Zetor. ja nikoho nepomlouvám. Jen píšu co se stalo. pro mě by bilo mnohem krásnější když by rakušáci jezdily k nám a ne mi k nim. V Renocaru je spousta schopných lidí. Ale bohužel to jedinci kazí. A to mam od kluku co tam dělají. Pán mechanik co tam pracoval kvůli tomu také odešel. a ted' tam je kluk po vyučení. Prostě mě jen mrzí že se nemužeš spolehnout na autorizovaný servis. když jdeš nakupovat tak se přetrhnou ale služby mají nulové. a to je škoda.
No asi vsichni vite moje ze zacatku slibne vyvyjejicise reklamace az po to, ze sem musel operovat ceskou obchodni inspekci aby to vubec dopadlo. Tod jedna zkusenost.
Druha potreboval jsem snizit vykon na 650 pro kamarada a to uz nebyl problem termin domluven, dovezli jsme masinu upravili a za dve hodky se jelo nazpatek. Dostali jsme i slevu myslim 15%.
Takze u me je to 50/50. Vzdy je to o lidech.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Musím potvrdit slova Koblihova. Dokud tam byl Franěk, vše bylo v pořádku.
Po nástupu pana čivavy jsem řešil reklamaci u nich koupeného palivoměru, neúspěšně. A ještě po mě za to chtěl peníze. Takže za mě Renocar s čivavou ne.
Tomu story o Renocaru se mi nechce verit!
V breznu jsem se rozhodl, ze vymenim sve Stelvio a jel do Renocaru prohlednout a vyzkouset GS. Myslim p. Svanda....super pristup a jednani (sice Demo nebylo k dispozici, ale byl mi nabidnut jiny termin). Celou dobu, co jsem tam zevloval byl u me, vse perfektne vysvetlil, nechal me sednout, nastartovat s ladakem na showroomu, vyzkousel jsem si staveni sedadel....atd, atd!
I kdyz jsem rikal, ze nejsem na GT v "cilove skupine", rekl at si klidne vyzkousim.
Nemam s Renocarem zadny zvlastni vztah, ale se slevou, kterou mi nabidnul p. Vranek jsem byl nad miru spokojeny!
Sice nakonec opet osedlam nove Stelvio, ale na BMW a Renocar nedam dopustit.
bol som aj z kamaratkou na BMW Road show 2013 vyskušat R1200GS LC. z organizáciou som bol spokojny. žiadne nezrovnalosti ani ine prekažky som nepostrehol. občestvenie super. a ked som chcel vyskušat Rellyčko tak mi išli ukazat ochotne do predajne moju velkost. a to bola show na predu pri autách.
a abytoho nebolo málo. dneska nam poslali emaili že obaja sme vyhrali ceni v sutaži čo tam prebiehala. takže zamna zatial 1+
Upravil 100bubu dne 21.05.2013 17:45
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Tak mám Gs sp?tky s Vídně . Vśe ok. V renocaru jsem pouze zaplatil garanćku po první 1000. Provedena ale nebyla. Ventily ne nastavené mapa základní jinak vse v pořádku. Vše zadarmo!! Motorka jede jako šlak a olej se nestráci. Už jen Viden!
Koblih napsal:
Tak mám Gs sp?tky s Vídně . Vśe ok. V renocaru jsem pouze zaplatil garanćku po první 1000. Provedena ale nebyla. Ventily ne nastavené mapa základní jinak vse v pořádku. Vše zadarmo!! Motorka jede jako šlak a olej se nestráci. Už jen Viden!
Tak mám GS zpátky z Vídně. Vše ok. V Renocaru jsem pouze zaplatil garančku pro prvních 1000km. Provedena ale nebyla. Ventily nenastavené, mapa základní jinak vše v pořádku. Vše zadarmo! Motorka jede jako šlak a olej se neztrácí. Už jen Vídeň!
Koblih napsal:
Jsem přesvědčený, že ti prohlídku v Renocaru normálně udělali. Co se týče ventilových vůlí, tak při první prohlídce v 1000km se ventilové vůle u R1200DOHC nekontrolují (tzn. tedy ani nenastavují).
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Jak jsem koupil ve Vídni tak jsem to napsal. Nepřu se. Každopádně motorka přestala žrát olej a to me k radosti stačí. A jestli se mají nebo nemají me je fuk. V Brně me poslali do haje a ve Vídni me to v zaruce opravily. To je pro me důležité . Chtěl jsem vám jen říct ze pokud nepochodite v Brně tak skus te Viden . Hodně šťastných km.
Cau kluci chci se s vámi podělit o mou zkušenost se servisem RENOCAR Brno, ani žárovku už bych tam nenechal vyměnit. Zaclo to takhle, začala mi klouzat spojka při 19000 dojel jsem na servis při 20t. A tet říkám ze klouže spojka a chci novou je to v záruce celá motorka. Řekli že se ozvou, po týdnu se nikdo neozval až když jsem každý druhý den volal a uhanel tak zavolali s RENOCARU o spojce ani slova a říká mi ze by chtěli vyměnit destičky přitom o nich žádná řeč nebyla, tak mu říkám o ty spojce a on mi rek ze neklouže, tak to už mě fakt dostalo. Asi za dva dny volal ze to je spojka v pytli. Motorka tam byla měsíc a nikdo mě ne kontaktoval co sní je. A ještě k tomu měnily vodní pumpu dobrý. Motorku mi přivezli po měsíci hotovou s novou spojkou a pumpou. A tet se držte po nastartování to Zaclo vařit oni ty dementi nedali vodu do chladiče mazec ještě že byla zima. Druhý den bylo vyřešeno omluva atd. A tet hoši světu divné se ujel jsem s novou spojkou 5000 a hups ono to Zaclo klouzat znova. Avvíte co mi bylo řečeno že už mi nic ne vymění je to prej spotrebni zboží spojka, ale tomu nevěřím aby spojka vydržela tak málo. Tak jsem se rozhodl ze jim udělám pěknou reklamu ať si lidi dávají pozor na RENOCAR. Píšu jsem a ještě to dám do novin. Takový jednání nemá úroveň tak bacha na ne. Tak a tet si dejte servírovat do autorizovaného servisu motorku. Říkáte si ze to je BMW a bude to na naký úrovni a ono ne. Tak to je má zkušenost. RENOCAR už nikdy víc, to co jsem s nima zažil nepřeju nikomu. Proste co si neuděláte samy to nemáte. Tímto bych chtěl poděkovat za zničení motorky děkuji RENOCARU diky. Dávejte si pozor kam dáváte servisovat svyho miláčka. Hoši zatím kdy vás něco zajímalo napište. STOP RENOCARU MĚLI BY TO ZAVŘÍT. ještě budu volat do Německa jestli něco nezjistil.
aby ti odesly 2 spojky za sebou je fakt podezrely...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
viděl bych problém v simeringu, který protéká a proto začne vždy po chvíli klouzat spojka.. takže by bylo potřeba nejdřív odstranit příčinu klouzací spojky a poté spojku.. občas se to u nových motorek stává.. Já mám zkušenost stejnou, klouzat začala v 5ti tisících.. zdarma v Mnichově vyměnili simering i celou spojku.. od té doby klid..
PS: sorry, ale tvůj pravopis je příšernej.. Jestli to chceš psát do novin, radši to nadiktuj někomu, kdo umí psát..