kdy bude druhý díl, už jsme jak na trní ....
pravda v trní jsem byla v neděli ale už ho mám snad všude vybrané
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
HonzaGS napsal(a):
Hoj děcka!!! V sobotu bych to viděl na nějaký véletek, co říkáte? Má být slušně. Akorát mi na tý zadní gumě ne a ne narůst ty korky Takže něco co zvládnu:-)
A napadl mě takový nápadek...co udělat scuka tady na Zlínsku? Plánoval jsem to sice až na jaro, ale když je takové krásné počasíčko...co vy na to? chtělo by se vám?
.
Mám navrh.Co takhle udělat sranda akci typu "Výjezd na Pustevny" Je to cca v půli cesty mezi oběma kraji,takže nikdo nezmrzne když tam vyrazí a jestli se dočkáme inverze jak hlásí rosničky,budou otamtud atraktivní fotky.Pokud ovšem nenapadne sníh. Co vy na to?
HonzaGS napsal(a):
Hoj děcka!!! V sobotu bych to viděl na nějaký véletek, co říkáte? Má být slušně. Akorát mi na tý zadní gumě ne a ne narůst ty korky Takže něco co zvládnu:-)
A napadl mě takový nápadek...co udělat scuka tady na Zlínsku? Plánoval jsem to sice až na jaro, ale když je takové krásné počasíčko...co vy na to? chtělo by se vám?
.
Mám navrh.Co takhle udělat sranda akci typu "Výjezd na Pustevny" Je to cca v půli cesty mezi oběma kraji,takže nikdo nezmrzne když tam vyrazí a jestli se dočkáme inverze jak hlásí rosničky,budou otamtud atraktivní fotky.Pokud ovšem nenapadne sníh. Co vy na to?
já jsem pro pustevny i zlín. Prostě chci vyjet jedno kam
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
3X napsal(a):
uvažuji o Acerbisu nebo Foxu. Máte nějaké rady a doporučení?
mám tenhle Fox http://www.foxrac...unch-suit/, ale v šedo-černé
síťovina je hrubší, dobře dýchá, moc se v ní nepotím, švy drží .. chrániče na loktech jsou měkčí, ale chrání dobře (testováno ) .. celkově jsem s ní spokojený
Acerbis neznám, tam ti spíš poradí prezi
to pavelgs: Nejsem rozhodně proti. Klidně můžeme ty pustevny dát. Bude to myslím fajna vyjížďka. Už jsem tam taky pěkně dlouho nebyl.
Co vy na to ostatní?
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
3X napsal(a):
uvažuji o Acerbisu nebo Foxu. Máte nějaké rady a doporučení?
...jj jak píše Honzata, mám Koertu ...vozím ji hlavně v létě pod dres nebo letní enduro obleček ...než jsem ji koupil zkoušel jsem kdeco, ale až Koerta mi sedla ...myslím že je to dobrá volba!
...Koerta je slušně zpracovaná a ušitá, síťovina se netrhá - furt je jako nová ...je dost robustní, taková motokrosová - když si ji obleču připadám si jak robokop, ale je pohodlná
...jednu chybičku má - vyrostl jsem o nějaká kila a tak se nějak smrskla či co a hůř se mi obléká
HonzaGS napsal(a):
.