Tak to jóóó u nás furt prdlačky ale za to jsem telefonoval s Bohumilem a on povídá..přijeď až mě chytíš kapra..tak jsme dokecali a za půl hodiny jsem mu volal aby šel otevřít vrata, že mu jednoho vezu ..čučel..dostal ho ještě živého
Upravil Milan V dne 03.08.2014 19:54
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Zetore, ty mykologu. Moc pěkný. U nás taky nic, ale budou. Ten kotrč je parádní, to bude držkovka.
Upravil Kasak dne 03.08.2014 20:41
Když je hlad,je i husa dobrá.
to si děláš prdel ne? Neuniká radiace z Temelína? Já tuhle našel jen pár modráků. Kdy že to mám přijet na houby
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Tak jak sem psal o těch vibracích od kardanu, tak kardan je OK ale axiální ložisko co drží rozvodovku na hrušce je hýn
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Je to polámaný no , mám to ložisko už vyndaný před sebou na stole a je docela vyrezlý a sotva se točí. Doufám že Milda nezklame a zítra dojde, jinak budu jezdit celej den po práglu a shánět nový- je to 3004 2RS INA a co jsem koukal tak FAG příliš k dostání není.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Je to polámaný no , mám to ložisko už vyndaný před sebou na stole a je docela vyrezlý a sotva se točí. Doufám že Milda nezklame a zítra dojde, jinak budu jezdit celej den po práglu a shánět nový- je to 3004 2RS INA a co jsem koukal tak FAG příliš k dostání není.
A jó, ty potřebuješ to dvouřadé kuličkové s kosoúhlým stykem - pravá strana konc. převodu / uchycení ke kyvce. Mám je v dílně. Kdyby ti nedorazilo a ty jsi nesehnal, tak jedu v sobotu na "Mácháč" a můžu ti je vzít.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...