Doporučíš nějaké svíčky a diagnostiku :-)?
Su z Prahy.....:-)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Svíčky ty co tam mají bejt tudíž NGK DCPR8EKC Ty ti mužu o víkednu přivést do Čimic a na diagnostiku např. JEŽEK odsud z fora
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Svíčky ty co tam mají bejt tudíž NGK DCPR8EKC Ty ti mužu o víkednu přivést do Čimic a na diagnostiku např. JEŽEK odsud z fora
Super, díky moc. Problém je s tím víkendem - su celý den na melouchu a v neděli asi taky. Dalo by se to poslat? Btw - za kolik jsou?
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Prosímtě jedna nějakách 310kč nechám ti je za 1000Kč a nechám je v praze u tchána a domluvíme se jak si je vyzvedneš...ještě mě napadl vzducháč jak vypadá?
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Já mám jednosvíci - je t rok 2005.
Ale asi budu potřebovat aji vzducháč, olejový filtr. Je to koupené z bazáče, tak to raději všechno vyměním. To bude myslím nejrozumnější :-) Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
nicholas20087 - těch 200km najedeš do "sucha" nebo do rozsvícení rezervy? Jestli do "rezervy", tak kolik potom natankuješ znovu do plné? Já jen jestli nehledáš problém, kde třeba není - palivoměr a rezerva někdy docela lžou.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
nicholas20087 - těch 200km najedeš do "sucha" nebo do rozsvícení rezervy? Jestli do "rezervy", tak kolik potom natankuješ znovu do plné? Já jen jestli nehledáš problém, kde třeba není - palivoměr a rezerva někdy docela lžou.
No do rozsvícení rezervy najedu nějakých 130km, a pak mi to ukazuje dojezd nějakých 65km...
Na to co je na displeji "kašli" - dej plnou, najeď 200km svým stylem jízdy a zase dotankuj plnou. Jestliže dotankuješ např. 11 litrů, tak jsi jel za 5,5L /100km. Asi tak. To snímání množství paliva a výpočet dojezdu někdy neskutečně lže.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Na to co je na displeji "kašli" - dej plnou, najeď 200km svým stylem jízdy a zase dotankuj plnou. Jestliže dotankuješ např. 11 litrů, tak jsi jel za 5,5L /100km. Asi tak. To snímání množství paliva a výpočet dojezdu někdy neskutečně lže.
OK, vyzkouším a dám vědět, díkes za radu :-)
Novej napsal:
nechápu jak to dělátepod 6 NIKDY. 6,8 - 8,2 dle počítače
Zkus z kopce vypínat zapalování... to jsme dělali na strých škodovkách abychom ušetřili..
a neřeš spotřebu je ro motorka to je pro radost.. někomui v hospodě taky stačí 3 piva a někdo jich má 8... a motorce prostě chutná.. tak jí to dopřejte !!!
Tonda napsal:
No do rozsvícení rezervy najedu nějakých 130km, a pak mi to ukazuje dojezd nějakých 65km...
Taky je otázka, jak tankuješ "plnou". Pokud jen do té doby, než ti vypne zasunutá pistole v nádrži, tak nemáš plnou - je potřeba pistoli vytáhnout a tankovat pomaličku až po okraj, až nebude vůbec klesat hladina - to dá odhadem tak ještě 3-4 litry...
BMW GS = stroj na radost
Vyzkouším všechno dohromady, ještě k tomu vyměním svíce a to by bylo, aby nebylo :-D
Zdravim opat sa vraciam k teme spotreba
vcera som skusal Po dojazde uvedenych km som zakazdym tankoval bol som sam a len topcase
na dialnici 150km/h spotreba 8,2L (cca 150km najazdene)
140km/h spotreba 7,1L (cca 100km)
130 - 6L (cca 100km)
110 -5L (cca 80km)
90 - 3,6L (cca 100lm)
rychlost som drzal stale rovnaku ak sa nieco postavilo do cesty obehol som aj sprava ak sa nedalo inak
Dovolenka 3750km priemer 5,5 L 2osoby plne nalozeny (uplna spokojost ) _____________________________________________
BMW R 1200 GS 09"
Měřil jsem taky dovču/ dle PC/ ve dvou s bagáží 5,6.
Překvapilo mě to . Pravda je že dálnice byla v dešti a pak jsme jezdili dle předpisů.
Ne že by to bylo to nejdůležitější ale potěší to
Já s 12ADV(2011) na dovolený - 6tis.km, z toho zhruba 2000 km po dálnici tak 120 - 160 a zbytek často serpentýny (transfagaras, transalpina, řecko atd. v jednom s plnou polní a dle pc průměr 5,6.
Za mě
je to až divný, ale mám to na vlas stejně s bubákem. Dovolená s kamarády 3,7l a jízda mne samotnýho 8,2.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015