rick napsal:
Ne,hledáme bukvici,kterou bysme si vochočili a udělali si z ní cvičenou vopici.Ale musí bejt chytrá jako ty.
Však vás jede dost ne...stačí tahat sirky a padni komu padni
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Ach jo........
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Myši jebte se, bude vás víc Klídek molodci, většina nedorozumění pramení z nepochopení.
To ti musím dát za pravdu Medíku...akorát tentokrát je to takový hromadný nepochopení dopravního zákona a nedostatek svobodnýho logickýho myšlení se k tomu sám dopracovat.
Nic méně zrovna včera jsem byl svědkem zase zajímavý situace,ze který by se dalo vykoumat řešení pro neschopnost jezdit ve dvou pruzích po kruhovým objezdu.
Na křižovatkách běžně stávají na přechodu pro chodce i tři vedle sebe,takže kdyby se v Praze vymalovaly dvouproudý kruháče bílými podélnými pruhy,aby si připadali,jako na přechodu,tak jsem přesvědčenej,že to půjde
Nebo ještě kdyby se v levým pruhu natáhly tramvajový koleje,tak to půjde úplně nejlíp...na to jste tady mistři
Ty jsi trochu víc jednoduchej, viď??? Škoda jen, že takový ****.i jako jsi ty kazí jméno normálním mimopražkým... A ty inteligente, jak víš, jestli v tom autě nebo autech seděli pražáci nebo bukvice od tebe z vesnice... Asi jsi to ještě nepochopil, ale hodně se vás ser.e do Prahy, stejně jako ty...
By mne zajimalo kolik lidi odtud jsou opravdu prazaci.Ty jsou totiz vetsinou docela v pohode.Nejvetsi bukvice jsou ty naplavy nekde z malomesta,co si po par letech v Praze hrajou na pražaky.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Můj kamarád říká: "Lidé jsou různé"....
A vůbec, kde je náš "všemi milovaný IMHO"? Dlouho jsem o něm neslyšel...
Upravil hobr dne 28.09.2014 19:43
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
... kdepak Praha a tamější polovodičové... to nikdy nedělalo dobrotu...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
sežralo ho to jeho prase, to nevíš?
Tak to je nejvyšší čas na "pomstu". Takhle dobře vykrmené prase jen tak znovu nebude. POkud kaňour polknul Imhotepa, tak to by byl bonbónek po zabijáčce pro kulinářké orgie.
A Kubík by se stal součástí všech na ochutnávce.
Alespoň na chvilku
Stejně jsem zvědavej, jak dlouho mu prase vydrží. A je fakt, že se tu dlouho neukázal rozpoutat nějaké emoce
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
V pátek večer jsme se s kamarády obrazně "znovu narodili". Kousek za dědinou Frojach ležel na silnici pohozený cca 3 metry dlouhý trámek, který spadnul s korby náklaďáku. Jelikož už bylo okolo 19h, tak byla už taková slabší tma - nebo větší šero, tak byl lehce přehlédnutelný. Všichni jsme jeli okolo 100km/h. Já mu vyhnul na poslední chvíli - takovej manévr jsem snad ještě nikdy nevytvořil - nechápu jak jsem to ustál, ale prostě jsem udělal takovou "myšku", že to doteď nepobírám. Kamarád "Dr.Žák" a "Siggy" ho ale už "nabrali" - Dr.Žák v té chvíli vylítnul snad metr do vzduchu, trámek se nadnesl, urazil mu pravý kufr, Siggy na tom byl s letem obdobně - naštěstí to oba ustáli, sice s "blátem na hřišti", ale beze škod na těle a motorkách. Kufr potom vlítnul do přední části Škody Octavia, která jela za námi a odnesla to docela drsně - předek KO (nárazník, příčka v motorovém prostoru, oba chladiče urvané a rozpárané, uraženej klimakompresor atd. atd.), auto nepojízdné - starší paní v Octávce se naštěstí taky nic nestalo - jen byla chvíli v pěkném šoku - ale za chvíli ji to přešlo. Policajti tam byli snad za pět-deset minut, vše korektní, bez problémů. Naštěstí na trámku byla SPZ auta (asi to byl nějaký prokladek pod zbožím na korbě), ze kterého to spadlo. Takže přes noc byl viník vypátrán a ráno jsme jen zajeli do Murau podepsat a převzít protokol a mohli jsme vyrazit "brousit" zatáčky. Takže nejen lesní zvěř skáče večer pod kola - ale už i trámky http://tonda1200....28.9.2014/...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Anděl strážný lítal zrovna v tom místě.... Díky Bohu, že se nikomu nic nestalo.
PS: Ale ten vrchní (na fotkách) je "nějakej divnej"....
Upravil hobr dne 28.09.2014 22:55
sežralo ho to jeho prase, to nevíš?
Tak to je nejvyšší čas na "pomstu". Takhle dobře vykrmené prase jen tak znovu nebude. POkud kaňour polknul Imhotepa, tak to by byl bonbónek po zabijáčce pro kulinářké orgie.
A Kubík by se stal součástí všech na ochutnávce.
Alespoň na chvilku
Stejně jsem zvědavej, jak dlouho mu prase vydrží. A je fakt, že se tu dlouho neukázal rozpoutat nějaké emoce
hobr napsal:
Anděl strážný lítal zrovna v tom místě.... Díky Bohu, že se nikomu nic nestalo.
PS: Ale ten vrchní (na fotkách) je "nějakej divnej"....
Honzo, ten "vrchní" je neskutečně prima chlapík - známe ho a jeho kolegu (mimochodem je to stejně "cáslej" týpek) už nějakej rok. Je s ním děsná sranda. A výborně tam vaří Používají hlavně svoje suroviny, dělají své marmelády, sirupy, kořalky....Fakt skvělé. Mají dlouhou tradici. Je to nejstarší hospoda ve Štýrsku - http://www.gh-win...index.html...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Pertla napsal:
TEda docela klika ... už jen to že trámek byl "podepsaný"
Jinak dobře že se Vám nic nestalo! Bláto na hřišti by měl asi každý...
Jo, ten "podepsanej" trámek nás taky dostal - díky tomu to bylo hnedle vyřešené. Spadlo to z auta jednoho autodopravce z Murau.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
To byla tedy koika. Ten vrchní je jak Tóna Hluchoněmec z Tajemného hradu v Karpatech Vyzkoušel bych, zda není vous falešnej