Octavia je lidovka, Francouze nebrat, Toyota spolehliva, ale co servis a dily...nedoplatis se, Opel-nemecky trabant...Volim Focuse-super jizdni vlastnosti, spolehlivy...atd. Jen pozor na stav D motorů
Octavia je lidovka, Francouze nebrat, Toyota spolehliva, ale co servis a dily...nedoplatis se, Opel-nemecky trabant...Volim Focuse-super jizdni vlastnosti, spolehlivy...atd. Jen pozor na stav D motorů
Bob napsal(a):
To Thomasonneska jsem narazil na čerňáku u aut.dealera na pěknou avensis D4 110k 2002 koupená čr serviska zánovní zimní pneu,koukni na popis.Pokud budeš chtí,můžeme se na ní příští týden podívat.
To Radošek:už se těším jak mě dneska budeš přesvědčovat,že je mondeo lepší než tento wrangler,garantuju tě,že v něm nefouká,neskáče a nežere trávu.Tak večer u piva rád tě poznám sousede
.....jako obvykle v českym bazaru kecaj - je vidět, že byla trefená na pravej přední roh
Maiali nel Fango!
docik napsal(a):
Francouze nebrat?????
Kámoš má u firemního P. 306tky 1,6i pouhých 460tis km bez větších problémů a další u P. 309ky v dieselu přes 300tis km bez sebemenšího problému.
Přítelka měla 5tku Renaulda s 380tis km a jezdil bez potíží i na olej od řízků.
Pokud dáš autu,co potřebuje, dřív než na motor shnije kastle a umře mu podvozek.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
já neřešim jesi je to francůz nebo helmut.Já potřebuju naložit křoviňák,hrabje a jet posect pole,naložit bečki s majčem a zajet do pálenice,barsco dovest...
Bohumil přiložený následující obrázek:
Hicksi, plánuj jezdit ve 4 - 5ti lidech každej týden Praha - Znojmo a zpět...
Myslím, že na tohle je Fabia malá...
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Zrovna prodávám Oktáfku v plnej palbě.A když říkám plnej,tak tím myslím plnej!Mrkni na ni. http://skoda.sbazar.cz/skoda-octavia-1-9-tdi-laurin-a-klement-s-nezavyslim-topenim-plzen-o3190126.html
rubigs napsal(a):
Zrovna prodávám Oktáfku v plnej palbě.A když říkám plnej,tak tím myslím plnej!Mrkni na ni. http://skoda.sbazar.cz/skoda-octavia-1-9-tdi-laurin-a-klement-s-nezavyslim-topenim-plzen-o3190126.html
Moc pěkná, ale už je to dost přes 100 táců a navíc nechci sedadla v kůži ...
To Morabo:jak jsi poznal z fotek,že je trefená na roh?
To Vjetrník:Jeep wrangler unlimited zvednutý o 2 ´´ tj.5cm + 18´´ kola
To:Thomason:asi jsi ještě nazažil pocit když si zatopíš v zimě koženýma sedačkama pod zadkem
Bob> Morabo má pravud předsedo, když koukneš pozorně z jedné strany nelícuje kapota s blatníkem a z druhé nelícuje blatnik s přední maskou. Taky se mi nezdá že je to unfall frei určitě to tahle džaponci nevyrobili.
ja bych sdi nechtel ani za nic, pokud s tim nejezdis po meste tak ve dvou do kopce nekoho predjet je sebevrazda, precijenom je to prezitek. mam tdi a po 200000km turbo porad ok, kamarad v passatu ma 267tisic a ok..preci jem tech 100koni bych bral jako prijemne cestovni pojezdeni..ps ten co jel na sdi tech 400tisic km musi byt tvarovanej jak ta sedacka
WILL RACE FOR FOOD
ps oktavia z roku 2001 a najeto 150tisic to bych neveril, nebo je to ze dvou dilu..oktavky co rok to 30tkm cili ma tak 240tkm..ale i to nevadi
WILL RACE FOR FOOD
ant napsal(a):
ps oktavia z roku 2001 a najeto 150tisic to bych neveril, nebo je to ze dvou dilu..oktavky co rok to 30tkm cili ma tak 240tkm..ale i to nevadi
My jsme Oktávku koupili před 3 rokama z najetáma cca 110 000, je z roku 1998 a
dneska má najetejch 150 000 ...
30 000 km ročně to být nutně nemusí ... 150 tkma za 8 let, tomu bych celkem věřil ...
Jak tak pročítám tak tu na fordy snad všichni jen čtěj síru...mám focuse hatch 1.6 74kw z roku 2001 kupoval jsem ho jako dovoz před třemi lety za nějakejch 110k (nemá abs), pokud nebudu počítat provozní náplně a ostaní spotřební věci tak jsem do něj na opravách za ty tři roky a 80k najetejch km narval cca 15k korun... byl jsem s nim i minulej rok v Maroku až dole v písku M´Hamidu, najeto přesně 9k km a vše OK! co se týká jízdních vlastností tak jede slušně (ve vztahu k výkonu) a podvozek byl ve svý době v týhle třídě etalon...a je více než dobrej i teď...toť můj názor... neuvádím tady info "jedna paní povídala", ale osobní velmi kladný zkušenosti, pokud bych šel do novýho/ojetýho auta (nejdu jsem spokojenej) beru opět focuse nebo mondeo...forda. Kamarád má servis na fordy a jeho názor je ten, že se fordy prostě nes.rou...
ještě upřesnim co odešlo: vejfuk původní, ale urvany haky od silentbloku, 2x zapalovací modul, hadice odfuku, ventil volnoběhu (nebude měněnej), stabilizační kosti v přední nápravě, ložisko na přední nápravě + pár nějakech drobností... obecně je focus branej jako dobrá volba ojetýho auta, tudíž mě překvapily zdejší, možná lichý, odsuzují hodnocení...téměř bez vyjímky prezentovaný jako "hele kámoš povídal..."
Mimochodem Toyoty jsou braný jako etalon spolehlivosti, takže tam asi chybu neuděláš...brácha má Celicu e nemůže si stěžovat, ale to už je zase něco jinýho...
Dobrou volbu při výběru Ti přeju!!!
Upravil Janek dne 19.11.2009 20:44
Janek napsal(a):
Jak tak pročítám tak tu na fordy snad všichni jen čtěj síru...mám focuse hatch 1.6 74kw z roku 2001 kupoval jsem ho jako dovoz před třemi lety za nějakejch 110k (nemá abs), pokud nebudu počítat provozní náplně a ostaní spotřební věci tak jsem do něj na opravách za ty tři roky a 80k najetejch km narval cca 15k korun... byl jsem s nim i minulej rok v Maroku až dole v písku M´Hamidu, najeto přesně 9k km a vše OK! co se týká jízdních vlastností tak jede slušně (ve vztahu k výkonu) a podvozek byl ve svý době v týhle třídě etalon...a je více než dobrej i teď...toť můj názor... neuvádím tady info "jedna paní povídala", ale osobní velmi kladný zkušenosti, pokud bych šel do novýho/ojetýho auta (nejdu jsem spokojenej) beru opět focuse nebo mondeo...forda. Kamarád má servis na fordy a jeho názor je ten, že se fordy prostě nes.rou...
A co plechy? Nehnije Fíkus?
No právě že nehnije... jak jsem psal, má teď natočeno lehce pod 200k (a kdo ví, že těch 110k bylo opravdovejch...snad jo, mimochodem dovoz z D) a původní vejfuk...lehoučce na přední hraně haupny, kde je otřískaná od kamínků, ale to se už minimálně 50k km nemění...
Upravil Janek dne 19.11.2009 20:54