no ja myslím že kolem nohy - čili boty to by asi tak nevadilo ale ty výlisky navařené na zadní části origo nosiče 12 gsa to je fakt dost na raně
Pokud jde o zabroušení nevím co je to za matroš padáky tipuju na pískovaný nerez tan nosič možná taky ale ještě sem neměl čas vzít magnet a zkusit to neví někdo z čeho to je ???
Ještě mě tak napadlo kde všude by měla být homologační značka - neměl by ju mít i ten nosič ja ju tam zatím nikde nviděl
Jedna věc mimo téma:
Mám klasický BMW padáky v nerezu na 1150 (viz foto),ale namontované na své 1100....čili plocháče, co se chytaj na silentbloky pod motorem dokonale nekopírují kryt motoru,jelikož 1150 má kryt širší...když by měl někdo skladem tytéž padáky na 1100 a chtěl ty moje, tak je s ním vyměním.... ale musej bejt v dobrém stavu bez deformací po pádech, ani nechci rovnané a opravované (=kvalita za kvalitu)
Hrabe_X přiložený následující obrázek:
[263.57Kb]
Upravil Hrabe_X dne 07.12.2007 11:05
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
zdarec..máte někdo na 1150 padáky Grave? a jaké s nimi máte zkušenosti?díky moc za odpovědi všem..př. s jakými jinými máte dobré zkušenosti..je toho na trhu docela dost a bez zkušeností se mě do toho jít bezhlavě nechce...
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
Ahoj
Taky o nich přemýšlím. Konkrétně
[img]C:\Users\vanek\Desktop\7.jpg[/img]
Zajímalo by mě, zda si je stačí objednat takhle dle obrázku a nechat zaslat poštou.
Ale to bych měl spíš napsat do Hrobu, ne sem. Ještě jsem se tomu nevěnoval.
Taky by mě zajímaly vaše názory.
Zatím Vandys
v diskuzi je toho o padákách dost, takže bude lepší když to nasměrujem tam at to nezasíráme..žádám admina o vymazání tohoto tématu..díky Jara
no v každém případě už jsem si to ujasnil..kryty ventilových vík TT + jako pojistku..jak píše Bubák SW motech a hotovo...co se padáků týče
U SW tam kryty vik byt musi,protoze kdyz to lehne moc nekryjou.Vlastni zkusenost.Nejsou spatny,ale jsou moc blizko motoru a kazdej kamen tam muze udelat diru.Jinak jsem s kombinaci krytu byl velice spokojenej.
no není to velký rozdíl v ceně, ale v HZ moto je mají za 3,2..podle mě pokud ti to někde sklouzne, tak to napůl chytne padák a kryt TT a pak se to převalí na horní část padáků co je nad ventilovým víkem..někdo tady psal, že s nima absolvoval asi dost neštastný pád a nadělalo to dost škody..no samotné padáky ti při pádu moc nechrání spodní část víka, takže v kombinaci s TT by to mělo fungovat...nikde se nedopátráš ideální volby..co člověk to názor a je to stejný at se řeší padáky nebo obutí..všeobecně ale při pádu ve velké rychlosti na silnici je to o tom jak lehneš..ale počítat s tím, že padák zachrání všechno nemůžeš..některé druhy jsem ale zavrhl hned ze startu..padák by měl být o tom, že pobere to nejhorší při pádu a svojí vlastní deformací maximálně zabrání deformacím na stroji..musíš dát na intuici
Jsou teda surový a neopracovaný sváry, tak to nekritizujte. Zbytek mmůžete. Mě se nějak nezdá to uchycení před víkem na rěmen altiku a ta trubka kolem ventilového víka nahoru pod nádrž. To už se asi bude blbě sundavat ventilové víko. Nevim jestli ta inovace bude lepší. Spíš až je uvidim naživo na Štarmově motorce. Prozatim pocity smíšené.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
JJJ cycli souhlasím, taky mi došla tato foto. Chtělo by to trochu víc detailů a z jedný nebo druhy strany. mne zas zajímá to uchycení nad valcem na tý přední kyvce nebo se mi to jen zdá?
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Cycli napsal:
Nové rámy od RD Mota. Speedy ty už od nich ty rámy máš nebo jak to dopadlo?
Ahoj Cycli,
nekoupil jsem je - prozatím jsem tam dal vent. kryty od TT (jejichž funkčnost je neoddiskutovatelná!) a zatím jsem to dál neřešil, ale časem asi budu a zatím tedy, abych se přiznal nejsem pevně rozhodnut jaké.
Myslím, že na letošní dovolenou pojedu bez nich...
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz