Hoj děcka!!! V sobotu bych to viděl na nějaký véletek, co říkáte? Má být slušně. Akorát mi na tý zadní gumě ne a ne narůst ty korky Takže něco co zvládnu:-)
A napadl mě takový nápadek...co udělat scuka tady na Zlínsku? Plánoval jsem to sice až na jaro, ale když je takové krásné počasíčko...co vy na to? chtělo by se vám?
to Bystřa: Super video...o kameře přemýšlím taky...ale až bude v cajku motorka...
A jinak doufám že jste počítali i se mnou s tím DVDčkem...
Ale pěkně jste pojezdili...to by se mi taky líbilo...a mooooc!!! Ale bycily jsem už vyhnal...a potvorám se nelíbilo spíš v teple (oproti jenckově radě)...takže sobotu bych rád využil...
Upravil HonzaGS dne 01.12.2009 22:11
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
HonzaGS napsal(a):
Hoj děcka!!! V sobotu bych to viděl na nějaký véletek, co říkáte? Má být slušně. Akorát mi na tý zadní gumě ne a ne narůst ty korky Takže něco co zvládnu:-)
A napadl mě takový nápadek...co udělat scuka tady na Zlínsku? Plánoval jsem to sice až na jaro, ale když je takové krásné počasíčko...co vy na to? chtělo by se vám?
to Bystřa: Super video...o kameře přemýšlím taky...ale až bude v cajku motorka...
A jinak doufám že jste počítali i se mnou s tím DVDčkem...
Ale pěkně jste pojezdili...to by se mi taky líbilo...a mooooc!!! Ale bycily jsem už vyhnal...a potvorám se nelíbilo spíš v teple (oproti jenckově radě)...takže sobotu bych rád využil...
To petr: No jo, ale já nevím kde bydlíš Klidně se podívám i doma na 15,4" monitoru ale prvně si musím přijet pro jeden kus
PS: A nebolí ty pády když to vidíš na tak velké teevizi???
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
To petr: No jo, ale já nevím kde bydlíš Klidně se podívám i doma na 15,4" monitoru ale prvně si musím přijet pro jeden kus
PS: A nebolí ty pády když to vidíš na tak velké teevizi???
No letos jsem si celkem užil,doufám že Petropad konečně skončila smůla je pryč.Teď mě čekají tréningy s Arankou ať je na jaře připravená Rozesílání ma na starost moja drahá půlka
Ok, Tak se jí zeptej a když tak mi do PM dejte vědět kam si mám přijet. Už se na to těším až na to kouknu. Třeba to bude ještě větší motivace pro koupi špuntů
PS: Ty máš na starosti jen koukání jo
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Ok, Tak se jí zeptej a když tak mi do PM dejte vědět kam si mám přijet. Už se na to těším až na to kouknu. Třeba to bude ještě větší motivace pro koupi špuntů
PS: Ty máš na starosti jen koukání jo
Ostrava ,Michálkovice ,Petrská 705/10A,nebo jak pojede Aranka do školy v Porubě ,nebo ke mně do práce kosek od ZOO.Nebo o víkendu když bude počas jdem jezdit.
Vzal jsem si na Tebe tel. z profilu, tak ti odpoledne brnknu a domluvíme se kam mám přijet. Už se na to těším a rád s tebou prohodím pár slov.
Splněný sen moje 1100GS