Nebyli jste někdo poslední dobou v brněnském KTM? Že byl borec namachrovaný /později mi bylo vysvětleno, syn jednatele AUTONOVY/ to mi neva, já jsem taky namachrovaný. Ale aby nám do hovoru skákala slepice /a to říkám jen velmi mírně/ stylem "klidně si smlouvejte, tady je to normální/ a "ta motorka ale stojí xxxxx" a v mezičase dělala takové pohrdavé "tssss", to jsem asi jinde nezažil. Později mi bylo vysvětleno, že je to přítelkyně syna jednatele, to byl její oficiální titul.
Že to byla tuctová mařka, o kterou bych ani nezakopl, to je mi jedno, kvality prodavačky nehodnotím podle její vizáže. Ale že se ke mně chovala jako kdybysme spolu pásli krávy, to mně trochu dostalo.
Ke KTM jsem měl odjakživa averzi a teď mi mám ještě utvrzenou. To si radši koupím skládačku Eska....
čemu nerozumím je, proč někdo uvádí do inzerátu důvod prodeje. a kolik je infarktů, mrtviček a dalších zdravotních komplikací, co nutí člověka k prodeji motorky. prostě to chci prodat a hotovo.
ale jeden opravdu krásný důvod k prodeji motorky:
Důvod prodeje - špatné známky ve škole
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
čemu nerozumím je, proč někdo uvádí do inzerátu důvod prodeje. a kolik je infarktů, mrtviček a dalších zdravotních komplikací, co nutí člověka k prodeji motorky. prostě to chci prodat a hotovo.
ale jeden opravdu krásný důvod k prodeji motorky:
Je tady někdo,kdo by mi udělal kalendář z mých fotek?Vím,že je toho plnej net,ale kdyby se toho chtěl chopit někdo místní třeba,tak bych měl možná lepší pocit
Nebo aspoň někdo,kdo má s nějakou firmou,co to dělá,dobrý zkušenosti?Vloni jsem dostal k Vánocům jeden kalendář a byl totálně doj.ebanej,protože pán se neobtěžoval upozornit zadavatele na to,že fotka je malého rozlišení pro tisk a tak mám každej druhej měsíc na zdi pár obrázků,jako z lega....a takový ignoranty bych nerad zase "obtěžoval"
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak to mozna vysvetluje duvod, proc se chovaji naprosto jako ignoranti.
Resime nakup 3x R1200GSA LC a ani po 3 urgencich jsme nedostali nabidku. Hotl maji ksefty.....
servisak napsal:
Delal sem 10 rt pro hradni straz a uz nikdy vic.. natoz 80kousku
Stačilo by, kdyby jsi už měl kapacitu na jedno 1100GS
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
že by benga konečně začali jezdit na motorkách?
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Zloun napsal:
Bohužel jo. Dneska o tom blekotali v rádiu. Brněnští policajti prý nafasovali 125 motorek skrz nedodržování rychlosti. Se máme na co těšit...
Jestli nezačíná doba, kdy je lepší koupit motorku, která je sice taky z Číny, ale neskrývá to?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
zetor napsal:
To se k vám ještě nedostalo...takové menší vysílačka do helmy...
Jasny,napojis se na policajty a víš kde maj radary.Předpokládám,že to není moc legální,tak o tom radši nikdo moc nepíše!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!