Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 8 z 10:   1  ...  5    6    7    8    9    10  

www.skutecnydarek.cz
Efendi
Přidané 15.12.2010 21:14

Registrace: 22.04.10
vlada-adv napsal:
efendi> s tím Chánovem brzdi a to fofrem, mám to kousek a jezdím tudy celkem pravidelně, to je přesně příklad humanitární pomoci na ho..vno. Pamatuju to jako nové sídliště stejné jako všechny ostatní v Mostě. To co zněj zbylo z něj udělali jeho obyvatelé, kteří tam dostali byty zadarmo. Stálo to miliony a teď zase natahují ruku aby to někdo opravil. Právě se tam staví za 17mega něco jako kulturní centrum, kdo myslíš že to platí. Nepoužívej demagogii jako argument.

Chlape vůbec nechápu co to motáš? Pořádně si přečti co a proč jsem napsal a potom na mě vyjížděj.

mencas
www.skutecnydarek.cz
Přidané 15.12.2010 21:41

Registrace: 21.05.08
...Remusi, hlavne ti prej, aby na tebou prispivane predmety neskoncily v popelnici jako to vidivam u jedne organizace, lide z dobre vule snaseji nove nebo i pouzite "predmety" a casto to konci v poplenici protoze se jim (sverencum-chudinkam) to nelibi-neni to uz v mode Wink

Efendi: čoveče četl jsem si toto vlákno od začátku, byť jsi asi dobře humanitárně vzdělaný apod. tak mi připadne, že máš takové růžové brýle na očích, ono to tak bohužel nefunguje (nemusím jezdit do afriky-stačí "naši afričani"Wink a jen pro dokreslení, četl jsem projekt jedné fotovoltaické elektrárny, která mela napajet zakladní školu....v oblasti kde je to po technické stránce naprostý nesmysl naprosto bez přínosu...nakonec...fotovoltaická elektrárna skončila tak, že se zrušila a rozkradla, odkaz na celý projekt nejspíš nenajdu, jeto nějaký rok nazpět .... proto se ani nedivím nedůvěře "českých přizdisráčů" poslat prachy někomu kdo je proinvestuje tak, že to ve finale nikomu nepomůže....
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy...... hmm!

hicks
www.skutecnydarek.cz
Přidané 15.12.2010 22:28

Registrace: 09.07.08
kurna takovy krasny flame a JA NA NEJ NEMAM CAS bugs
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

Zdenal RT
www.skutecnydarek.cz
Přidané 15.12.2010 22:36

Registrace: 06.09.07
No, můj osobní názor je ten, ze Africe škodí nejvíce právě humanitární organizace.Tak např. si tam podnikavý černoušek založí firmu na hloubění studní, nebo cokoli jiného. Vždy to skončí tím, že nějaký dobrák z humanitární org. se rozhodne pomoci a jeho business odrovná tím že vyhloubí pomocí techniky studny zadarmo. Co už tam bylo projektů, že naučí místní pěstovat např kukuřici. Ono by to i šlo ale vždy přijde exot z hum. org. a že jde pomoci. Koupí v EU dotované přebytky kukuřice a začne ji rozdávat zadarmo. Za kolik ji prodají ti místní bude určitě vědět Efendi s Remusem. On by se tam možná někdo i snažil,ale až tam nepolezou "pomáhat"vyžírkové z H.O. Kdysi jsem četl rozhovor s jedním vzdělaným Afričanem a ten v OSN prosil ostatní ať už konečně přestanou "pomáhat" Africe humanitární pomocí. Afrika potřebuje nedeformovyný trh, jako všichni ostatní. Kdo chce kupovat kozy, ať se raději obrátí na svou starou. A třeba to udělá dobře i jemu.

www.youtube.com/user/zdenalrt/videos?flow=
Efendi
www.skutecnydarek.cz
Přidané 15.12.2010 22:56

To ZdenalRT a mencas.
Konečně něco rozumného. Beru Vaše názory. (růžové brýle myslím nemám. jen mi vadí apriori pesimismus a odsouzení projektu který si pravděpodobně málokdo z diskutujících přečetl) Ale stále se snažím jen obhájit tento konkrétní projekt. Jestliže tam jsou jako dárky: slepice, kozy, sazenice, šicí stroj, pumpa na vodu, tabule do školy, lavice a židle.... to jsou věci které se dají využít, rozmnožovat, učit se s nima. Pokud tomu lidi nevěří, už po několikáté říkám, že to beru, ale nikdo nemá právo ho napadat stylem "ať vychcípaj", "ty co to organizují si za to koupěj auta...." apod. Tohle neberu a jsou to nepodložené kecy úrovně VI. cenové skupiny.
Upravil Efendi dne 15.12.2010 23:04

Medik
www.skutecnydarek.cz
Přidané 16.12.2010 07:45

Registrace: 04.05.08
Efendi napsal:
To ZdenalRT a mencas.
Konečně něco rozumného. Beru Vaše názory. (růžové brýle myslím nemám. jen mi vadí apriori pesimismus a odsouzení projektu který si pravděpodobně málokdo z diskutujících přečetl) Ale stále se snažím jen obhájit tento konkrétní projekt. Jestliže tam jsou jako dárky: slepice, kozy, sazenice, šicí stroj, pumpa na vodu, tabule do školy, lavice a židle.... to jsou věci které se dají využít, rozmnožovat, učit se s nima. Pokud tomu lidi nevěří, už po několikáté říkám, že to beru, ale nikdo nemá právo ho napadat stylem "ať vychcípaj", "ty co to organizují si za to koupěj auta...." apod. Tohle neberu a jsou to nepodložené kecy úrovně VI. cenové skupiny.

Že tě to ještě baví. S touhle výdrží se dej na politiku.Grin
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
Hrabe_X
www.skutecnydarek.cz
Přidané 16.12.2010 07:48

Registrace: 31.10.07
Medik napsal:

Probůh ještě mu raď... by se bubáci měli líp, než za Kocába.stressShock
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /

Medik
www.skutecnydarek.cz
Přidané 16.12.2010 07:57

Hrabe_X napsal:
Medik napsal:

No já proti bakelitům celkem nic moc nemám, jenom devítku, šestpětatřicítku, malorážku a hodlám pořídit ještě brokovnici. SA vz.58 by se mě líbil víc, ale nějak ho nemůžu sehnatGrin To víš, stará vojenská milenka.......thumbs upa bolševický zbrojní zákon jsou drobet v rozporu.Sad
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
bobus
www.skutecnydarek.cz
Přidané 16.12.2010 08:21

Registrace: 25.08.08
Já myslím že nejde srovnáv\t situaci afriky a cikánů.Zatímco cikáni v čechách a asi všude se naučily žít ze sociálních dávek často toho zneužívaj a většina nemá potřebu na tom něco měnit tak průměrnej Afričan pokud má možnost tak opravdu pracuje .Argumenty typu at se seberou a jodu jinam kde je práce .jako jsem to udělal já jsou asi do tamního prostřewdí obtížně přenositelný.Ono jich hodně do těch měst odchází ve snaze sehnat nějaké prostředky ale ono to tam není o moc lepší .Někdo z Vás psal že když postavím studnu tak beru práci místnímu studnaři,tohle tak asi úplně není.Přiznám se že nevím jak to řeší tahle konkrétní nadace ,ale projekty které jsen viděl v západní africe fungovali takže se najali místní kteří udělali veškerou práci dostali za ní zaplaceno a nadace zajistila dodání samotné pumpy a její osazení .
Někdo psal že je lepší ty lidi naučit něco dělat než jim posílat jídlo.S tím asi taky nejde nesouhlasit ,ale o to víc nechápu proč se tahle diskuze vede protože ta organizace z Remusova odkazu se o tohle snaží .Alespon já ten pocit mám.To že jim dám kozu na kterou oni nemaj šanci ušetřit jim umožní žít bez nutnosti nějaké další pomoci z venku.Oni tu kozu opravdu nesežerou ,oni nesežerou asi ani jejich kůzlata protože si ti prostě nemůžou dovolit.Spíš to kůzle vyměněj za pytel rýže ktará jim vydrží dýl než maso z jedný kozy.Netvrdím že to tak dělaj všichni protože i tam jsou lidi který si maso můžou dovolit a ty si ho koupěj ale k těm se tahle pomoc asi nedostává

TAZY
www.skutecnydarek.cz
Přidané 16.12.2010 09:40

Registrace: 29.10.10
No k tomu všemu jednu takovou věc.
Děláme nějaké věci v Etiopii. Presentace fotek je velmi zajímavá. Když fotí člověk ulici jedním směrem, dal by těm lidem pět korun na polívku. Když však fotí na stranu druhou, vidí moderní budovy, pěkná auta.... Je to země, která má přebytkový státní rozpočet, splacený veškerý státní dluh, obrovsky investuje do infrastruktury (dálnice tam stavějí číňánci) atd. A pak kdo je rozvojová země. Do zadku nás kouše asijský tygr a za chvíli bude i africký lev.Shock. A jak řekl šéfík líná Evropa spí na vavřínech.
Ono když se chce, všechno jde. Ale charitu nezatracuju a to vzájemné napadání mi přijde zbytečný. Ať si každý dělá co chce a jak chce, ono se mu to jednou vrátí. Vetšina lidí se ke mě chová tak, jak já k nim. A pokud prudí. Se věšet nepudu!

hicks
www.skutecnydarek.cz
Přidané 16.12.2010 09:56

Registrace: 09.07.08
TAZY napsal:
No k tomu všemu jednu takovou věc.
Děláme nějaké věci v Etiopii. Presentace fotek je velmi zajímavá. Když fotí člověk ulici jedním směrem, dal by těm lidem pět korun na polívku. Když však fotí na stranu druhou, vidí moderní budovy, pěkná auta.... Je to země, která má přebytkový státní rozpočet, splacený veškerý státní dluh, obrovsky investuje do infrastruktury (dálnice tam stavějí číňánci) atd. A pak kdo je rozvojová země. Do zadku nás kouše asijský tygr a za chvíli bude i africký lev.Shock. A jak řekl šéfík líná Evropa spí na vavřínech.
Ono když se chce, všechno jde. Ale charitu nezatracuju a to vzájemné napadání mi přijde zbytečný. Ať si každý dělá co chce a jak chce, ono se mu to jednou vrátí. Vetšina lidí se ke mě chová tak, jak já k nim. A pokud prudí. Se věšet nepudu!

Etiopové jsou take ovsem krestani, nikoliv musulmani.

Takze zakladni startovni pozici maji o neco lepsi...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

Efendi
www.skutecnydarek.cz
Přidané 16.12.2010 12:21

Medik napsal:

Grin neblázni. možná jsem idealista, ale ne magor.

Efendi
www.skutecnydarek.cz
Přidané 16.12.2010 12:28

Hrabe_X napsal:
Medik napsal:

helpless
Hrabe_X sám jsi mě žádal ať tě nechám být na pokoji. udělal jsem to. ty tady máš neustále idiotské výpady proti mně, které se absolutně netýkají tématu.

Efendi
www.skutecnydarek.cz
Přidané 16.12.2010 12:45

bobus: pěkné shrnutí. clap
TAZY: dík za rozumný názor
Upravil Efendi dne 16.12.2010 12:49

Hrabe_X
www.skutecnydarek.cz
Přidané 16.12.2010 12:46

Efendi napsal:
Hrabe_X napsal:
Medik napsal:

helpless
Hrabe_X sám jsi mě žádal ať tě nechám být na pokoji. udělal jsem to. ty tady máš neustále idiotské výpady proti mně, které se absolutně netýkají tématu.

a - já tě o nic nežádal ...
b- nesouhlasit s tvejma přiblblejma žvejkama je idiotským výpadem?

= jak chceš tedy (když už zapomínáš na slušnost, zapomenu i já):
Nejprve se prober, sundej si růžový brejličky a vrať se na zem.... Pak spolu můžeme vést dialog na úrovni. Do té doby jsi u mě jen ukňučenej hňup, kterej se snaží jen kvílet "já já já mám pravdu a kdo nesouhlasí je idiot".
Dobrá, jsem tedy u tebe idiot - a jsem na to právem hrdej. Myslím, že už teď mám vetší klub idiotů, než máš ty růžovobrejlatejch,černobílejch idealistů. Rozhodně jen proto, že máš humanokámošku si tady nikdo nesedne na p*del.

A tím končím touhle ohovnědiskusi@efendihosvětutlačovanejchnegrů.com Sad

A to je zima začíná až příští tejnen...... Grin
Upravil Hrabe_X dne 16.12.2010 12:49
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /

Efendi
www.skutecnydarek.cz
Přidané 16.12.2010 12:51

Hrabe_X napsal:
Efendi napsal:
Sorry, ale nemá cenu s tebou diskutovat. Každým dalším příspěvkem se podle mě shazuješ víc a víc a ještě si neodpustíš se navážet do lidí kteří aspoň něco dělají. Nechceš dát? Nemůžeš? Nevěříš tomu? OK. Tvůj názor, ale zbytek je klasický český přizdisráčství "co není v mé zahradě, to je mi jedno, ale zkritizovat to můžu"

Asi se doma nudíš, tak se starej o blaho světa a zachraň svět klackem!
Třeba si u toho i zanadávej. Nestarej se ale o mě - prosím tě o to....

Nikomu nic nevymlouvám, nasypte si prachy kam chcete, když z toho budete mít dobrej pocit!

Neříkám, že je tenhle projekt špatnej, mě ale nepřesvědčí o opaku ani výpis partnerů, kteří si tam dělají reklamu, nevidím tam jedinou silnou normální firmu,která vytváří nějaké hodnoty... PROČ? Taky nemaj čas jako já, přispívaj jinam nebo jen používaj zdravej selskej rozum?

Měli jste na to celý den, nepřesvědčili jste mě, nepřispěju... a končím toto téma.Smile

stačí?

Hrabe_X
www.skutecnydarek.cz
Přidané 16.12.2010 12:56

A ještě něco milej Efendi:

to že mě tady urazíš sprostým slovem, pak nazveš p*řizdisráčem, i*diotem a pak zase příspěvek se staženou p*delí smažeš, to svědčí jen o tvé mentální nezralosti. (pozoroval jsem to jen tady v té diskusi 4x)

Několikrát jsem ti připoměl, aby jsi používal mozek, ale jak vidím, máš maximálně jen nervové centrum, které ti umožňuje klofat do klávesnice... takže jsi na úrovni chtřejšího brouka a nemáme se fakt o čem bavit.
Upravil Hrabe_X dne 16.12.2010 12:58
H.

Hrabe_X
www.skutecnydarek.cz
Přidané 16.12.2010 12:57

až teď mi to stačí....
H.

Efendi
www.skutecnydarek.cz
Přidané 16.12.2010 12:58

Hrabe_X napsal:

to že mě tady urazíš sprostým slovem, pak nazveš p*řizdisráčem, i*diotem a pak zase příspěvek se staženou p*delí smažeš, to svědčí jen o tvé mentální nezralosti.

Několikrát jsem ti připoměl, aby jsi používal mozek, ale jak vidím, máš macimálně jen nervové centrum, které ti umožňuje klofat do klávesnice... takže jsi na úrovni chtřejšího brouka a nemáme se fakt o čem bavit.

prosím??? tak ted si to tochu přehnal kamaráde. nikde jsem nic nemazal, takze bacha na slova. na tohle jsem malinko citlivej.

Medik
www.skutecnydarek.cz
Přidané 16.12.2010 14:20

Efendi napsal:
Hrabe_X napsal:

to že mě tady urazíš sprostým slovem, pak nazveš p*řizdisráčem, i*diotem a pak zase příspěvek se staženou p*delí smažeš, to svědčí jen o tvé mentální nezralosti.

Několikrát jsem ti připoměl, aby jsi používal mozek, ale jak vidím, máš macimálně jen nervové centrum, které ti umožňuje klofat do klávesnice... takže jsi na úrovni chtřejšího brouka a nemáme se fakt o čem bavit.

prosím??? tak ted si to tochu přehnal kamaráde. nikde jsem nic nemazal, takze bacha na slova. na tohle jsem malinko citlivej.

Tak pánové, odevzdáte mě občanky, já vám je nastříhám a budete společně skládat puzzle, dokud nebudou zase v cajku.PfftPfftPfft Tohle vlákno si vyloženě říká o uzamčení.Grin Už na něj dlabu. Howg
Upravil Medik dne 16.12.2010 14:21
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
Strana 8 z 10:   1  ...  5    6    7    8    9    10  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 83
Členové on-line: 1
atom

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.38 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI