Jarys : sbalenej jsem během půl hodiny,stačí dát echo Klíďo bych jel,když semi asi Afgoš vyhne...
Toli : dávej bacha...jistí lidé čtou a slíděj i v našem vlákně
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jarys : v červenci to bude 6 let... to jméno mi nic neříká,čoveče...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
v poho jen sem si vzpoměl že tam byl ale kdy to nevím pak ho šoupli do j. hradce a teď šel k policii ženská po něm nějak moc šla kvuli misím atd
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
hele Vy "čuríni" To mě bylo 16 roků a už tenkrát jsem byl koukám fešák
A tomu homikovi Servisákovi asi zatrhnu kávičky u mě a smažu ho na FB z přátel
Kubrte,ty dobytku,tohle zákoutí jsi mi neukázal.To je deset pod nulou a pijem kafe na dvorku. Zetore,ty oude,stejně letos hov-no pořídíš,tak si kup aspoň kolobrndu.
Když je hlad,je i husa dobrá.
No prodat jí klidě může.....Dneska jsem mu volal a ještě jí má....já tam chtěl jet zítra s bratrem,jenže pán nemůže že není doma....a o víkendu bych tam mohl jet,jenže tam nechci jet sám....
zetor napsal:
No prodat jí klidě může.....Dneska jsem mu volal a ještě jí má....já tam chtěl jet zítra s bratrem,jenže pán nemůže že není doma....a o víkendu bych tam mohl jet,jenže tam nechci jet sám....
Se pro mě mužeš stavit.
Když je hlad,je i husa dobrá.