Eman_ napsal:
Kucíííí,mám takovej menší problém....
mám nový pc w8 a nejde mě něco otevřít,píše mě to,ženemám office...
dá se to teď někde stáhnout a nainstalovat?
Případně kde a jak....
Předem děkuji za rychlou radu pro antitalenta....
Eman_ napsal:
Toli,díky...
něco se mě už zobrazuje,ale víc věcí stále ne...
Hlavně ty z outlooku.....U toho se mě zobrazuje soubor MSG a nejde mě otevřít a vyskočí mě tam tabulka,že nemám office....
Vyhoď to a kup si něco od Apple..a budeš mít po starostech
Pertla napsal:
A já myslel že chytrost nejsou žádné čáry...
No, možná je to někdy docela dřina
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
vevis napsal:
Díky všem!Asi posledni narozeniny s rozumnym číslem.
Ještě není všem dnům konec
Čtyřka na začátku značí dva dvouventili v garáži a pořádnej čtyřventil pod prdelí a minimálně 40 let cestování na něm
Veviska už je stará na to,aby utekla,takže vzhůru do světa!
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Bez legrace: Můžu na moto (na nádrži) vozit psa? Občas ho svezu, ale nevím, jak by se zachovali PaCHové, při případné kontrole...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Kašák - moc jsem se toho nedozvěděl, ale i tak dík... Druhé stupačky vepředu nemám, tu helmu bych možná ještě schrastil...
Jde o to, že pes je zvyklý dívat se kam jedu (a možná sleduje i tacho, ale tím si nejsem jist). Takže kdybych ho zavřel do přepravní klece a posadil za sebe, tak se mu to nebude líbit.
Upravil hobr dne 06.03.2015 20:38
Dík. Pes je velký asi tak jak na videu. Takže tankvak ne...
Upravil hobr dne 07.03.2015 12:19
Viděl jsem, jak chlapík vozil psa v tankvaku na nádrži. Psovi koukala hlava a když chtěl, mohl do vaku zalézt a chrnět. Motorka měla cestovní plexi, takže na něj nefoukalo a vypadalo to, že pes si jízdu užívá. Potkal jsem v Pekelných dolech chlapíka na Viragu a ten měl vořecha za sebou na vozíku. Vypadalo to jako PAV bez víka. Pes v tom stál a mohl si i lehnout a měl na sobě nějaký postroj. Evidentně se mu to líbilo, když se chystali k odjezdu už dopředu byl nalezlý ve vozíku a popoháněl pánečka, ať už konečně jedou
Ahoj, je tu prosím někdo, kdo se trochu vyzná v navigacích Garmin? Potřeboval bych poradit, jak do přístroje dostanu české TOPO mapy a POI s ikonkama, popř. možnost využití Zuma 660 pro geocaching? Nějak v tom tápu, pročetl jsem kde co, jsem zaregistrovaný všude možně, ale prostě mi to nejde. Díky za PM kdo by měl čas, zformuloval bych otázky přesněji. Jedná se o Garmin Zumo 660 LM.
Chimera napsal:
Ahoj, je tu prosím někdo, kdo se trochu vyzná v navigacích Garmin? Potřeboval bych poradit, jak do přístroje dostanu české TOPO mapy a POI s ikonkama, popř. možnost využití Zuma 660 pro geocaching? Nějak v tom tápu, pročetl jsem kde co, jsem zaregistrovaný všude možně, ale prostě mi to nejde. Díky za PM kdo by měl čas, zformuloval bych otázky přesněji. Jedná se o Garmin Zumo 660 LM.
Mali, to je odborník na slovo vzatý.
Když je hlad,je i husa dobrá.