Toto bolo moje mládí na GS, už som z toho vyrástol = neznášam blato. Inak bola to len nejaká mláka a bolo to tak rychlé, že botičky ostali pekne suché.
Glock-plastik fantastik :-)
glock7 napsal:
Toto bolo moje mládí na GS, už som z toho vyrástol = neznášam blato. Inak bola to len nejaká mláka a bolo to tak rychlé, že botičky ostali pekne suché.
Vítej v klubu estétů - hygieniků
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
glock7 napsal:
V kolika se z toho vyroste? Já abych věděl kolik mi ještě zbývá
glock7 napsal:
mne blato nevadi, dokud neuschne.
jak je to suchy, mam fakt vosypky. Neco jako kdyz skrabes nehtama po tabuli, nebo rezes studenym nozem polystyren.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
glock7 napsal:
glock7 napsal:
mne blato nevadi, dokud neuschne.
jak je to suchy, mam fakt vosypky. Neco jako kdyz skrabes nehtama po tabuli, nebo rezes studenym nozem polystyren.
Myslel som blato v spojení s jazdením nie čistením
Glock-plastik fantastik :-)
Ja jsem presel od bahnaka k lestenkari a zase zpet... Nemyl jsem od srpna (a tenkrat jen proto, ze prijel dulezitej klient z ciziny a mel jsem to takovy hnusny, sedivy po desti). A to jsem najel takovejch 8 tisic, mozna vic... I kdyz je pravda, ze plexi, nadrz a svetla obcas otru.
Osobne nemam nic ani proti jedny variante a co se tyce uprav, tak mam ale rad kdyz jsou funkcni. Pokud jen designovy, tak to chce opravdu decentne a citlive.
Maiali nel Fango!
glock7 napsal:
Ja o off radosti prisel jednoduse. Staci par ran lopatou po zadech, vystrelu z pusky a je klid.
Tady proste fakt neni kde jezdit. Legalne jedine po asfaltu.
A motat se kolem dokola na nejaky draze me nikdy nebavilo.
Takze obcas prezuju na TKCcka a vyrazim do Rumunska, tim moje radosti konci.
A kdyz, tak nejradsi ne na GS ale spis na necem, na cem si to dokazu i poradne uzit. Lehky enduro, 4kolka. Samozrejme dodavkou.
Viděl bych to jako Alda.Chci jen upozornit,že toto je můj názor.GSA je cestovní enduro!Řekl bych,že hlavně cestovní než enduro.Myslím si,že na ježdění v terénu jsou jiné stroje.Například jsem nikdy neviděl GSA 1200 třeba na šestidenní.
Upravil PavelDR dne 10.04.2012 20:21
Desierto 3 pro 12adv lze zakoupit z těchto důvodů -
1)design
2)pro někoho kdo má víc jak 2m výšky.
Origo ADV plexi je co se týče ochrany před větrem pro jezdce normálního vzrůstu mnohem lepší než D3 . Fouká mi dost na ramena a to mi pak způsobuje větší hluk uvnitř helmy. Pro jezdce normálního vzrůstu to tedy krom designu nemá moc smysl
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Desierto 3 pro 12adv lze zakoupit z těchto důvodů -
1)design
2)pro někoho kdo má víc jak 2m výšky.
Origo ADV plexi je co se týče ochrany před větrem pro jezdce normálního vzrůstu mnohem lepší než D3 . Fouká mi dost na ramena a to mi pak způsobuje větší hluk uvnitř helmy. Pro jezdce normálního vzrůstu to tedy krom designu nemá moc smysl
Tak to jsem si právě myslel.Ještě,že se mi to D-3 vůbec nelíbí.Mám ušetřenejch "pár" korun za další nepotřebný doplněk.
Díky
Upravil PavelDR dne 18.05.2012 17:55