Hranicar napsal:
> PavelDR: pekna prace, pochvala... Jen kombinace napisu Adventure + plastove kufry nejdou dohromady. Jak nekdo zminil - dat Zega cerne + napis Adv pryc = 1*
Proč by tam neměl být nápis Adventure,když ta motorka se jmenuje Adventure?Myslíš si,že se nedá zažít dobrodružství s plastovejma kuframa?Řekl bych,že se pleteš.
PavelDR> na fotky jsem se právě díval Já ty svody nemám tak hnusný jak si měl ty, ale vyleštit by si zasloužily. Tu modrou hnotu na leštení doma mám a taky je k tomu ještě jedna hnědá.
Je tu hezky vidět, jak máme každý jinej vkus. 1000 lidí - 1000 chutí
GSA 1250 Rallye 2024
zda sa mi ze t tu ide smerom Pimp My Ride alebo Show BIke teda voci mojej urcite. aj s tym jazdite alebo len ako s chopperom ked svieti slnko
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
to stenlybmw: sakra konecne poradna jedenactka!uz jsem myslel ze vsichni jen lesti....! koukam ze jsi z vandaku, to se budu muset nekdy stavit na ofroad!
Takhle "čistou" mám mašinu i bez špuntů Kdybych vlonil neměnil plexy, tak jsem tam měl několik několik letních generací much Takhle je tam mám jenom z loňska a kdyby ve Slovinsku nepršelo........
Upravil Medik dne 09.04.2012 16:57
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
glock7 napsal:
Medik...no, ja ju niekedy aj umývam YouTube Video
No jo, ale to je jako wapka, já meju jenom intezivním deštěm po cestě Od tvého typu mytí mě odrzauje to, že bych mohl mít mokro v botách a to nesnáším úplně stejně, jako mokro za krkem. Až budu Bobše brodit, zvednu mu sání a obléknu neopren. Obdivuji vás bando,že vám nevadí sajrajtt v botách a gatě jako o výlovu rybníka Nejsem prostě bahnomil, spíš ho bytostně nesnáším. Asi je to tím, že jsem rok života strávil na bigošárně a užil si ho až nad hlavu. Dokonce jsem se v bláte i zakopával, že jsem Pražák, tak u stromu lemovaném keři. Inu, bylo to takové zvláštní období.... Tak mě to na motorce prostě nebere. Ale kdyby mě někdo motorku a hadry půjčil, tak bych se nerozpakoval
Představa toho praní a čištění mě opravdu děsí.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz