jencekgs napsal(a):
To Bystřický: A už jsi to viděl??? Vypadá to dobře, do té doby než se rozjede bonus 2. Ten je takový demotivující
neviděl a su zvědaf,třeba to všechno znám akorát to nemám zažité,jediné co zažité mám je rukotřas,vytřeštěné oči a zmatek dyž to někde uklouzne
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Jo tak to máme zažité stejné věci. Já mám navíc ještě štípačky převlečené v prdel.
Tak já nepochybuji že jsi s offroudem někde jinde jak já, já se bojím ani né tak o sebe jak o motorku a to je asi moje největší brzda. Právě přemýšlím jak upravit padací rámy abych se o ni bál méně. Líbí se mi ten co máš ty a Prezi, jen za něj chce v Motohurikane skoro 8litrů, což mi přijde strašně moc. Mám ale možnost ohýbat trubky, tak přemýšlím zda udělat celý nový nebo doplnit ten stávající (origo BMW)
Splněný sen moje 1100GS
HonzaGS napsal(a):
Hoj děcka!!! V sobotu bych to viděl na nějaký véletek, co říkáte? Má být slušně. Akorát mi na tý zadní gumě ne a ne narůst ty korky Takže něco co zvládnu:-)
A napadl mě takový nápadek...co udělat scuka tady na Zlínsku? Plánoval jsem to sice až na jaro, ale když je takové krásné počasíčko...co vy na to? chtělo by se vám?
.
Mám navrh.Co takhle udělat sranda akci typu "Výjezd na Pustevny" Je to cca v půli cesty mezi oběma kraji,takže nikdo nezmrzne když tam vyrazí a jestli se dočkáme inverze jak hlásí rosničky,budou otamtud atraktivní fotky.Pokud ovšem nenapadne sníh. Co vy na to?
jencekgs napsal(a):
Jo tak to máme zažité stejné věci. Já mám navíc ještě štípačky převlečené v prdel.
Tak já nepochybuji že jsi s offroudem někde jinde jak já, já se bojím ani né tak o sebe jak o motorku a to je asi moje největší brzda. Právě přemýšlím jak upravit padací rámy abych se o ni bál méně. Líbí se mi ten co máš ty a Prezi, jen za něj chce v Motohurikane skoro 8litrů, což mi přijde strašně moc. Mám ale možnost ohýbat trubky, tak přemýšlím zda udělat celý nový nebo doplnit ten stávající (origo BMW)
o sebe se nebojtebe dají doktoři do pořádku za 90,-kč dešto uražený válec stojí asi hodně a pojišťovna to neproplatí
v sobotu se odhlašuji,slíbil sem mámě výletpokud bude slušně v nedělu mohl bych se urvat
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
To Bystřa, právě že se bojím o motorku. Já padat umím celkem dobře. Třeba na kole asi v padesáti jen v trenkách a tričku mezi kamení jen s jemě odřenou rukou a to nebylo jen jen jednou. Splněný sen moje 1100GS
prezi napsal(a):
...je mi to jedno ...kdy bude hezčí počasí a tepleji?
Podle předpovědi bude tepleji v sobotu a hezčí počasí v neděli Rozdíl je ale jen 1°C,takže.........?
Ještě je otázka v kolik a kde dáme scuka ?
Edit:Teď koukám na někoik předpovědí a každá říká něco jiného.Cifix,to se nemůžou domluvit ,jak má člověk něco plánovat,když jeden říká že bude svítit oskar a druhý že budou padat žáby.
Upravil pavelgs dne 04.12.2009 12:30
Já jsem pro sobotu...neděle mi moc nesedí..ale taky by to šlo..
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
čau, dle počasí se přidám. Byl bych spíše pro neděli ale je mi to vcelku jedno, podřídím se většině
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
Takže na základě předpovědi počasí navrhuju výlet v neděli a sraz bych viděl v 11:30 na benzince v Rožnově p.R. - naproti kempu. Jestli jsou jiné návrhy,tak sem s nima.
Tentokrát není v plánu žádný offroad,takže si přijdou na své i silničáři.Jenom doufám že počasí neudělá nějaký nehezký kotrmelec
ok tak v neděli ! ! a čo teda zajtra ? nějaky off 11-30 neco krátkého ? chtěl bych testnut nove obuti ? nechal bych se někým vést
Upravil svaca04 dne 04.12.2009 19:04
Tak fajn tedy...v neděli v rožnově...podřídím se většině :-)
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Vjetrnik napsal(a):
to Svaca: ale kdeže....do Opavy....
tak já viděl místo bydliště pragl tam bych se asi moc nechytal.