S pravděpodobností hraničící s jistotou bych si myslel, že podobné akce budou pokračovati a nasledovati, takže jednou jistě dojde i na to, že nebude s ničím kolidovat
Laďous
Severní Čechy - vyjížďky, setkání, srazy, akce ...
Přidané 03.05.2010 20:49
ladous napsal(a):
Dovoluju si tímto severočechy i jiné sudeťáky pozvat na vyjížďku pár kamarádů na zapadlé šotolinové a poloasfaltové cesty k severním sousedům. Sraz je 15.5.2010 v 10,00 na čerpací stanici Robin oil po levé straně silnice č. 14 z Trutnova na Svobodu nad Úpou a Pec pod Sněžkou a v plánu je projetí trasy po podhůři Krkonoš a Jizerských hor a po pohoří Rudawy Janowické zhruba po ose Pomezní boudy - Kamienna Gora - Bolkow k chatě u rybníčka se skvělou kuchyní a dobrým pivem a s možností přespání ve stanech, které budeme mít s sebou, v neděli pak na Zlotoryju a přes Nové Město pod Smrkem zpět k domovu. Cesta by měla být průjezdná pro jednotlivce i páry na všech typech enduroidních motorek, pokud mě vědomosti neklamou, pár vezdejších diskutujících se k účasti chystá a přibudou-li další, bude jen dobře. A nemusí to být jen to severočeších:-))
Přidané 05.05.2010 17:30
Na víkend plánujem nějakej ten čut-čut offík někde směr Frýdlantsko. Podrobnosti asi až v pátek podle aktuální předpovědi, ale pokud to půjde tak klidně oba dny. Tak pokud se budete chtít přidat, jste zváni. Trasu budem trochu vymejšlet, není to nic najetýho, ale nechci jet žádný peklo, pojede s náma i Romana na Transalpu. Čas a místo odjezdu sem hodím nejdýl v pátek odpoledne, pokud nebudu na netu tak je možný se spojit na 602 404 922.
Čau, Tom
Přidané 06.05.2010 07:58
TomElefant750 napsal(a):
Na víkend plánujem nějakej ten čut-čut offík někde směr Frýdlantsko. Podrobnosti asi až v pátek podle aktuální předpovědi, ale pokud to půjde tak klidně oba dny. Tak pokud se budete chtít přidat, jste zváni. Trasu budem trochu vymejšlet, není to nic najetýho, ale nechci jet žádný peklo, pojede s náma i Romana na Transalpu. Čas a místo odjezdu sem hodím nejdýl v pátek odpoledne, pokud nebudu na netu tak je možný se spojit na 602 404 922.
Čau, Tom
Přidané 06.05.2010 19:41
Takže pár info k sobotě - start bych viděl na desátou od pumpy Alfastation (bejvalej Total) u průtahu Libercem, pokud by chtěl někdo přijet už v pátek, dá se u mně přespat a večer jdem na pivko, stejně tak v sobotu po vyjížďce plánujem grilování + možnost přespat - stačí vám spacák.
Čau, Tom
Přidané 09.05.2010 19:26
bubo napsal(a):
Soldi, z té tvé pracovní doby začínám být frustrovaný...
Já bych to za sebe viděl někde mezi 16:30 a 17:00 - sraz po půle, odjezd v celou
Pardál: co to je, "zadem"? Okresky čtvrté a nižší cenové skupiny nebo dokonce off? Co tohle?
PS: pojedu asi s kuframa (plast), takže bych to viděl spíš ON, ale klidně nižší cenová...
tohle je ještě větší běs, tak jsem to jednou jel a hrozny cesty, rovina, koukas ze zadi na krkonose, ja bych dal do navigace nejratsi cestou Verys a treba 30 km od Machova uz pak povolit na navigaci i mimo silnice a dojet ten kousek nejakym lehkym offroudem, neb budeme mit kufry vsichni. Vyjet kolem te 17 se mi jeví jako optimalní, do 20 tam urcite budem
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Přidané 09.05.2010 19:34
No proto se ptám, co to je zadem...
Zkusme vylučovací metodu:
Turnov - Jičín - Hradec asi ne
Takže někudy zadem , Na Dvůr, na Trutnov, přes Polsko? Vyber si hlavní pochodovou osu a pak to kolem toho nějak namotáme
BMW GS = stroj na radost
Přidané 09.05.2010 19:40
adventure73-pardal napsal(a):
tohle je ještě větší běs, tak jsem to jednou jel a hrozny cesty, rovina, koukas ze zadi na krkonose, ja bych dal do navigace nejratsi cestou Verys a treba 30 km od Machova uz pak povolit na navigaci i mimo silnice a dojet ten kousek nejakym lehkym offroudem, neb budeme mit kufry vsichni. Vyjet kolem te 17 se mi jeví jako optimalní, do 20 tam urcite budem
No to je už jiná řeč - neboj, nějak se namotáme k Náchodu a pak to střihnem přes pole
Motali jsem se vloni se Soldim od Jaroměře na Hořice a bylo to docela dobré, akorát to jsou občas dědiny mezi polema a jeli jsem jen podle cedulí, tak s navigací to taky zvládneme
Preferuješ úzké silnice a rozbitý asfalt nebo může být i kvalitní povrch?
BMW GS = stroj na radost
Přidané 11.05.2010 07:24
Soldier napsal(a):
Ok. Takže v 17 hod na Totalu? Jak tam budem chrápat, zamlouval jste někdo nějakou chatku nebo pokoj? Nebo mám vzít stan?
Soldi, videl bych to na 17 ale u Makra, tam je nejlevnejsi benzin, kartu mam, kdyby chtel nekdo tankovat tak muzem a je to smerem, a nemusime se propletat zpet pres tu uzavirku.
Ja tam nic zajistenyho nemam, a v tomhle pocasi by to si stan chtelo, pro kolik mas lidi?
Co s tou tvoji starou gumou, stavis se pro ni?
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz