Chvíli jsem pozoroval synka, jak si hraje a nevěřím - jezdí po obýváku s autíčkem a garáž má v kuchyni. Nic zvlášního, kdyby garáž nebyla z přepravek lahví vína a autíčko si vyrobil sešlápnutím krabice od sušenek.
Přitom v pokojíčku má několik vlaků, automobilů, domů, servisy, policejní stanice z LEGO, .....a teď si hraje s krabicema. Za to jsem mohl mít tractive tlumiče od Touratechu.
červenej Elf
barokar napsal:
Chvíli jsem pozoroval synka, jak si hraje a nevěřím - jezdí po obýváku s autíčkem a garáž má v kuchyni. Nic zvlášního, kdyby garáž nebyla z přepravek lahví vína a autíčko si vyrobil sešlápnutím krabice od sušenek.
Přitom v pokojíčku má několik vlaků, automobilů, domů, servisy, policejní stanice z LEGO, .....a teď si hraje s krabicema. Za to jsem mohl mít tractive tlumiče od Touratechu.
Buď v klidu, to je asi všude podobný ...no ale zkus mu dát pod stromeček sešlápnutou krabici
barokar napsal:
U nás doma je to podobně Pepík hraček že je snad ani všechny nezná, a pak mě žena jen mimochodem v telefonu řekne že u doktora byl kluk hodný neřval a že mu chce koupit nějako hračku!!.. další krám!! přitom běda jak mu vezmeš petku, proutěný košík nebo kartáč na mytí lahví.. ve vaně to samé kachničky, zvířátka, hrabičky, gumové písmenka, balonky hovadinky - nejoblíbenější jsou dva kelímky od smetany. Prostě Svěrákův parník (kartáč a kolíček) a děcko je spokojené. :-)
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Jsou přední brzdiče z 1100 stejný jakou 1150 nebo u 1200??? Chtěl bych trošku posílit brzdy u RT a jedenáctkový by tam právě měli pasovat bez úprav ale to víte no- jsou tůůze ošklivý
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Čupr díky. Ještě budu asi potřebovat větší pumpu ale to už asi půjde kus za kus stím že budu muset pořešit plynový lanko. Jo během tejdne snad budu mít chvilku čas tak se u tebe stavím- zavolám předem
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Taky vám ten týpek připomíná Toliho? https://www.youtu...SqDIWI__Ew Samo,že nic nemám proti Tolimu, jen jsem ho párkrát potkal (radarka, TTE 2014) Ale řekl bych, že je mu celkem podobný