Bavaro napsal(a):
M 10 stále ještě nemají homologaci,ale mám je slíbené ke konci února,ale dnes jsem zrovna obul conti tkc 80 tak nevím co s tím udělám
Tady se to hemží zaručenými informacemi, že snad už ani Mitas neví co je pravda. Já mám také jednu, už jsem to sem někam psal, táákže:
volal jsem a posílal mail do Mitasu. Pan Špaňhel (manager pro motopneu) mi odpověděl, že bude leden 2010 a poslal mi fotky (také tu jsou). Na základě této informace jsem zavolal k jejich oficiálnímu prodejci (Conti-Trade) a tam mi sdělili, že je doposud nemají v systému a ozvou se. Za hodinu po mi opravdu volali, s potvrzeným termínem přímo od Mitasu a to konec ledna! Dnes je 4. únor, zatím je nemají, zítra mi dají vědět.
Bavaro napsal(a):
M 10 stále ještě nemají homologaci,ale mám je slíbené ke konci února,ale dnes jsem zrovna obul conti tkc 80 tak nevím co s tím udělám
no, co s tim udelas ... podle toho jak to uz dlouhou dobu bezi s Mitasem, tak sjedes tyhle TKC, sjedes druhy TKC, a pak ... mona ... jednou ... koupis E10 ...
Bavaro napsal(a):
no, co s tim udelas ... podle toho jak to uz dlouhou dobu bezi s Mitasem, tak sjedes tyhle TKC, sjedes druhy TKC, a pak ... mona ... jednou ... koupis E10 ...
a nakonec prodáš motorku,koupíš jinou a mitas už řešit nebudeša zazvonil konec a pohádky je zvonec
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
No ty snad odskoušíme samy. By mě zajímalo jak to s tou tvou tajemnou odpovědí myslíš?
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
V novým Motoroute je na ně už reklama, respektive ta stará na E 7,8,9 a k nim přidali obrázek E-10, tak snad už fakt na trh přijde.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
A vraj sa zázraky nedejú. A ja som si už myslel, že E10 je z rovnakého cesta ako naši cestári a Yeti - každý o nich počul ale nikdo nevidel.
Tak hádam časom dôjdu aj mne
recenzia bude v slovenskom motohouse (mozno sa to pretlaci aj do ceskeho cisla)
a kazdopadne chcem to spravit ako dlhodoby test cize ozajstny clanok bude ked ich traja ludia vratane mna zjazdia a napisu svoje pocity a skusenosti
K těm gumám - jsem velice zvědavý, jak dopadnou. Sice jsem teď koupil na 12GS sadu TKC 80, ale příště už to budou třeba ty Mitasky. Měl jsem na Dakaru E09 a spokojenost, takže pokud se E10 povedly, bude to skvělé
BMW GS = stroj na radost
Tak o tom furt nemluv, běž je nasadit a jezdit ať už něco víme.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
zdarec
Je vubec realný aby byla lepší než TKC ????
nebo budou jen" levnější " o něco hodně málo -
.
No ja je shánět rozhodně nebudu pač ,misto špekulování a shanění pujdu něco dělat a pak si koupím dražší a asi ile pší pneu tot muj názor
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
1. su to NAJLEPSIE STUPLE na asfalt
2. su to NAJHORSIE STUPLE do terenu
tak si vyber
pneu do terenu jsou na motorku do terenu
jelikoš GS a to ani 650 neberu jako morku do terénu pořád se bavíme o fakt trénu tak nehladám její dobré vlastnosti typu jak umí zorat pole atd beru že zavere na hlíně na šotolině a na mokrým asfaltu taky není špatná což je většinou 80% využití špuntů na GS pokud bud mut TE610 a podobný endura pak budu hoblovat mitasky až z nich budou špunty líztat a když pojedu 20% po silnici nebudu řešit jak drží stejně tak neřeším když jedu 5% km po polnačkách na touranckách .
tak že poves mi výhody E10 oproti tkc v terénu - vzorek mají dost podobnej a že by v mitasu uvařili jinou směs než gumu jak na traktor pochybuju - navíc sms v terenu nehraje až takovou roli .
Máš prostor .
Měj se M.
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!