Eman_ napsal:
Kucíííí,mám takovej menší problém....
mám nový pc w8 a nejde mě něco otevřít,píše mě to,ženemám office...
dá se to teď někde stáhnout a nainstalovat?
Případně kde a jak....
Předem děkuji za rychlou radu pro antitalenta....
Eman_ napsal:
Toli,díky...
něco se mě už zobrazuje,ale víc věcí stále ne...
Hlavně ty z outlooku.....U toho se mě zobrazuje soubor MSG a nejde mě otevřít a vyskočí mě tam tabulka,že nemám office....
Vyhoď to a kup si něco od Apple..a budeš mít po starostech
Pertla napsal:
A já myslel že chytrost nejsou žádné čáry...
No, možná je to někdy docela dřinaLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
vevis napsal:
Díky všem!Asi posledni narozeniny s rozumnym číslem.
Ještě není všem dnům konec
Čtyřka na začátku značí dva dvouventili v garáži a pořádnej čtyřventil pod prdelí a minimálně 40 let cestování na něm
Veviska už je stará na to,aby utekla,takže vzhůru do světa! Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Bez legrace: Můžu na moto (na nádrži) vozit psa? Občas ho svezu, ale nevím, jak by se zachovali PaCHové, při případné kontrole..."Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Kašák - moc jsem se toho nedozvěděl, ale i tak dík... Druhé stupačky vepředu nemám, tu helmu bych možná ještě schrastil...
Jde o to, že pes je zvyklý dívat se kam jedu (a možná sleduje i tacho, ale tím si nejsem jist). Takže kdybych ho zavřel do přepravní klece a posadil za sebe, tak se mu to nebude líbit.
Upravil hobr dne 06.03.2015 20:38
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Dík. Pes je velký asi tak jak na videu. Takže tankvak ne...
Upravil hobr dne 07.03.2015 12:19
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Viděl jsem, jak chlapík vozil psa v tankvaku na nádrži. Psovi koukala hlava a když chtěl, mohl do vaku zalézt a chrnět. Motorka měla cestovní plexi, takže na něj nefoukalo a vypadalo to, že pes si jízdu užívá. Potkal jsem v Pekelných dolech chlapíka na Viragu a ten měl vořecha za sebou na vozíku. Vypadalo to jako PAV bez víka. Pes v tom stál a mohl si i lehnout a měl na sobě nějaký postroj. Evidentně se mu to líbilo, když se chystali k odjezdu už dopředu byl nalezlý ve vozíku a popoháněl pánečka, ať už konečně jedou
Ahoj, je tu prosím někdo, kdo se trochu vyzná v navigacích Garmin? Potřeboval bych poradit, jak do přístroje dostanu české TOPO mapy a POI s ikonkama, popř. možnost využití Zuma 660 pro geocaching? Nějak v tom tápu, pročetl jsem kde co, jsem zaregistrovaný všude možně, ale prostě mi to nejde. Díky za PM kdo by měl čas, zformuloval bych otázky přesněji. Jedná se o Garmin Zumo 660 LM.
Chimera napsal:
Ahoj, je tu prosím někdo, kdo se trochu vyzná v navigacích Garmin? Potřeboval bych poradit, jak do přístroje dostanu české TOPO mapy a POI s ikonkama, popř. možnost využití Zuma 660 pro geocaching? Nějak v tom tápu, pročetl jsem kde co, jsem zaregistrovaný všude možně, ale prostě mi to nejde. Díky za PM kdo by měl čas, zformuloval bych otázky přesněji. Jedná se o Garmin Zumo 660 LM.
Mali, to je odborník na slovo vzatý.
Když je hlad,je i husa dobrá.