Medik napsal:
Myši jebte se, bude vás víc Klídek molodci, většina nedorozumění pramení z nepochopení.
To ti musím dát za pravdu Medíku...akorát tentokrát je to takový hromadný nepochopení dopravního zákona a nedostatek svobodnýho logickýho myšlení se k tomu sám dopracovat.
Nic méně zrovna včera jsem byl svědkem zase zajímavý situace,ze který by se dalo vykoumat řešení pro neschopnost jezdit ve dvou pruzích po kruhovým objezdu.
Na křižovatkách běžně stávají na přechodu pro chodce i tři vedle sebe,takže kdyby se v Praze vymalovaly dvouproudý kruháče bílými podélnými pruhy,aby si připadali,jako na přechodu,tak jsem přesvědčenej,že to půjde
Nebo ještě kdyby se v levým pruhu natáhly tramvajový koleje,tak to půjde úplně nejlíp...na to jste tady mistři
Ty jsi trochu víc jednoduchej, viď??? Škoda jen, že takový ****.i jako jsi ty kazí jméno normálním mimopražkým... A ty inteligente, jak víš, jestli v tom autě nebo autech seděli pražáci nebo bukvice od tebe z vesnice... Asi jsi to ještě nepochopil, ale hodně se vás ser.e do Prahy, stejně jako ty...
No,já nikoho nejmenoval,ale že tak gdákáš,jako potrefená husa,tak hádám,že stáváš taky dost často v koloně na dvoupruhým kruháči,co? Z toho si nic nedělej Třeba na to časem taky příjdeš
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
vevis napsal:
By mne zajimalo kolik lidi odtud jsou opravdu prazaci.Ty jsou totiz vetsinou docela v pohode.Nejvetsi bukvice jsou ty naplavy nekde z malomesta,co si po par letech v Praze hrajou na pražaky.
Já vůbec neřeším to,kdo je a není pražák...řeším to,že 70% těch,co májí na RZ S nebo A jezdí,jak průměrná ženská a ještě u toho takřka všichni telefonujou.
Když se tady řešil chlast za volantem,tak byli všchni zásadně proti a padaly by tady tvrdý tresty,ale to,že telefon u ucha zhoršuje rychlost reakce ještě víc(což je mimochodem prokázaný),tak to se v Praze neřeší...takže paradoxně by bylo lepší,kdyby tady všichni jezdili nalitý...a taky to tak vypadá.
A kde by jste tak hledali město,kde jezdí milion nalitejch lidí?...asi hodně daleko na východě,co? (to jen tak pro ty místní "zápaďáky intelektuály" )
Upravil Mr GS dne 29.09.2014 11:06
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Pražák se v Praze vyzná a já tam obvykle bloudím a vytvářím chaos.
Stejně jako Pražák na vsi,který v létě jede 70km/h a 23km/h v zimě a nestíhá číst značky a je to na něj všude úzký, tak já když vjedu do Prahy, tak se motám jak howno pod splavem, přejíždím z pruhu do pruhu na poslední chvíli a posílám to před nejdražší auto, protože to mě tam obvykle pustí, když vidí 20ti letej pelech s Jéčkem na SPZ rozhodlej ho odřít. A na semaforech jsem si ještě stanovil "malou červenou" = když svítí jen chvíli, můžu ještě pokračovat.
Takže toleruju Pražáky mimo Prahu a doufám, že mě v Praze nevytáhnete z auta, až se vás pokusím zrakvit blouděním v pruzích mezi světly.
Jo a taky pouštím chodce na přechodech, kde nejsou světla, čímž místní asi taky dost točím, když v 11dopoledne ještě rozespalí chvátaj v autech do práce.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
servisak napsal:
ty podepsany podkladky jsem viděl v rakousku po stavbách hodně. mají to aby se jim neztracelo.
Nám zase Mildo policisti řekli, že to mají autodopravci popsaný, aby ve skladech (spedicích) věděli, kam který náklad naložit (na které auto).
Každopádně z pr.dele klika.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Stejně jako Pražák na vsi,který v létě jede 70km/h a 23km/h v zimě a nestíhá číst značky a je to na něj všude úzký, tak já když vjedu do Prahy, tak se motám jak howno pod splavem, přejíždím z pruhu do pruhu na poslední chvíli a posílám to před nejdražší auto, protože to mě tam obvykle pustí, když vidí 20ti letej pelech s Jéčkem na SPZ rozhodlej ho odřít. A na semaforech jsem si ještě stanovil "malou červenou" = když svítí jen chvíli, můžu ještě pokračovat.
Takže toleruju Pražáky mimo Prahu a doufám, že mě v Praze nevytáhnete z auta, až se vás pokusím zrakvit blouděním v pruzích mezi světly.
Jo a taky pouštím chodce na přechodech, kde nejsou světla, čímž místní asi taky dost točím, když v 11dopoledne ještě rozespalí chvátaj v autech do práce.
To jsi mě pobavil Já tedy taky nejsem pražák, jen asi 4 generaci Žižkovák, toho času v azilu pod Vinohradským špitálem
Neboj, ono číslo na značce ještě nevypovídá o řidiči a už vůbec ne o původu. Spíš jen o místě registrace.
A když na tebe bude někdo ošklivej, tak zavolej. Já mu to demokraticky vysvětlím, že na vidle a cizince je lepší být zvýšeně laskav. Navíc nikdy nevíš, kdy ti to oplatí a jsou tak trošku v nouzi.
V cizině na mě byli tasky milý a vidláci mě po poplích s brokovnicí nenahání, ale v drtivé převaz vlídně poradí, kudy, kam a jak nejlépe.
Kromě Brna. Ale i tam se to už snad lepší (Velký Imhotep by zaplesal)
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Ivo Bohuslav napsal:
A vůbec, kde je Imhotep? Už nás dlouho neoblažil žádným moudrem............
Asi dostalo prase chuť na pěkně prorostlé maso. Už po něm byla sháňka. Ale kdyby zmizel z povrchu Země, asi by nám to Boris prásknul.
Takže to bude spíš zaneprázdněností třeba "bojem" proti slimákům (což je chválihodné) a nebo ho to tady přestalo bavit
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Už vím, co je s Velkým IMHO! Určitě mu teče na LC vodní pumpa, bojí se to přiznat, tak se nevyskytuje....
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
To jsi mě pobavil Já tedy taky nejsem pražák, jen asi 4 generaci Žižkovák, toho času v azilu pod Vinohradským špitálem
Neboj, ono číslo na značce ještě nevypovídá o řidiči a už vůbec ne o původu. Spíš jen o místě registrace.
A když na tebe bude někdo ošklivej, tak zavolej. Já mu to demokraticky vysvětlím, že na vidle a cizince je lepší být zvýšeně laskav. Navíc nikdy nevíš, kdy ti to oplatí a jsou tak trošku v nouzi.
V cizině na mě byli tasky milý a vidláci mě po poplích s brokovnicí nenahání, ale v drtivé převaz vlídně poradí, kudy, kam a jak nejlépe.
Kromě Brna. Ale i tam se to už snad lepší (Velký Imhotep by zaplesal)
Taky jsem musel vylézt z dílny a jít se kouknout na Pertlu v televizi - hotová televizní hvězda Ale smekám - já bych tam nelezl ani za zlatý prase
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Je tady někdo známej,kdo by mi dokázal do týdne vyměnit nebo opravit toto?
Je tam nějakej blbej kontakt a při sebemenším pohybu to na okamžik vypne.
Mr GS přiložený následující obrázek: