Někde sem viděl test ze světa motorů z roku 1989 s nějakym 4válcovým japoncem- psali tam jak to má hrozně nevyužitelnej výkon a že je to uplně zbytečný docela sranda počteníčko.Zkusím najít
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Někde sem viděl test ze světa motorů z roku 1989 s nějakym 4válcovým japoncem- psali tam jak to má hrozně nevyužitelnej výkon a že je to uplně zbytečný docela sranda počteníčko.Zkusím najít
to je prdel,jak tam mají rozdělenou tu max rychlost na:sólo v leže/sólo v sedě/ve dvou
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
TOLI napsal:
Ještě tam mohli dát měření rychlosti z kopce- ve dvou by to jelo určitě víc
Blbouni, já tenkrát slinil nad podobnými články a snil o tom, že jednou, možná, snad....... a oprašoval rozpadlou Jawku Taky když napsali tu cenu, tak jsem hned věděl, že bych na to nevydělal ani za 10 let A dneska ......... jsem rád, že mám novější, ale něco podobného si hodlám pořídit, až bude kam. něco bez elektroniky, vstřiků, čerpadel a s našlapávačkou. Nejlépe boxer
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
TOLI napsal:
Měl jsem půjčeno od vevise R45 a je fakt že to teda nejede ale i tak je to svezení moc přijemný.
No jo, ale srovnej to s prukcí ČSSR v té době a je z toho dělo se super brzdama, co se nebojí ani kopce. Proti dnešním strojům to nemá výkon, ale tenkrát.....prodal bych duši a to jsem na to teoreticky mohl vlézt, když už to byla ojetina. Nezapomenu na svezení na myslím 750 Kawě v nějakém tom roce 83 - to jsem měl Velorexe a ten pocit se zapomenout nedá - motorka co jede, až ti rve škopek z kebule, sedí v zátáčce, mačká tě do sedla a natahuje ti ruce..... a to to byla pobouchaná skládačka z bouračky. Dneska bych to nezvedl u popelnice.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak koho uvidím o víkendu v doksech? Petr je jasnej toho čekám v sobotu v 18:00 pod podiem s oslavnými transparenty a kdo další? Emil by třeba mohl udělat přednášku: "Jak mít motorku ,nejezdit na ní a přesto bejt slavnej"
Prej by z toho mělo bejt časem český GaPa ale kdo ví no.Večer budou zajímavý kapely tak se docela těším. http://www.bmwgs....admore=895Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Lidí málo ale své sme si našli Povozil jsem se díky klukům z Brněnskýho renocaru na S1000R a NineT ,zajezdil na opičí dráze ,vyslechl přednášky o těch jen v dobrém protože dominika to tu čte no a večer no co vám budu povídat . Za mě dobrý ale pro organizátora to byla asi velká katastrofa a zahučí tam za pořádnej peníz. Trochu se to rozkřikne a příští rok to bude určitě lepší.
Opravdu škoda,že nebyli lidi,jinak to mohlo být slušné. Organizace mi taky přišla na úrovni. Jaká byla jízda na naháči? Jo a zapomněl jsem se seznámit s tou brunetkou na 650, Tak se omlouvám za neslušnost.
Když je hlad,je i husa dobrá.
K těm jízdám asi tolik: asi sem neměl jezdit nejdřív na S1000R. Na nineT tvrdej podvozek jako kráva,sedlo nechápu jak dokázali udělat tak nepohodlný,vidle je tak podražená že to musí mít tlumič řízení díky čemuž sem se s motorkou při malejch rychlostech a do zatáček přetahoval o řídítka ale kdyby tam zase nebyl tak by mi to na rozbitý silnici vyskočilo z rukou.Nádrž je hrozně úzká - nejde chytit kolenama.Jo a nechtělo se to vůbec stavět na zadní Takže plusy sem na tom našel jen že krásně vypadá ,má super zvuk a pěkně brzdí.
No a teď k S1000R - 173koní na zadním kole je fakt masakr ale je to relativně hodný nezáludný.Brzdí to naprosto neuvěřitelně.Do zatáček jde uplně sama a je krásně hravá.Sedlo mi sedlo ,nádrž tak akorát.Mínusy je vzhled a řetěz a že bych se na tom velmi rychle zabil.
Nebudu zastírat že NineT mě vyloženě zklamalo
Jinak teď sem si ještě vzpoměl že na S1000R se mi hrozně líbilo rychlořazení bez spojky pod plnym knedlíkem to mě dostalo.A naopak mě hodně sejřila antihoppingová spojka jak kopala do ruky.