Honza_BMW_VW napsal:
...twl komínář Pertla na Nově ;o))
To on na ty veliké komíny leze jen proto aby si vynahradil to co má málé
Tady je záznam rozhovoru s Pertlou: http://www.youtub...A9U3_K2NTwH.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Moc malá... Bobík má stejnou váhu jako Hix. (A navíc si spolu "vystačí"..)
Upravil hobr dne 24.11.2014 15:57
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Jak poslední dobou pročítám fórum, tak zjišťuji, že hodně lidí začíná být "zvláštních". Hubnout před vánoci je čistá zhovadilost... Nedovedu si představit, že by Hix Bobíkovi "nadělil" dietu...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
...nemáte zkušenosti s tzv. ekologickou plaketou pro Německo? Kontrolovali vás? Zatím jsem nepotřeboval, nicméně seznam měst v SRN je už docela široký. připadá v úvahu Mnichov, ale centrum jsme zatím vždy minul a jel vnitřním okruhem.
Díky za názor H
Ok, díky. Už vím kde, za kolik a co k tomu získat, nicméně jaké máte zkušenosti. V CZe se jedná, že by se vzájemně uznávali s Neměckem, ale kdo ví jak to dopadne, nicméně nejaké zkušěnosti z Německa typu kontrola/projel jsem do centra bez nálepky/apod?
Každopádně díky za info a příp. další info/zkušenosti. Nálepku zajistím/nalepím ať mám pokoj.
H
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
...nemáte zkušenosti s tzv. ekologickou plaketou pro Německo? Kontrolovali vás? Zatím jsem nepotřeboval, nicméně seznam měst v SRN je už docela široký. připadá v úvahu Mnichov, ale centrum jsme zatím vždy minul a jel vnitřním okruhem.
Díky za názor H