ještě, že nemám tenhle víkend čas jezdit, to počasí je fakt hnus. Večer to vidím jasně, prkýnko...nakrájet sýry, klobásky k tomu sklenku vína a nějakej filmík...nebo si k tomu pustím Vaší OFF jízdu, chybí mi dokoukat ještě trojka kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
Carlos GS reVamp napsal:
ještě, že nemám tenhle víkend čas jezdit, to počasí je fakt hnus. Večer to vidím jasně, prkýnko...nakrájet sýry, klobásky k tomu sklenku vína a nějakej filmík...nebo si k tomu pustím Vaší OFF jízdu, chybí mi dokoukat ještě trojka
trojka je dobrá, přeskoč asfaltový kousky a je to záživný Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Tak lidičky nechci být prorokem blbých zpráv, ale řeknu Vám to teda: "CHČIJE A CHČIJE"
Už to nevidím tak růžově jak jsem to viděl ráno, zas by ale bylo hoooodně zajímavý dát brody na Javornici, bude tam klid, žádnej turista a bude to ten pravej offfffffffffroad Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Carlos GS reVamp napsal:
ještě, že nemám tenhle víkend čas jezdit, to počasí je fakt hnus. Večer to vidím jasně, prkýnko...nakrájet sýry, klobásky k tomu sklenku vína a nějakej filmík...nebo si k tomu pustím Vaší OFF jízdu, chybí mi dokoukat ještě trojka
trojka je dobrá, přeskoč asfaltový kousky a je to záživný
Omlouvám se za kvalitu a zpracování
Je te moje a Kubovo prvotina,s Oscarem nepočítám!Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
MilKal napsal:
Omlouvám se za kvalitu a zpracování
Je te moje a Kubovo prvotina,s Oscarem nepočítám!
Milane neblbni, je to dobrý, jen škoda, že Kali neměl tu kameru namířenou trošku vejš, když stál v těch stupačkách, ale jinak já jsem rád, že někdo kameru vzal, já sám ji totiž běžně nemám, takže to cením
Hošani tak co ten zetřek?
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal:
Tak lidičky nechci být prorokem blbých zpráv, ale řeknu Vám to teda: "CHČIJE A CHČIJE"
Už to nevidím tak růžově jak jsem to viděl ráno, zas by ale bylo hoooodně zajímavý dát brody na Javornici, bude tam klid, žádnej turista a bude to ten pravej offfffffffffroad
Tak byli by jsme jen dva a Javornice by byla asi pěknej masakr!!Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
petrguss napsal:
Už to nevidím tak růžově jak jsem to viděl ráno, zas by ale bylo hoooodně zajímavý dát brody na Javornici, bude tam klid, žádnej turista a bude to ten pravej offfffffffffroad
Tak byli by jsme jen dva a Javornice by byla asi pěknej masakr!!
zase by to prověřilo techniku i obsluhu
Kruci do toho bych šel,bej volno
Aspoň by pro rejpaly bylo hustý podvodní video Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Romane a ty bys do toho zítra šel? Já možná jo, chroch má vodu rád, ale nesmí jí bejt moc aby se neudusil. Co TomR1 - nejel bys s náma, říkals že tuhle neděli můžeš Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal:
Romane a ty bys do toho zítra šel? Já možná jo, chroch má vodu rád, ale nesmí jí bejt moc aby se neudusil. Co TomR1 - nejel bys s náma, říkals že tuhle neděli můžeš
Tak šel bych do toho,já jsem pro každou špatnost!Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
To voe, to jsme dva!!! asi si pujčím tu kameru od kamaráda Ty budeš ve Zbiroze ráno?
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
[quote]petrguss napsal:
Tak to si přiberu brejle šnorchl a harpunu na žraloky
Romaneeeeeeeee - tak jak????
[/quote
Tak abych řekl pravdu,jestli takhle bude i ráno,tak bych to možná nechal na přístě. V bahně už jsem se párkrát válel,ale kdyby se nás válelo víc,byla by větší sranda! V kolik bys chtěl jet? Vidělo by se ráno.
Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
Carlos GS reVamp napsal:
trojka je dobrá, přeskoč asfaltový kousky a je to záživný
Tak sem to ted dokoukal :-) ....nevím jestli oscara za zpracování, ale za výkony určitě ....hned mě pobavil ten první rychlej sjezd s asfaltu ...prej "ty pí*o....ty pí*o" škoda fakt tý kamery, žes jí neměl namířenou vejš....fakt se mi to líbilo, alespoň mám představu co jezdíte....na to, že bylo bláto, tak jste si to místama fakt dávali ten úsek s tím pádem a pak kolem těch turistů byl asi dobrej záděr, na tý kameřě to tak nevypadá, ale asi to byl nepříjemnej sklon.... ty lesní asfaltky a utažený šotolinky mám rád taky, akorát je ve dvou jezdím pomalejš...taková off kochačka ....Fakt pěkný kluci , jen tak dál ...těším se někdy na nějakou tu off on vyjíždku se společnýma průsečíkama kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
já jsem pro, ráno moudřejšího večera, jinak jel bych tak na 8:30, 9:00 start, abych stihl to co mám na neděli naplánováno... jako jestli bude fakt hnus jako, že asi jo, tak na to taky prdím.
A doufám, že všichni budete moct příští neděli, to snad bude lepší počas, Martin bude mít svařený kontejnery, Macek bude zdravej, Milan bude mít přezuto, Tomáš snad opraví všechny bajky co potřebuje, Strogas doléčí žebra, Kali vyladí kameru, Roman dodělá ty baráky za Prahou, Michal s Hugitkou budou mít natrénováno z TT Travel Event, já už snad nebudu mít děravý boty a všichni budeme zas o tejden vyspělejší a líp nám to pojede Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS