Swat napsal:
Nechápu, proc tu někdo založí vlakno a pak ho smaže. Nasledne ostatni prispevky nedavaji smysl. Vím kdo to zalozil. Vlakno zamykam.
Tak tím jsi to vyřešil
Upravil Mr GS dne 08.05.2015 08:03
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Swat napsal:
Nechápu, proc tu někdo založí vlakno a pak ho smaže. Nasledne ostatni prispevky nedavaji smysl. Vím kdo to zalozil. Vlakno zamykam.
Tak tím jsi to vyřešil
Ty bys to urcite vyresil lip ze.......
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Jen tak mimo...bude někdo pořádat letos taky sraz, aby tam nebyla prezentace padesáti firem, řízená zábava a podobně? Třeba jako tomu bývalo u Vevise...jenom se tak vožrat a pokecat s kámošema...to bych rád...
už jsem tě letos na jeden zval...a nestálo to asi ani za odpověď
zetor napsal:
Jen tak mimo...bude někdo pořádat letos taky sraz, aby tam nebyla prezentace padesáti firem, řízená zábava a podobně? Třeba jako tomu bývalo u Vevise...jenom se tak vožrat a pokecat s kámošema...to bych rád...
"Vožrat" a pokecat si můžeš i v Křižanově, nemusíš mít "řízenou" zábavu....
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
zetor napsal:
.. ze si sa doteraz neukazal, kazdorocne tu vkladam pozvanku.
pre tento rok su to nasledovne akcie:
Termíny akcií mototuristiky nielen na Slovensku 2015:
12. - 14.6.2015: Stretnutie mototuristov, Šútovo, garant: Števo, tel: +421905211726
26. - 28.6.2015: Ploskovice 2015 - Česko garant: MARIE FORNÁLOVÁ
26. - 28.6. 2015: Stretnutie mototuristov, ATC Vavrišovo. http://www.autoca...vo.sk/uvod garant: Marcel
10. - 12.7.2015: Stretnutie mototuristov, Stará Myjava - Ski Land, garant: Dušan KLASOVITÝ, Pavol DUREC
17. - 19. 7.2015: Stretnutie mototuristov, "Festival Všehochuť" v Chocholná-Velčice, Pod Tlstou Horou. Garant: Boby
14. - 16.8.2015: Majstrovstva SR v Mototuristike Ivachnova - Lazy garant: DANKA,PEŤO,PAVOL MAGOVCI
04. - 06.9.2015: Majstrovstva SR v Mototuristike TATA - MAĎARSKO garant: AGNES + PETUR KRACZNAI
18. - 20.9.2015 : Majstrovstva SR v Mototuristike 10. MEMORIAL ŠTEFANA BARNU Šaštín - Lanžhot garant: IREN + ALBÍN BOŽEK
16. - 18.10.2015: Stretnutie mototuristov - Spomienka, Ostrý Grúň. garant: Šišo
Zmena termínov vyhradená. Pred akciou je vhodne si udaje o akcii zistit tu: http://www.watrat...02015.html
avsak nie vsetko je uvedene na strankach.
Tu uvadzam pre Vás vsetky motoakcie. Dalsie info (ne)budem priebezne doplnat, alebo sa jednoducho spytajte.
Ak je treba, mozte mi zavolat - cislo mam v profile.
Upravil vlk dne 05.06.2015 18:05
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
zetor napsal:
Čekám až se kámoš vrátí z Chorvatska a dá mi termín, kdy bude volný plac ve Svojšicích... a možná pak budu dělat Třpytkaření...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
zetor napsal:
Protože jsem ****,tak mám zase od kola na chvíli pauzu.
Teoreticky se můžu zeptat Hanibala jestli by na nás neměl čas.Ale obětuju tomu max.sobotu a nabídnu žádný program,žádné prezentace,nic nebude pořádně zajištěno,spaní mimo stan nikomu nedomluvím atd.Pouze popít a pokecat.Nástřel termínu 11.7.?
Tady moje zatím poslední fotka z kola.
vevis přiložený následující obrázek:
[51.41Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
komaiz napsal:
Nésu doktor ale ta klíční kost by měla být v kuse né?
V kuse je to prej lepší.
V nemocnici nemeli sekundove TT lepidlo na kosti ? Preju brzke uzdraveni draku !!
V pondělí mi to odoperovali,v utery jsem je ukecal a pustili me domu.V pondelí jdu do práce.Na kolo to snad taky pujde brzo,ale hned tak ne do terenu.Serou me 2 věci.Že nemužu jet závody příští víkend tady u nás a taky jsem musel zmenit oblíbenou polohu při sexu.
Za mlada jsem padal líp.To jsem létal více vzduchem.Sice jsem byl potrhanej,zažitej,v bezvedomi atd.,ale kosti jsem si jako ted nelámal.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Protože jsem ****,tak mám zase od kola na chvíli pauzu.
Teoreticky se můžu zeptat Hanibala jestli by na nás neměl čas.Ale obětuju tomu max.sobotu a nabídnu žádný program,žádné prezentace,nic nebude pořádně zajištěno,spaní mimo stan nikomu nedomluvím atd.Pouze popít a pokecat.Nástřel termínu 11.7.?
Já jsem pro...ale nějakou prodejní výstavu bys udělat mohl,jinak to prej není IN a hlavně zajistit hudbu-nejlíp živej koncert-ať se aspoň neslyšíme,když už se po takový době uvidíme
komaiz napsal:
V kuse je to prej lepší.
V nemocnici nemeli sekundove TT lepidlo na kosti ? Preju brzke uzdraveni draku !!
V pondělí mi to odoperovali,v utery jsem je ukecal a pustili me domu.V pondelí jdu do práce.Na kolo to snad taky pujde brzo,ale hned tak ne do terenu.Serou me 2 věci.Že nemužu jet závody příští víkend tady u nás a taky jsem musel zmenit oblíbenou polohu při sexu.
Za mlada jsem padal líp.To jsem létal více vzduchem.Sice jsem byl potrhanej,zažitej,v bezvedomi atd.,ale kosti jsem si jako ted nelámal.
Tak hezky srůstej Pavlíku. A když to vyjde, tak u Hanibala nashle. Vytvrdíme lom ;-)
vevis napsal:
[quote]komaiz napsal:
V kuse je to prej lepší.
Tak hezky srůstej Pavlíku. A když to vyjde, tak u Hanibala nashle. Vytvrdíme lom ;-)
Jen abychom pritom nevytvrdli taky..
Upravil bluesbery dne 05.06.2015 23:47