Kontextova reklama. Kdyz tyden brousim po pneumatikach, objevi se mi tam pneumatiky. Kdyz tyden honim zensky, objevi se mi tam seznamka. A potom se vztekam a pohorsuju
pod trvalým dohledem
hodně šťastia bratia... možná by jste měli přestat řešit ****ní padací rámy a radši nakupovat aditiva a benzín na UA https://www.autos...tDGYfen8cs
ale není to škodolibost... nás to v dohledné době čeká taky, protože máme společnýho pána (EU) a na UA to máme ještě dál
asi začnou na Moravě vznikat podomní rafinérie místo pálenic
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak 100 oktanovy benzin snad zůstane, tak jako v Německu. Do motorky i auta tankuji Vervu. Myslím, ze ten normální benzin u nás už nyní splňuje e10. Bo stojí za prd.
zetor napsal:
To jo no...kdyby ty placky stály u mě v garáži, bylo by to veselejší...
hamoune. Vždyť by jsi to stejně nepobral
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
zhubnes, das novou zadni endurogumu, dve hodiny po otevreni hranic vyrazis na grossglockner, na nem si se svoji skupinkou a 3 vespama, 5ti autama a 10ti cyklistkama, jinak uplne liduprazno, a po ceste do kopce si udelas rychlostni maximum ......
no neber to ..........
xylem přiložený následující obrázek:
slevovy kod 4% dolu na Alze je "MODRAUSTRICE".
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Uz me ta zas.rana cerna kampan zacina pekne pit krev.
Za chvili bude ,,bila" spatna. Fakt, tyvole, svet se v pr.del obraci.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Uz me ta zas.rana cerna kampan zacina pekne pit krev.
Za chvili bude ,,bila" spatna. Fakt, tyvole, svet se v pr.del obraci.
Klídek. Já si vždycky zopakuji: Co má negr bílého?
POSLOUCHAT!
A život jde dál.
Ale vůbec nechápu ty zblbla, co mejou negrům hnáty, nechávaj se ojet atd....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Díval jsem se na YouTube Video .Už jsem se na něco od nich díval. Žijí tam tak o tom asi ví víc než já a mnoho lidí u nás.
A strašně se mi líbí jak ustupujeme barevným a muslimákům. Jen se ptám DO KDY????????
Upravil Pekelnik dne 24.07.2020 00:28
Od 8.2.2019 www.german-sh.it
Pekelníku, ty jsi koukám z Přerova. Kolik je u vás afroameričanů a kolik muslimů? v té vaší prd.eli máte kolem nádru pár rómských spoluobčanů, ale to už je léta letoucí. Tam bych chápal tvé rozhořčení. Ale když u vás v Přerovicích projde černoch, je z toho pozdvižení na měsíc...
Fascinuje mě, jak někoho pohoršují rasové nepokoje v USA, ale že mu na palici se.re Andy, na to už si zvyknul a drží...
pod trvalým dohledem