tak dneska jsem se,skoro týden po návratu,dostal k mytí motorek.Čekal jsem,že 11ka po umytí nepojede ale překvapila holka přestalo jenom fungovat ABS a po použití světelné houkačky chcípne motor,takže teď má Marta chcípaky na obou stranách řidítek...a to se vyplatí...prostě poctivá kovářská práce
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
http://sport.idne...rsport_ten Tak já jen skopíruju odkaz od Preziho s Cendura, samozřejmě i s velkým blahopřáním pro "bronzové" kluky, věřím že i Radek Toman moc fandil ikdyž letos už nesoutěžil.
Lord - krásné a praktické zařízení! Vidím, že tam byly ponechány svíčky, aby pivo mělo jiskru
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Mařa - mám dojem, že spotřeba u tohoto typu nepřesáhne 6 - 7 litrů.
Je to dost, ale "kdo na to má, pro toho je to hračka!"
Upravil hobr dne 23.10.2016 22:34
Mr GS napsal:
tak dneska jsem se,skoro týden po návratu,dostal k mytí motorek.Čekal jsem,že 11ka po umytí nepojede ale překvapila holka přestalo jenom fungovat ABS a po použití světelné houkačky chcípne motor,takže teď má Marta chcípaky na obou stranách řidítek...a to se vyplatí...prostě poctivá kovářská práce
Předpokládám, že jsi Martě při koupi radil, kterou motorku má vzít.
Tak proč jsi jí vybral takový "šrot"?
Musím to tady trochu rozvířit, je tu mrtvo...
Upravil hobr dne 23.10.2016 22:33
Mr GS napsal:
Předpokládám, že jsi Martě při koupi radil, kterou motorku má vzít.
Tak proč jsi jí vybral takový "šrot"?
Musím to tady trochu rozvířit, je tu mrtvo...
kdybych si nebyl jistej tím,že je to házení perel svini,tak bych ti to vysvětlil...jenže jak mám vysvětlovat,že předkupní prohlídka nezahrnuje rozborku převodovky,spínačky,ovladačů a kontrolu elektroinstalace někomu,kdo ani neví,kde to je a kdo si sám ani nevymění olej?
Vlastně nejdivnější je to,že takovej **** sám zavádí řeč na technický téma
Ty se drž sám svojí nejoblíbenější rady "na všechno je třeba odborníků" a my všichni budem rádi,že takovejch není víc,protože by jsme byli pořád na stromech
...na druhou stranu-konečně si našel vlákno,ve kterým seš,co platnej,po těch zbytečnejch letech tady
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
[quote]
kdybych si nebyl jistej tím,že je to házení perel svini,tak bych ti to vysvětlil...jenže jak mám vysvětlovat,že předkupní prohlídka nezahrnuje rozborku převodovky,spínačky,ovladačů a kontrolu elektroinstalace někomu,kdo ani neví,kde to je a kdo si sám ani nevymění olej?
Vlastně nejdivnější je to,že takovej **** sám zavádí řeč na technický téma
Ty se drž sám svojí nejoblíbenější rady "na všechno je třeba odborníků" a my všichni budem rádi,že takovejch není víc,protože by jsme byli pořád na stromech
...na druhou stranu-konečně si našel vlákno,ve kterým seš,co platnej,po těch zbytečnejch letech tady
Máš pravdu (ostatně jako vždy)....
Měl jsem Tě za člověka, který rozumí motorkám, bohužel jsem se asi spletl, co se dá dělat....
Dejvidek napsal:
Ceka nas ted prodlouzeny vikend, tak bych se chtel jet na den nekam projet... Co rikate na tuhle trasu, da se to?
Slovensko je super, ale máš tam dost otravné úseky (např. od křižovatky sil.č.70 na E50 až za Ružomberok...). Zkus to pod Popradem protáhnout víc na jih: 67-587-526-V Kokavě na 2734-529, času máš dost....
Mikes
Nově s KTM... :-)
Diky za t!p, trosku jsem tu oblast okolo Revuce predelal. S tou E50 od zminene krizovatky az za Ruzomberok to beru jako nucene zlo, uz tak je to pres 700km/12hodin a ted uz se dny krati... Kdyz nebudu na zpatecni ceste stihat, tak bych vynechal Oravu a vzal to od LM klasicky pres Vrutky... (usetril bych cca hodinu)