Bobe už je velkej víš proč to rozlousknul přece aby táta nebo mamka koupila konečně už něco většího el. nebo s motorem
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
Tak jednu z těchto potvor jsem si měl včera možnost osahat. Najeto 400km a celkem sympaťák policajt za řídítky. Jen svezení nebylo :-) To by prý neprošlo :-D
Tak jsme chvíli poklábosili a zase jeli každej po svým ...
...létám pomalu a nízko... (obvykle)
R 1200 GS 2007
R 1250 GS 2022
Zdarec, chci se zeptat, neměli jste někdy momenty, že vás ježdění přestávalo tak nějak bavit? Já to nechápu, ale něco se se mnou děje a nějak se.u na vyjížďky. Sedím doma piju kafe a zevluju. Že by morybmwdus?..Máte zkušenosti? Kozy si ale nedělám.
devolo napsal:
Zdarec, chci se zeptat, neměli jste někdy momenty, že vás ježdění přestávalo tak nějak bavit? Já to nechápu, ale něco se se mnou děje a nějak se.u na vyjížďky. Sedím doma piju kafe a zevluju. Že by morybmwdus?..Máte zkušenosti? Kozy si ale nedělám.
twl, já to nějak na sobě pozoruju. Asi stárnu, mám pocit, že kdybych se zrakvil, nebo někdo mě, že to nebude ok, nějak mě dohání zbytečná zodpovědnost, trochu hodně času berou zimní/letní sportovní koníčky. Někdy se mi nechce na moto strojit, tak raději sednu v riflích na skůtra a jedu jen do města (rychlé/parkování za 0,- Kč, parkování téměř kdekoli). No u mě o může být tím, že mám teď auto pro radost, takže svezení je jak v motokáře a to mi teď docela vyhovuje ;o)). ale zase, v l=tě, když je hezky, dokopu se a vyjedu na moto, tak je to úžasný/paráda, krásná svižná jízda, akcelerace, předjíždění, průjezd zatáčkami,....paráda ;o))
www.jantruhlar.cz
Kamaradi, potreboval bych pristi tyden slozit na jednu noc hlavu pobliz Moravske Trebove. Neubytoval by me nekdo? Nezustanu dluzen
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Není tady na fóru nějaký celník nebo někdo kdo se vyzná v problematice?
Zajímalo by mě co by dělala celní správa při příjezdu balíku se rtuťovým tonometrem, který je u nás (Evropa), tuším ještě v USA a snad ještě někde, zakázaný prodávat. Lze však sehnat ještě v Austrálii, Japonsku. Těžko říct jestli ty tonometry mají CE, ale to je jiný problém.
Nahdar_Vebb napsal:
Není tady na fóru nějaký celník nebo někdo kdo se vyzná v problematice?
Zajímalo by mě co by dělala celní správa při příjezdu balíku se rtuťovým tonometrem, který je u nás (Evropa), tuším ještě v USA a snad ještě někde, zakázaný prodávat. Lze však sehnat ještě v Austrálii, Japonsku. Těžko říct jestli ty tonometry mají CE, ale to je jiný problém.
ty jses doktor?
co zkusit nekde ukoristit nejaky vyrazeny...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Neni to stejny jako se zarovkama? Je zakazany prodej v normalni prodejni siti, ale specializovane obchody je normalne prodavaji (napriklad proto, ze k soustruhu fakt nechces zarivku)...
Do squatu zdar
Jo, sobota a nedela byla vymazlenaaaaaa!!! hovnajs uklidil, mel na ni zalusk, tak ji čmajznul
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
A mě je od rána skvěle To asi tím sakradobrým bůčkem, kterej jsem do sebe v noci natlačil