Mám je na předku i zadku . Zrovna jsem se vrátil z Rakouska , včera ukrutná bouřka a šílenej déšt a ustál jsem to , žádnej náznak klouzání a to jsou už na hranici životnosti.
Mám na 1200 nasazenou přední i zadní O7. Najeto cca 7tis, km a jsem velmi spokojený. Tlak drží, jen kontroluji občas tlak na přístrojovce a za jízdy běhá -+0,1 ,foukám na 2.2-2.3. Absolvoval jsem motoškolu a drží perfektně na trávě to taky není tak hrozné, jak se píše. Když už klouzalo,tak všem i klukům se špuntama. Byl jsem v Rumunsku šotolina taky dobré. Jako UNIVERZÁLNÍ pneu mi velmi vyhovují. Je třeba vyzkoušet. Joe dík za doporučení na veletruhu v Brně jsem Tě otravoval.
Rzbynek napsal:
Mám na 1200 nasazenou přední i zadní O7. Najeto cca 7tis, km a jsem velmi spokojený. Tlak drží, jen kontroluji občas tlak na přístrojovce a za jízdy běhá -+0,1 ,foukám na 2.2-2.3. Absolvoval jsem motoškolu a drží perfektně na trávě to taky není tak hrozné, jak se píše. Když už klouzalo,tak všem i klukům se špuntama. Byl jsem v Rumunsku šotolina taky dobré. Jako UNIVERZÁLNÍ pneu mi velmi vyhovují. Je třeba vyzkoušet. Joe dík za doporučení na veletruhu v Brně jsem Tě otravoval.
mirekcinan napsal:
jaký je rozdíl u E07 mezi normální verzí a verzí dakar? jenom zesílený bočnice?
Ne bočnice, ale celá pneu o jedno plátno. Současně je trošičku tvrdší než obyč.
Joe, jak píšeš že je trošičku tvrdšia, nemá potom horšie jazdné vlastnosti? Hlavne za mokra?
Za mokra se to samozřejmě nedá srovnávat třeba s Michelin Anakee 2, ale jezdit se na tom dá i za mokra. Je to opravdu univerzální cestovatelská pneu s vysokým nájezdem km. A utrhnout se dá necitlivým přidáváním plynu všechno. Hodně záleží na vyzrálosti řidiče a jeho citu pro motorku. Jak je pak možné, že někdo projede na Tourance v pohodě to, co jiný nedá na špuntech
Upravil joe dne 06.08.2012 07:04
práve mi ich doviezli...
Joe, mal som objednanú prednú v prevedení Dakar, malo by byť to "DAKAR" niekde na gume vyznačené? ja len že nič také tam nevidím...
a ešte, písal si tu niekde že DOT znamená týždeň a rok výroby, ja tam mám 1212 ale hneď za písmenami "DOT" je 6J17...čo to znamená? Díky...
Upravil albert dne 10.08.2012 18:33
1200 GSA