Joo to jsem myslel!! Přece jen s těma řidítkama není radno si zahrávat není to pr del! A ty hliníkáče jsou daleko lepší
... servis a diagnostika BMW Motorrad
jj to je jasny.. z toho ale vyvstava dalsi otazka - konkretne jaky riditka? jaky zvyseni, aby to odpovidalo vysce origo riditek? (pokud to bude lehce vejs tak bych se nezlobil..
R 1100 GS
určitě bych si změřil průměry těch starejch řidítek a podle toho koukal po jinejch
Upravil Kubrt dne 01.03.2011 23:16
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Hele volove,tohle je vlakno o nicem,tak se drzte tematu! Tohle si reste treba v technickejch problemech a tady to nezasirejte!Vy uz jste fakt horsi nez ten Hicks!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Hele volove,tohle je vlakno o nicem,tak se drzte tematu! Tohle si reste treba v technickejch problemech a tady to nezasirejte!Vy uz jste fakt horsi nez ten Hicks!
Ty mi radši Ty vejre řekni,jaká je přední Mitas E09...jeslti je dobrá
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ivo Bohuslav napsal:
A proč se nezeptáš mě, Ty chobote?
Tak mi napiš,Ty chobote,jak s tou gumou?
Vláďa-adv už mi tam něco napsal...
vevis napsal:
Přeně tááák!Poslední dobou mě příjde,že všechny ostatní vlákna jsou o ničem a tady se to zvrhlo v technickou diskuzi. S kamarádama tady člověk už nepokecá a nejhorší na tom je,že tady je to technická všehochuť a na odpověď k jedné věci se stejně musíte prokousat třema stránkama,takže už to není squat ale normální žumpa,kam se ani pankerům nechce.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Kubrt: kámo přestaň vylehávat a asi začni pomalu balit do Libie http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/226594-kaddafi-dobyl-zpet-mesta-v-okoli-tripolisu-a-pokracuje-na-vychod.html
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Dneska sem odvezl zadní tlumič k procházkovi do čerčan takže si aspon do příštího víkendu nezajezdim.Ale aspon mám čas tady číst vlákna kde si hrozej pěstičkama,tatínkama a a staršíma bráchama
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.