Čau, hele už druhým rokem tady hledám "cestopis" kde někdo popisoval, jak jel kolem ČR, z východu na západ (nebo obráceně) a ze severu na jih za 24 hodin. Marně hledám, a už mi došly síly. Znáte? Tak se prosím podělte. Tedy pokud to bylo na zdejším fóru a ne někde jinde.
Těsně vedle. Byl to zápis z cesty, jestli to byla tahle akce nebo ne, to vážně netuším, ale je pravda že 2000 km za 48 hodin se zdá být pravděpodobnější než ta samá trasa za 24 hodin. Každopádně pokud nikdo jiný neví o něčem jiném, tak mockrát děkuju.
Tak, takže nic Ale cením si tvé snahy. No, vezmu si průjezdné body Bohemia Around nebo Seikosovy trasy (pokud se nejedná o jednu a tu samou trasu) a provedu průnik. Těch 48 hodin skutečně vypadá jako reálných, při průměrné rychlosti 55 kmh to vychází +- na 40 hodin bez zastávek. 24 hodin by musela být celá trasa po dálnicích a to mě neba.
Takže díky.
E: Přišel jsem na to. Respektive přišel na to Tomtom. Chytrému napověz, hloupého kopni Jak se ukázalo, po přečtení všech dostupných "cestopisů" ani jeden z nich nebyl ten pravý a ve skutečnosti se jednalo o soupis formou komiksu zde na fóru. Pod očima mi to leželo. Himlhergot. Naštěstí jsem si rovzpomenul. Jedná se tedy o Bohemia around za 48 hodin. Tak fajn.
Upravil Nahdar_Vebb dne 16.04.2019 19:18