Nazdar pánové, taky mi klekl první den při první jízdě a ještě v Srbsku. Kde jsem musel nuceně přenocovat a kde nás přepadl feťák s nožem. Nějací machři mi druhej den vysušili a udělali pro jistotu klemu. Teď jsem to rozdělával a a znovu zasilikonoval a vyměnil Ó kroužek (50x2 silikon), a chci to přestříkat -
http://www.nanoprotech.cz/
je to velmi zajímavé a už jsem to i testoval na 500V.
Tak to mně zajímá, určitě dej vědět jestli to pomohlo a jestli je vše ok po ošetření tím přípravkem. Jestli to bude fungovat tak to nastříkám na všechny elektro součástky protože začátek všech problémů s elektrikou je vlhkost. Máte s tím někdo zkušenosti?
Tady se to už prodává dlouho a autíčkáři s lodičkářema to používají jako prevenci. http://www.rcking...ctric.html
Ale osobně to vyzkoušený nemám. Protože když prší,nebo je mokro,tak nelítám.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Poptávám předělaný starý regulátor nebo aspoň ten plastový myslím modrý kenektor ?!
Jedu začátkem září Rumuny,tak kdyby náhodou (nebo někdo kolem Ostravy k zapůjčení) Díky.
Servus ve spolek,po čase sem něco přidám. Mám 12tku 04,a před zimou se objevil zde popisovaný problém. Přijdu k moto, otočím klíčkem a neproběhla známá sonáta čerpadlo,ABS,klapky. Zkusím znova,a hle vše hraje jak má. Za nějaký čas ten samý problém,inu vzpomněl jsem si co jsem zde po večerech pročítal,zahejbal jsem po vyndání té černé krytky kabelama k regulátoru,vypnu-zapnu, naskočilo vše jak mělo. Říkám si že teda šel regl s.rát,udělám si bypas. Na ten čerpadlo jelo,letos něco najeto, objednám tudíž nový regl. abych to měl v pořádku. A teď nastal ten problém,nasadíme regl,a o ono úplný houno. Po různém měření, výměně, zkoušení a pod blbostí,to došlo až tak daleko,že jsem vyndal čerpadlo i s reglem,odnesl k druhé moto,zapojil,a tam mu to funguje. Takže dotazy; když jsem dělal bypas,mohl jsem se dotknout, nevědomě dratama o sebe nebo něco tak abych řekněme něco vyzkratoval? A nebo není potřeba říct nějakým způsobem computeru že už je to opraveno? A jen tak na okraj,jak vlastně regl pozná že tlak v systému je jak má být,a dále netlačí?
To že to jednou reagovalo na zahýbání drátku může také být shoda okolností. Může to být čerpadlo atd.
Autodiagnostika proběhla? Startér točí?
Upravil Waltr dne 21.06.2020 09:46
A nebo je proste jen aktivni chyba v pameti zavad a dokavad se nesmaze tak to nepusti cerpadlo . Vycist a smazat a uvidis ze to pojede
... servis a diagnostika BMW Motorrad