Mě se včerejší díl líbil, nevěděl jsem, že tam zamontují scény z Gladiátora, muselo to stát balík...
Ale nápad dobrej: "... tak co uděláme s těma novejma?" a pak střih jak stojíme u brány
Škoda že to není delší, těch záběrů v poušti se natočilo spousta a hezkého ježdění v dunách mezi Foum Zguid a M´Hamidem..
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Když si člověk zvykne na to co tam nepatří, tak se na to dá dívat. Těším se na další díl!
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Joooo mě to taky přišlo dobrý obzvláště ta celebrita jak umí krásně nádávát když to zahrabe Ještě že to dávají na Cool a ne néé na čt 1.Další díl už bude vypadat jak pořad Zdenka kuchaře Píííp a zase píííp
no co se týka mě tak bych ze Zounaren nejel ani do Lednice ( zdomu ji mám tak 40km) já když jsem slyšel ty jeho řeči že maroko je něco jiného jak víkend v krkonoších a že má najeto 120km. Nevěřil jsem svým uším, já bych nikam nejel z temahle zkušenostna!!!!Pak když jsem slyšel ty jeho tlachy na cestě tak jsem se málem vyvrátil. Být na jeho místě držím hubu a krok a jsem štastný že jsem tam. taky jsem organizoval nějaké výlety, dá to práce starostí,zodpovědnost za ostatní a pak to někdo o****je. Tak ted jezdím sám a mám klid
Upravil palovr dne 21.10.2011 09:59
Na tom poslednim dilu je vydet, jak tyhle umele vytvorene skupiny nefunguji. Netahnou za jeden provaz a netvori celistvy tym... Kazdy ma jine zajmy, zkusenosti a naroky.
mirekcinan napsal:
s podpůrným týmem v zádech bych do Maroka vyrazil i s těma 120km najetýma :-)
no já bych nejel protože pak to dopadne tak jak to viděls. jedna věcje že nestačím a držím hubu, anebo nestačím a pyskuju. a jinak ten tým jede za Tebou v autě a ty řídíš motorku, asi si už nepamatujiš jak si jezdil po 120km, já jo
petrs napsal:
Na tom poslednim dilu je vydet, jak tyhle umele vytvorene skupiny nefunguji. Netahnou za jeden provaz a netvori celistvy tym... Kazdy ma jine zajmy, zkusenosti a naroky.
Citil jsem to z toho take, ze cekali jak vsechno bude zarizene a vsechno bude fungovat na 100%. Nepochopili, ze se plan muze cestou zmenit dle aktualni situace.
Mozna to je take zamer rezie to z toho udelat. Ve skutecnosti to mohlo byt OK. Soudit jen z filmu asi nejde.
Nevim jak to meli, ale mela by tam byt jedna osoba, kt je neco jako vedouci. Pak nastava chaos v tom co se bude delat, kam jet apod.
Upravil dufino dne 21.10.2011 10:25
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
abych pravdu řekl tak mně Tomáša bylo líto, jak tam po něm štěkali, kdo to nezažil tak nepochopí, to sovisí i stěma 120km pak se někdo nemůže divit že se ztratí!!!!!!
Překvapivě musim říct,že jedinej kdo nepyskuje je Noid.Ten mi přijde v pohodě i přes to žihadlo.Jestli to teda neni vystříhaný.V prvních dílech,když jeli s Tomášem sami,to bylo dobrý.Asi si spolu sedli,ale z těch sestřihů je fakt houno poznat.
Když je hlad,je i husa dobrá.
mirekcinan napsal:
no já bych nejel protože pak to dopadne tak jak to viděls. jedna věcje že nestačím a držím hubu, anebo nestačím a pyskuju. a jinak ten tým jede za Tebou v autě a ty řídíš motorku, asi si už nepamatujiš jak si jezdil po 120km, já jo
Na silnici po 120 km jsem neměl problém, resp. žádnej vyloženej si nepamatuju. Ale z terénu budu vyprávět páč těch prvních 120 km mě teprve čeká :-)
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
mirekcinan napsal:
Na silnici po 120 km jsem neměl problém, resp. žádnej vyloženej si nepamatuju. Ale z terénu budu vyprávět páč těch prvních 120 km mě teprve čeká :-)
tak to si borec, v Ducati ted mají problém v moto Gp nechtěl bys jim pomoct, Rossi se tam pak zbytečně trápí :-D
mirekcinan napsal:
tak to si borec, v Ducati ted mají problém v moto Gp nechtěl bys jim pomoct, Rossi se tam pak zbytečně trápí :-D
nevim čemu se směješ, někomu to jde a někdo se jezdit nenaučí ani za několik let. První jízdu v autoškole jsem měl v 21 na Jawe 350, protože jsem na ničem předtim neseděl a hned druhý den jsme šli na 650 Bandita, na kterým jsem najel cca 3 učební hodiny, instruktor prohlásil, že kecám, když řikám,že sem na ničem nejezdil, vyplnil zbytek tý knížečky aby to sedělo a za pár dní se šlo na testy. Koupil jsem hned FZS 600 a první moje samotná jízda byl výlet po ČR. Z hlavy nevim kolik přesně, ale myslím, že za prodloužený víkend padnulo prvních tisíc km. Pro mě byl spíš problém naučit se v autě, to přiznávám, že než jsem dostal jakous takous jistotu tak to rok byl určitě
Upravil mirekcinan dne 21.10.2011 11:18
no však jo, na to se těšim.. Navíc jsem zastánce výuky typu "hodit do vody ať se naučí plavat" a když si na to někdo troufne tak proč ne. Nicméně Zounar tam tušim řikal, že na "týhle" motorce má najeto 120 km.. třeba už předtim krosil :-)