xavier napsal:
Kurna tak vymazlena masina,jakto,ze tam nemas ladak ? To je snad jediny co ti tam jeste smysluplnyho chybi
Laďák mám už dlouho v hlavě, jednou ho tam asi budu muset dát. Doufám, že si pak nebudu nadávat, že jsem to tak dlouho odkládal.
Budeš si nadávat, je fajn s tím strašit malý děti, spouštět alarmy u aut v podzemních garáží,... A co tam ještě dát nějaký fajnovější sedlo?
Hukot je to, co mne od laďáku odrazuje, originál s y-svodem má pěknej zvuk a přitom tichej.
Máš pravdu, sedlo je teď další věc na řadě, protože to je momentálně jediný, co mne dost omezuje. Jsem zvědavej na to nový od Touratechu.
Upravil stepan dne 29.09.2012 09:17
TOLI napsal:
Stepane máš tam vzadu duši nebo to jde bez? Asi tam na krocana taky dám C02
TOLI, duši jsem tam dal, i když jsem četl, že to pár lidí nedělalo, akorát pak museli dofukovat.
Ahoj Štěpáne,
koukal jsem, že jsi nedávno přehodil předek a obul něco ostřejšího tak se chci zeptat jak to maká a jaké jsou pocity po více ujetých km.
Jen přepletu kolo a frknu to tam taky už mi došla trpělivost.
Děkuju.
Tak už je můj Dakar zase jako zamladavydržel jsem to půl roku a uvedl zase do původní podobyta přestavba byla fajn,ale budu na to muset koupit další R Stovku
3axap přiložený následující obrázek:
vlastimil napsal:
Tak už je můj Dakar zase jako zamladavydržel jsem to půl roku a uvedl zase do původní podobyta přestavba byla fajn,ale budu na to muset koupit další R Stovku
vlastimil napsal:
Nechtelo by to vetsi plexi?!
Sháněl jsem větší,ale tohle bylo největší jaké jsem sehnalmožná časem....
vlastimil napsal:
Nechtelo by to vetsi plexi?!
Sháněl jsem větší,ale tohle bylo největší jaké jsem sehnalmožná časem....