Suky napsal:
iGO nepoužívám, ale obecná rada - zkus GPS Babel
Zkousel jsem ale nenasel jsem v nem tento typ vstupu, jaky mam nastavit? Diky
Čoveče IGO8 by mělo umět importovat .kml soubory.
Takže trasu můžeš připravit v Google Earth 4 nebo 4.2, vyexportovat a nakopírovat do adresáře \iGO8\CONTENT\USERDATA\ROUTE
Pokud adresář neexistuje, tak ho normálně vytvoř.. no a mělo by fungovat.
Suky napsal:
iGO nepoužívám, ale obecná rada - zkus GPS Babel
Zkousel jsem ale nenasel jsem v nem tento typ vstupu, jaky mam nastavit? Diky
Čoveče IGO8 by mělo umět importovat .kml soubory.
Takže trasu můžeš připravit v Google Earth 4 nebo 4.2, vyexportovat a nakopírovat do adresáře \iGO8\CONTENT\USERDATA\ROUTE
Pokud adresář neexistuje, tak ho normálně vytvoř.. no a mělo by fungovat.
A jak to pak mam z IGO pouzivat? Jako otevrit trasy?
Používám také RouteConverte, tam to uvidíš i s mapou a umí to výstup i do iGo route, ale třeba při převodu z Garmina mi to dělalo neplechu, musel jsem napřed Garmin route ručně upravovat.
Tak jsme s Tolim dojeli v pořádku. Parádní výlet, počasí famózní ... ale něco mi říká že se tam ještě vrátím, protože zdaleka ne všechno jsme viděli ... Já si neprojel Parpalion ... byl ještě pod sněhem a Toli neviděl Chaberton. Takže se tam ještě určitě podíváme.
Nějaké fotky tady a videa dodám jak je zpracuju .. http://pertla.raj...pevnostech
Pertla - pěkný, pěkný Jsem rád, že vám těch pár tipů, co jsem vám dal, k něčemu bylo. Taky se tam určitě ještě chci vrátit.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda- urcite moc dekujeme.. bylo to moc pekny. Potkali jsme tam kluky z Nemecka co nam par tipu dali.. treba ze Chaberton nejde, nebo ze je Parpalion pod snehem.. plus nejaky dalsi napady na cesty.. takze se alespon ja urcite vratim
Mam natoceno cca 50gb videii z GoPra, tak to jen zpracuju a soupnu sem.
Je toho pod sněhem bohužel víc.... na obrázku ve 2.200 m Pass de la Beccia na Petit Mont Cenis. Výjezd od Fort Variesse na Monte Malamot je taky neprůjezdný
Melizoy přiložený následující obrázek:
[185.08Kb]
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Maira - Stura Kammstrasse neprůjezdná... Dá se dostat do Col de Valcavera a kousek dál, a z Valcavery sjet na Marmoru a Demonte.
Jinak Ligurská cesta je poničená po zimě a ze strany od Tende jsou všechny výjezdy pod zákazem, s tím, že nahoře se pracuje. Jezdí tam hlídky, takže je to risk.
Melizoy přiložený následující obrázek:
[191.49Kb]
milanek napsal:
super dik za info - 14dni je v lete hodne a zaroven zoufale malo :-) -jen tak pro info co se teda da jet ? :-)
Ve které oblasti přesně, a za jak dlouho vyjedeš? Jet se toho dá spoustu, kromě toho co jsme uvedli výš s klukama. Sommeiler třeba ještě v červenci na vrchol určitě nehrozí. Ten má ale narozdíl od Maira-Stury a Monte Malamot výhodu, že je zapadaný až úplně pod vrcholem. Malamot třeba bohužel hned u nájezdu od Fort Varisellky
vyjedem ted 20ho ale nejdriv si chcem uzivat sladke francie a pres hory to vzit "cestou zpatky" tj nekde 26.7 a dal - "enduro" zaciname odspoda fort cenralem a potom to budeme brat klikate nahoru kudy to jen pujde :-) v planu byl parpalion , a potom vicemene naslepo po vsem kam se odvazime :-) - nemam tu ted podrobnej atlas takze jmena ze mne nedostanes doma na to juknu a napisu sem nejaky cile - z jakyho cca datumu jsou ty fotky ?
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
Takze po dohode s hlavni planovackou zni cesta takto :
Na fort Central si chceme udělat pěkné odpoledne po prašivkách - chtěli jsme napravo od něj na Ligurskou cestu (fort Tabourde, fort Pépin) - ale tady jsem četl, že je po zimě rozbitá - dostaneme se aspoň na ty dvě pevnosti? Zdá se to kousek.
Vracet se chceme vlevo od Cetralu - před fort Marguerie po horach kolem kasáren Peirefique až do Tende. Bude to průjezdný?
Parpaillon teda zřejmě vynecháme (nebo jen nakoukneme :-)) a další enduro bychom chtěli za Sestriere na Colle Baset, Col Lauson a Col del Assietta až do Susy
Upravil milanek dne 16.07.2013 13:27
na Tabourde a Pépin byla závora. Marguerita do Tende je průjezdný bez problémů. Celá Assieta od sestriere až do susy je OK akorát tam je nějakej omezenej provoz-je tam jakýsi jízdný řád- jeden den jedním směrem a jiný dny druhým. Potom se dá ještě jet na fort pramand,projet tunelem a sjet do bardonechie.Na jafferau se nedá je tam sníh.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
oki dik za rady - kapku se nam to orezalo :-/ je tam jeste nejaka prujezdna pekna alternativa ? - neni az tak dulezity kde -od fort centralu po susu podyl hranic zadna krec - nalevo 150km napravo 150km to cely je jak na dlani a v prodlouzeny variante mame 4-6 dni jen na hory takze dost casu i na experimenty :-)
Upravil milanek dne 16.07.2013 14:01
Klucí německý nám poradily cestu z La Brique na Mont Tanarel a odsud se nechá dojet offem až k moři. Prej je to taky moc pěkný ale nejeli sme to.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
jeste prosimte vedlejsi dotaz - kolik chcou ted frantici za benzin a kolik ti pojebani italoamericane ? :-)
Upravil milanek dne 16.07.2013 14:06