Mne taky ne.
Chodit se v nich da v poho, i kdyz na turistiku jsou teda kapanek tezsi a neohrabany, ale da se v nich bejt v klidu celej den a kdyz na moto nekam dojedu, v behat po okoli, vylezt do nejakyho kopce atd. Jednou jsem v nich lezl nekolik hodin v desti nejakym rostim, kdyz jsme hledali ztracenyho kamarada.
Ale ze bych je obul a vyrazil na pesi vylet, nebo na houby, to mne teda nenapadlo .
Jinak vrzou fest, hlavne v tom kloubu, ale kdyz ho promaznes, zase tak desny to neni.
sem to s tím chozením blbě napsal, dá se to, ale když se budu moct rozhodnout, vezmu si na výlet turistický boty, jak píšeš
Nemel jsem na mysli 10 km tury . To co jsem chtel slyset jste mi rekli, za to vam dekuju. Ted uz jen odzkouset a jestli padnou zakoupit.
Tak jsem dnes na rady zainteresovaných koupil sidi crosfire. Předtím vždy turistické. První pocit když jsem je nazul, že se v tom chodit dá. Teď už zbývá si zvyknout v nich ovládat motku.
Jo,u Sidi bacha na modelovej rok 2011,dělali tam špatnej(plastovej) kryt toho kloubu a rozpadá se.Teď se vrátili zase ke gumě,jako u 2010.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
...ja som si nakoniec dnes kúpil SG 12. Dúfam že sa investícia ukáže ako správna!
Ak by niekto chcel tak nech dá vedieť hádam ešte dokážem známeho ukecať na cenu 290 €
Ahoj, koupil jsem ty Crossfiry kdyz je vsichni tak chvali, bota super, pohodlna, chodit se v tom asi bude dat v pohode, ale kdyz jsem zkousel jestli protecou tak jsem byl zklamanej...stoupl jsem do vany a voda cca po kotnik, asi po 10 sekundach do nich zacalo chcat jak svina...docela zklamani za ty prachy
vojta napsal:
Ahoj, koupil jsem ty Crossfiry kdyz je vsichni tak chvali, bota super, pohodlna, chodit se v tom asi bude dat v pohode, ale kdyz jsem zkousel jestli protecou tak jsem byl zklamanej...stoupl jsem do vany a voda cca po kotnik, asi po 10 sekundach do nich zacalo chcat jak svina...docela zklamani za ty prachy
Hmm tak nevim no...nekoupil jsem je novy, byly to tyto http://www.motoin...um=product jak uz jsem nekdo daval odkaz...je teda pravda, ze jsou jak novy. Uctenku ma pry kamarad v ucetnictvi, tak se snazim vydyndat aspon kopii...
Vojto Crossfiry nemaji zadnou membranu. Jen to jsou MX boty, ktere dost lidem nepromokajiv porovnani s dalsima MX botama. Primarne jsou to super MX boty, pak maji tu vyhodu, ze se najde dost uzivatelu, kteri rikaj, ze jim nepromokaji. Moje osobni zkusenost je, ze promokaji, ale min, nez ostatnim kamaradum v jinych MX botech.
BMW R1150GS MY02
JohnyT napsal:
Vojto Crossfiry nemaji zadnou membranu. Jen to jsou MX boty, ktere dost lidem nepromokajiv porovnani s dalsima MX botama. Primarne jsou to super MX boty, pak maji tu vyhodu, ze se najde dost uzivatelu, kteri rikaj, ze jim nepromokaji. Moje osobni zkusenost je, ze promokaji, ale min, nez ostatnim kamaradum v jinych MX botech.
To je mi jasny, dal jsem spis na nazory lidi, ze proste nepromoknou...tech co jim promoknou je fakt hrozne malo co jsem si vsiml na jinych forech a vetsinou to pak resili reklamaci na popud ostatnich.
Mne fakt nepromoknou. Do vany jsme v nich nikdy nelezl ale treba stal pomerne dlouho v louzi nad kotniky, chodil v potoce, v brodu atd, atd a nikdy za ty roky ani kapka. Navic kdyz das kalhoty pod ten plast s hornima dvema prezkama, tak do nich ani nenaprsi i pri mnohasetkilometrovym lijáku.
Upravil morabo dne 25.05.2012 13:54
Maiali nel Fango!
Chci si jen udelat nazor, jestli ty boty fakt propoustet nemaji a je neco spatne (tim padem asi reklamace) anebo lehce propusti a je to normalni. Nebo jestli pomuze nejaka impregnace, vosk na kuzi?
No vyzkousel jsem si to v te vane jeste jednou, dal jsem do nich ruku a tece to jak je naznaceno na obrazku, takovej slabej curucek skoro u podrazky. Takze asi dirka...vrchem pres tu manzetu to netece urcite... http://imagelink....whired.jpg
Upravil vojta dne 25.05.2012 12:36
vojta napsal:
No vyzkousel jsem si to v te vane jeste jednou, dal jsem do nich ruku a tece to jak je naznaceno na obrazku, takovej slabej curucek skoro u podrazky. Takze asi dirka...vrchem pres tu manzetu to netece urcite...
Tak to je stopro chybka. Otazka ale je, jestli jsou deklarovany jako nepropustny a jak k tomu u reklamace prihlidnou... Drzim palce.
Upravil morabo dne 25.05.2012 13:53
Maiali nel Fango!
Vyfotil jsem vnitrek boty a je jasny odkud to tece. V druhe je to temer stejny. V MOTO PALIC mi slecna rekla ze by meli vydrzet, ale ze nemaji membranu, tak asi ne vecne...