nedalo mě to a musím taky něco přihodit z mé dílny,
V letě jsem vyráběl hliníkáče, jsou pouze nýtované, ale cena byla směšná. za materiál jsem dal cca 1.000,-kč apráci samozřejmě nepočítám. cena materiálu na nosiče 250,-Kč
Makal jsem na tom jeden víkend....
Fogy přiložený následující obrázek:
vlk napsal(a):
Zdar, taktiež sa "pochlubím" o svoje vychytavky a samodomo:
1. celkový pohľad na: kufry, monštruózny zadný nosič, plexi ochrana predného svetlometu, rozšírených stupačiek
ahoj, ty kufry sis vyráběl sám?? pokud ano, kde jsi sehnal ty zavírací zámky??
kufry som robil sam, zamky mi predal jeden hodný pan z ciech, od sherpy (alukufry.com) ale nejak sa mi kontakt nanho stratil
ALE ak chces dobre zamky, ( montoval som ich na dalsie vyrabane kufre ) s ktorymi ti viem pomoct bud s kontaktom, alebo Ti ich mozem objednat ja v ramci Sk a potom by sme nejak riesili dodanie tebe do cz
TAK tu mas na zaciatok fotku
vlk přiložený následující obrázek:
To Fgy: kufry su pekne, hlavne Ti zavidim Tvoju rychlost. Urobit kufry za vikend mam co dohanat, mne to trva oproti Tebe neskutocne dlho
ale aby som Ta len nechvalil, tak Ti trosku vytknem tie bagle na kufroch, vobec nejdu k Tvojej peknej motke.
Neber to v zlom je to len moj nazor, a nie vsetci sme detailisti, hlavne ze Ti to plni ucel a funkcnost.
tak pridam taky svou troskou do mlyna
fotek je nejak moc tak sem to dal na net http://whisky.raj.../bastleni/ toto je jen vyber uprav a nektery nejsou na fotkach jeste dokoncene tak to berte s rezervou
vlk napsal(a):
1. celkový pohľad na: kufry, monštruózny zadný nosič, plexi ochrana predného svetlometu, rozšírených stupačiek
kufry som robil sam, zamky mi predal jeden hodný pan z ciech, od sherpy (alukufry.com) ale nejak sa mi kontakt nanho stratil
ALE ak chces dobre zamky, ( montoval som ich na dalsie vyrabane kufre ) s ktorymi ti viem pomoct bud s kontaktom, alebo Ti ich mozem objednat ja v ramci Sk a potom by sme nejak riesili dodanie tebe do cz
To by bylo parádní, nikde jsem takové petlice se zámkama nenašel, i když je všichni výrobci kufrů maji a montují, nevím kde to nakupují
pokud bys je mohl sehnat, byl bych rád a určo bych si je od tebe koupil! buď bys mě je poslal poštou na dobírku a nebo bych si udělal s kámošem výlet hned z jara na motorce
nebo alespoň ten kontakt popřípadě odkaz
dík za ochotu
vlk napsal(a):
To Fgy: kufry su pekne, hlavne Ti zavidim Tvoju rychlost. Urobit kufry za vikend mam co dohanat, mne to trva oproti Tebe neskutocne dlho
ale aby som Ta len nechvalil, tak Ti trosku vytknem tie bagle na kufroch, vobec nejdu k Tvojej peknej motke.
Neber to v zlom je to len moj nazor, a nie vsetci sme detailisti, hlavne ze Ti to plni ucel a funkcnost.
potřeboval jsem odjet na dovolenou, tak mě nic jiného než to udělat za jeden víkend nezbylo, ale práce od rána až do noci.
jinak ty bágle byly provizorní, letos už to vyladím pořádně....
Fgy: Dojdi někam do železářství nebo k zámečníkovi.Teď jsem u nás kupoval 4 kusy po 280k+30k za přestavění na jeden klíč.Zítra je nanýtuju a je to.Jmenuje se to bednový nebo pákový uzávěr.Taky už jsem začínal být zoufalej,ale není to tak nedostatkové zboží,jak se zdá.
Upravil Kasak dne 19.02.2010 22:09
Když je hlad,je i husa dobrá.
Pro ty z vas, kdo neznate tyhle dve firmy, doporucuji projit jejich katalog. Penn jsou britove a Adam Hall nemci. Maji mrak zavesu, zaviracich mechanizmu, atd. Vse skladem. Pomoci jejich rohu a profilu lze doma behem par hodin udelat bytelne alu kufry.... Maji i profily tesnene o-krouzkem, coz je ideal pro viko. Pouzivali jsme jejich vyrobky v nasi firme mnoho let s maximalni spokojenosti. Zacal jsem z nich vytvaret i kufry, ale nejak jsem to nestihl, takze kufry zustaly nedokoncene v CR.....
vlk napsal(a):
Too Fgy + iný
Po dopytovani zamkov vid.:foto som dostal nasledovne info:
cena: 9,1 eur / kus
dodanie: 10 dni od objednania
vlk přiložený následující obrázek:
Ak mate niekto zaujem o tieto zamky, objednam Vam ich,
budem tam v dohladnej dobe objednavat tovar
dopravu do CZ vyriesime operativne
Najlepsie ked mi budete pisat na mail uvedeny v profile
Nevěděl jsem kam pohodlně naskládat elektrospotřebiče , tak jsem vykutil toto.
Kdyby jste někdo chtěl ten materiál, dost mi zbylo.
Pavel GS vyletnik přiložený následující obrázek:
[54.53Kb]
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Včera jsem koupil níže uvedené petlice na motokufry. Jedna stála 120 Kč.
odkaz a trochu jiné foto
http://www.ironstyl.cz/kovani/eshop/41-1-ZASTRCE-PETLICE/0/5/1762-Uzam-petlice-F1-114mm-CHROM-X
Jarda 900 přiložený následující obrázek: