kasanovu
S Emiliem a jeho nevěstou si nedělej starosti, tuhle středu se v Libni vdává..totiž žení.. (jdu mu za svědka )
Doufám že na sraz přiveze paní nevěstu nebo aspoň svatební koláčky...
Upravil bluesbery dne 17.08.2009 21:15
Abych nezapoměl taky se hlásím,že dorazím.Akorát netuším jestli v pátek nebo v sobotu ráno.1x moto,1x stan a samozřejmě,že já.
A ještě jeden dotaz nejede někdo od Jihlavy nebo z okolí s kým bych se svezl?
Já pojedu taky z vysočiny (ctiboř u počátek) Takže navrhuji sraz třeba v pátek 17.00 v Kamenici nad Lipou na náměstí.Kdo se přidá.
Upravil toli dne 17.08.2009 21:59