Kubrt napsal(a):
Brňák Jim,kde ten se fláká? Doufám že přijedeš
Přímluva za účast toho mladého, veselého a kamarádského chlapce ze štatlu, jestli teda nebude, když bude zoncna rumplovat, vylepené někde u wasrůvky na cédačce a když bude kilijián, tak na roli nebo na škopku....
Radošku,já ho viděl jet na tom jeho PDčku,v sobotu dopoledne u nás.Metelil to od Pardubic na Přelouč... Já jel v autě,tak jsem nemohl ani mávat...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
to all : pivečko bude tak akorát,počasí jsem taky objednal snad dobrý a hřiště na naší čumendu snad připraví Ti druzí
A teď pozor : PŘÍJEZD KE KEMPU BUDE ZNAČEN UKAZATELI S NÁPISEM " BMW GS" ZHRUBA V OKOLÍ 5ti KM V OKOLÍ OBCE MĚLICE,tak na křižovatkách koukejte.Když to stihnu,tak je nazinkám už v pátek,jinak v sobotu dopoledne
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
A teď pozor : PŘÍJEZD KE KEMPU BUDE ZNAČEN UKAZATELI S NÁPISEM " BMW GS" ZHRUBA V OKOLÍ 5ti KM V OKOLÍ OBCE MĚLICE,tak na křižovatkách koukejte.Když to stihnu,tak je nazinkám už v pátek,jinak v sobotu dopoledne
Že by malá orientační projížďka pod heslem: Je to tudy sice delší, ale za to horší cesta
Upravil madmike83 dne 16.08.2010 17:39
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
Že by malá orientační projížďka pod heslem: Je to tudy sice delší, ale za to horší cesta
to néé ale do Mělic vede několik cest z několika dalších obcí ,tak aby se předešlo zbytečnýmu bloudění
Ahoj kluci,
s kamarády máme na tento celý víkend propustku z domova a tak se asi přijedeme mrknout. Budete tam někdo již od pátku?
Pomatenost, zvaná BMW.
Zdar Deny, no hele,já tam budu už od pátka a se mnou asi i Remus,bo budem hlídat stan.Měl by tam být ještě Fífa a asi i Servisák.Možná i Bluesbery
Kubrt napsal(a):
...já tam budu už od pátka a se mnou asi i Remus,bo budem hlídat stan.Měl by tam být ještě Fífa a asi i Servisák.Možná i Bluesbery
No už jenom tohle je squadra azurra numero uno......jojo, pátek by to měl jistit...už se na Vás těším, bando bezbožná...
Upravil radosek dne 17.08.2010 07:17
Radošek : v pátek dojede snad i Fífa s paní Fífovou ty vole a já nemám ještě ani jeden ukazatel na svým místě
Upravil Kubrt dne 17.08.2010 18:21
Vy z Vás,kteří budete chtít přijet už v pátek,budete muset jet asi po slepu,bo cedule budem instalovat někdy dopoledne,možná kolem oběda.Pak se bude stavět i stan,tak se případným nedočkavcům jménem realizačního týmu Kubrt Remus Servisák omlouváme
ještě jsem Vám zapoměl napsat,že se bude platit nějaká částka za kempik ,kterou z hlavy přesně nevím,ale nebute to nic závratného,není to žádný hotel Ritz
Děkuji za pochopení
Upravil Kubrt dne 17.08.2010 20:02