Já ,Remus , Servisák a Starosta vyrážíme v pátek po 13hod. z Valů... Stavíme se někde na žraso a trochu se pošouláme krajem a pak to rozjedem ve smrtelným víru alkoholového opojení
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal(a):
Já ,Remus , Servisák a Starosta vyrážíme v pátek po 13hod. z Valů... Stavíme se někde na žraso a trochu se pošouláme krajem a pak to rozjedem ve smrtelným víru alkoholového opojení
Přidal bych se, ale do tří dělám, ve čtyři budu doma, než najdu motoku, stan, kufry, pak zjistím, že mám suchou nádrž, prázdný gumy, obléknu se, nenastartuju, svléknu se, rozhejbu to, obléknu se, 3x vyběhnu pro peněženku, klíče, gps atd...
= do tmy tam jsem, když pojedu pořádnou palici. Nebudu večeřet, abych Vás psychicky dohnal.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
xavier napsal(a):
Neco mi na vikend taky odpadlo,tak bych se docela i prijel na vsechny podivat. V patek to ale nestihnu,neplanuje nekdo odjezd z Prahy a okoli v sobotu?
Jedu s pár kámošema, máme sraz v 9:00 na Benzině v Horních Počernicích, klidně se přidej, jestli ti to vyhovuje časově a místně
Pokusím se to vystíhat a přidat se. Taky jedu v sobotu, ale musím ráno pro Bobše do Benátek, nabalit a valit. Asi budu brzo vstávat Inu co, stejně trpím nespavostí
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tonda napsal(a):
Tak mi ta účast konečně letos vyjde. Po 15-té hodině "zavřu krám" a okolo 16-té vyrazím směr Kuřim, Svitavy, Česká Třebová, Náchod, Machov
A nechces to radsi dat dokupy? Viz. prispevek vyse:
randolf napsal(a):
Tak co, domluvime cestu, ne? Kdo chce jet v Patek z jizni moravy, navrhuju (= davejte klidne protinavrhy) sraz v Brne u prehrady zde, kolem druhe, odjezd ve14:30:
Predstava o ceste je mimo hlavni tahy a spis scenicka jizda nez abychom tam byli brzo. Pokud nekdo ma GPS s moznosti volby "na kole", taky by to mohlo byt fajn.
Kubrt napsal(a):
Přidal bych se, ale do tří dělám, ve čtyři budu doma, než najdu motoku, stan, kufry, pak zjistím, že mám suchou nádrž, prázdný gumy, obléknu se, nenastartuju, svléknu se, rozhejbu to, obléknu se, 3x vyběhnu pro peněženku, klíče, gps atd...
= do tmy tam jsem, když pojedu pořádnou palici. Nebudu večeřet, abych Vás psychicky dohnal.
Tak si to připrav už zítra ty Vávro jeden poblázněnej
hlavně vopatrně a hlavně zdravíčko a hlavně se vokaž,musim Ti říct něco moc ohavnýho o Remusoi
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak pocasi asi nebude zadnej zazrak.Ale trvale prset by snad nemelo.Tento vikend taky melo prset a u nas bylo docela pekne.Sedet se navic nemusi pouze venku.V hospode je pekny sezeni a krb.Ale snad to nebude potreba.Pred prijezdem se moc neprejidejte.Kolem 5 hod. by mela byt hotova kyta a bude ji dost.Plus par dalsich jidel.Kdo prijede v sobotu pozdeji a bude chtit na vyjizdku,tak tam bude nekdo kdo bude mit itinerare nebo budou u obsluhy.V pripade fakt seredneho pocasi mam na sobotu i jiny program,pouze s kratsim svezenim a malym zpestrenim.
Vyjizdku jedu najet a zakreslit az zitra odpoledne,doted nebyl cas.V patek rano to jeste projedu jestli to sedi.Louka na stany je v celku pekna a rovna,presto pri desti doporucuju neco pod stojanek.Ja spim kazdopadne ve stanu(levny,jednovrstvy,bez predsinky,proste jak to ma byt).Tak doufam,ze nikdo nevymekne (neni to zadny LT sraz ala hotel)a dorazite!
Motorku si radsi dejte dal od stanu a fakt neco pod stojanek!At nedopadnete jako dole na fotce!
vevis přiložený následující obrázek:
[110.44Kb]
Upravil vevis dne 12.05.2010 21:25
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal(a):
Tak pocasi asi nebude zadnej zazrak.Ale trvale prset by snad nemelo.Tento vikend taky melo prset a u nas bylo docela pekne.Sedet se navic nemusi pouze venku.V hospode je pekny sezeni a krb.Ale snad to nebude potreba.Pred prijezdem se moc neprejidejte.Kolem 5 hod. by mela byt hotova kyta a bude ji dost.Plus par dalsich jidel.Kdo prijede v sobotu pozdeji a bude chtit na vyjizdku,tak tam bude nekdo kdo bude mit itinerare nebo budou u obsluhy.V pripade fakt seredneho pocasi mam na sobotu i jiny program,pouze s kratsim svezenim a malym zpestrenim.
Vyjizdku jedu najet a zakreslit az zitra odpoledne,doted nebyl cas.V patek rano to jeste projedu jestli to sedi.Louka na stany je v celku pekna a rovna,presto pri desti doporucuju neco pod stojanek.Ja spim kazdopadne ve stanu(levny,jednovrstvy,bez predsinky,proste jak to ma byt).Tak doufam,ze nikdo nevymekne (neni to zadny LT sraz ala hotel)a dorazite!
Motorku si radsi dejte dal od stanu a fakt neco pod stojanek!At nedopadnete jako dole na fotce!
Myslím že horší než loni v řijnu to nebude
A já jdu taky do stanu,akurát nevim,koho k sobě nakvartýruju...Asi Remuse
Hele Vevisi,a co nějaký bábofky? Budou ?
Pekna,nezadana slecna bude s pani vevisovou vybirat vstupny.Tak muzes zkusit udelat dojem!Myslim na tu nezadanou slecnu!
vevis napsal(a):
Vevis, jako ti vidíš s jídlem na sobotu? Bude taky něco na rožni? Nebo, jestli ta kejta zbude?
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Kubrt napsal(a):
Přátelé, já bych místo bezbřehého konzumování různých alkoholických nápojů navrhoval založit BMW čtenářský kroužek a na palouku mezi stany si nahlas předčítat něco z našich nebo světových klasiků..Namátkou mě napadají Boženka Němcová, J.Š. Baar,Dostojevskij, atd.. Třeba Babičku, bych mohl vzít sebou. Jo a beru sebou taky šachy, věřím že se během dlouhé noci při táboráku najde řada z Vás, kteří s radostí a se zaujetím zapřemýšlí nad šachovnicí a zkušenou radou poradíte tápajícím kolegům . Tož, ať už je pátek...
Vevis, jako ti vidíš s jídlem na sobotu? Bude taky něco na rožni? Nebo, jestli ta kejta zbude?
Jo s kytou se pocita i na sobotu!Ale je fakt,ze jsem mu na sobotu nerekl na kolik hodin.Tak nevim,jestli az po vyjizdce,nebo mam rict,aby byla uz v poledne,pro ty co prijedou v sobotu,tak pred vyjizdkou?
Zdar Vevis. Beru vše potřebné a zhruba v 5 jsem tam jak na koni teda jak na bávu.
Bude hospoda fachčit i po ránu ? Na ranní čajík a tak.
P
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Přátelé, já bych místo bezbřehého konzumování různých alkoholických nápojů navrhoval založit BMW čtenářský kroužek a na palouku mezi stany si nahlas předčítat něco z našich nebo světových klasiků..Namátkou mě napadají Boženka Němcová, J.Š. Baar,Dostojevskij, atd.. Třeba Babičku, bych mohl vzít sebou. Jo a beru sebou taky šachy, věřím že se během dlouhé noci při táboráku najde řada z Vás, kteří s radostí a se zaujetím zapřemýšlí nad šachovnicí a zkušenou radou poradíte tápajícím kolegům . Tož, ať už je pátek...
Bluesbery co blaznis,tady jsi v kraji Aloise Jiraska!Hronov je 9km.Je fakt,ze Ratiborice jsou necelejch 30km.A aby toho nebylo malo,tak primo v Machove se v byvale kovarne natacel serial F.L.Věk.Az pojedes smerem od Hanibala ke kukulde,tak asi po 1 km po leve strane.
Pavel GS vyletnik napsal(a):
Zdar Vevis. Beru vše potřebné a zhruba v 5 jsem tam jak na koni teda jak na bávu.
Bude hospoda fachčit i po ránu ? Na ranní čajík a tak.
P
Notebok mam zajistenej a asi bude i platno.Uvnitr hospody je dokonce komlet projekce nainstalovana.Ale to jen za extra spatneho pocasi.
Snidane mam slibene formou svedskeho stolu za 60kc,vcetne caje a dzusu.Pouze kava se plati.Ale jak ten stul bude bohatej netusim?