Tak pokud bys to řešil tak že bys do převodovky a zadku dával jinej olej je to drahý pač dozadku se vejde jen cca 0,2l podle ročníku
... servis a diagnostika BMW Motorrad
kaca napsal:
Kucí obchodnický, nemá někdo z vás k v nabídce komplet balíček olejů a filtrů na 20 000 servis na 1200GSA 2007?
Myslim, ze kdyz brnknes Tondovi, tak to mas za 2 dny doma i s peknou cenovkou
OK, provedu spojení
Kaca - omlouvám se, ale s díly a spotřebákem normálně "neoperuju, nekšeftuju" a chodit na poštu moc nemám čas - je fakt, že Aldovi a Vevisovi jsem občas něco poslal, ale bylo to proto, že je už nějakou dobu znám a beru je jako hodně dobrý známý, kterým se snažím pomoct. Ještě jednou se omlouvám, ale budeš to muset zkusit jinde.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Cau kluci,jelikoz se blizi sezona tak se chci zeptat jestli by se nasel nekdo ochotny z Libereckyho kraje,ktery ma diagnostiku na 1200 a byl ochoten o nejakym hezkym vikendu zkouknout moji krasku???? Do servisu se mi jezdit nechce,jelikoz jim nejak neverim a ani na to nemam v tydnu cas. Predem diky za pripadne odpovedi
s pozdravem Tomino
BMW R 1200 GS Adventure
ahoj, chlapi blíží se mi 40 000km takže proběhne nějaká údržba. Chci se zeptat na svíčky, Mám ty svíčky už vyměnit taky nebo iridiový vydrží dýl než obyč. Mají najeto 20000 km. přeci jenom je to tisícovka za nový iridiový. kolik vydrží? díky
Upravil Novej dne 25.08.2014 11:19
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Zrovna svicky je tak jednoduchy pri problemu vymenit, ze bych se na to klidne vyprdnul. V aute mam na iridiovy najeto 60 tis. a porad zadnej problem.
Jinak v GS jsem jezdil obyc NGK a pod sedlem jedna nahradni kdyby neco, iridiovy jsou myslim zbytecny. U KTM uz bych je dal,protoze vymena neni tak jednoducha.
Novej napsal:
ahoj, chlapi blíží se mi 40 000km takže proběhne nějaká údržba. Chci se zeptat na svíčky, mám tam iridiový a není s nima sebemenší problém, ale chci předejít případnýmu problému. Mám ty svíčky už vyměnit taky nebo iridiový vydrží dýl než obyč. Mají najeto 20000 km. přeci jenom je to tisícovka za nový iridiový. kolik vydrží? díky
Tomino napsal:
Cau kluci,jelikoz se blizi sezona tak se chci zeptat jestli by se nasel nekdo ochotny z Libereckyho kraje,ktery ma diagnostiku na 1200 a byl ochoten o nejakym hezkym vikendu zkouknout moji krasku???? Do servisu se mi jezdit nechce,jelikoz jim nejak neverim a ani na to nemam v tydnu cas. Predem diky za pripadne odpovedi
s pozdravem Tomino