Joo to jsem myslel!! Přece jen s těma řidítkama není radno si zahrávat není to pr del! A ty hliníkáče jsou daleko lepší
... servis a diagnostika BMW Motorrad
jj to je jasny.. z toho ale vyvstava dalsi otazka - konkretne jaky riditka? jaky zvyseni, aby to odpovidalo vysce origo riditek? (pokud to bude lehce vejs tak bych se nezlobil..
R 1100 GS
určitě bych si změřil průměry těch starejch řidítek a podle toho koukal po jinejch
Upravil Kubrt dne 01.03.2011 23:16
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Hele volove,tohle je vlakno o nicem,tak se drzte tematu! Tohle si reste treba v technickejch problemech a tady to nezasirejte!Vy uz jste fakt horsi nez ten Hicks!Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Hele volove,tohle je vlakno o nicem,tak se drzte tematu! Tohle si reste treba v technickejch problemech a tady to nezasirejte!Vy uz jste fakt horsi nez ten Hicks!
Ty mi radši Ty vejre řekni,jaká je přední Mitas E09...jeslti je dobrá Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ivo Bohuslav napsal:
A proč se nezeptáš mě, Ty chobote?
Tak mi napiš,Ty chobote,jak s tou gumou?
Vláďa-adv už mi tam něco napsal...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
vevis napsal:
Hele volove,tohle je vlakno o nicem,tak se drzte tematu! Tohle si reste treba v technickejch problemech a tady to nezasirejte!Vy uz jste fakt horsi nez ten Hicks!
Přeně tááák!Poslední dobou mě příjde,že všechny ostatní vlákna jsou o ničem a tady se to zvrhlo v technickou diskuzi. S kamarádama tady člověk už nepokecá a nejhorší na tom je,že tady je to technická všehochuť a na odpověď k jedné věci se stejně musíte prokousat třema stránkama,takže už to není squat ale normální žumpa,kam se ani pankerům nechce.od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Kubrt: kámo přestaň vylehávat a asi začni pomalu balit do Libie http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/226594-kaddafi-dobyl-zpet-mesta-v-okoli-tripolisu-a-pokracuje-na-vychod.html
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Dneska sem odvezl zadní tlumič k procházkovi do čerčan takže si aspon do příštího víkendu nezajezdim.Ale aspon mám čas tady číst vlákna kde si hrozej pěstičkama,tatínkama a a staršíma bráchama Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.