Pouzivate někdo?zajímá mě názor na poslední aktualizaci na go. Nejsem TV šílenec,neni čas ale to co předvedl tento operátor po posledni aktualizaci mi přijde jako výsledek spolupráce nevidomeho eunucha se syfilisem nakažené negramotne stetky.
Nepoužitelné..
Doporuceni-nezarizovat a neobjednávat u techto kryplu vůbec nic..
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
Vyprávěla mi kamarádka, že ji vzal přítel na Senec, že na poslední chvilku už nebyla volná chatka, tak vzali áčko, že to bude romantika. Večer si užili, popili, zatancovali, ráno šli spát. Probudili se a stan vybílenej. Telefony, peněženky, kreditky, tenisky, prostě všechno co šlo zpeněžit. Začali řešit a zjistili, že kolem nich spousta dalších dopadla stejně. Přemýšleli, jak je možné, že se neprobudili?
Zavolali policii a dostalo se jim vysvětlení. Bandy jistého etnika vybavené chloroformem, napustí do stanu, potom nerušeně pracují. Vedle se ztrácely kola, paddleboardy, elektronika... A prý se to tam děje víceméně od roku 2007!!! a zatímco třeba na Mušově je ochranka celou noc, na Senci odcházejí na noc pryč...
Tu noc prý udělali cca 20 stanů a jen ta moje kámoška měla škodu za cca 40...
Celkem brutus...
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
Vyprávěla mi kamarádka, že ji vzal přítel na Senec, že na poslední chvilku už nebyla volná chatka, tak vzali áčko, že to bude romantika. Večer si užili, popili, zatancovali, ráno šli spát. Probudili se a stan vybílenej. Telefony, peněženky, kreditky, tenisky, prostě všechno co šlo zpeněžit. Začali řešit a zjistili, že kolem nich spousta dalších dopadla stejně. Přemýšleli, jak je možné, že se neprobudili?
Zavolali policii a dostalo se jim vysvětlení. Bandy jistého etnika vybavené chloroformem, napustí do stanu, potom nerušeně pracují. Vedle se ztrácely kola, paddleboardy, elektronika... A prý se to tam děje víceméně od roku 2007!!! a zatímco třeba na Mušově je ochranka celou noc, na Senci odcházejí na noc pryč...
Celkem brutus...
mam bohuzel stejnou osobni zkusenost z Novosedel u Mikulova, cca 20 stanu a asi 15 aut, ve 4 autech i spali lidi ...
mam bohuzel stejnou osobni zkusenost z Novosedel u Mikulova, cca 20 stanu a asi 15 aut, ve 4 autech i spali lidi ...
myslíš Pasohlávky, ATC Merkur?
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Miguel napsal:
Celkem brutus...
tak to je mi fakt líto, na ty zm.r.dy si počkat... strašný. žil jsem v tom, že ke chloroformu se hned tak někdo nedostane...
pod trvalým dohledem
Hrozný to je, ale to už je snad na zahojení se na provozovateli. Ví to, neřekl a ani ochranku nepořeší. Ten v tom snad musí jet .
Upravil xarrow dne 11.09.2020 19:08
nevíte někdo název pohorek, ve kterých jezdí Igor Brezovar?
Děkuju...
dej sem aspoň sreenshot, kde jsou ty boty vidět. pak máš trochu šancí, že je někdo pozná. ale pouštět si videa a hledat záběr, kde jsou vidět, si kvůli tomu nikdo nebude..
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
nevíte někdo název pohorek, ve kterých jezdí Igor Brezovar?
Děkuju...
Myslíš to, v čem teď dělá reklamu nebo to, v čem objel většinu svých cest?
Jinak za půlku si můžeš koupit "obyčejný" pohorky s goratexem a udělá to stejnou, ne-li lepší službu, protože na rozdíl tady od těch dřeváků, se v nich bude i dobře chodit.
Já už mám najeto přes 60tis v Hanwag Nazcat (příště bych volil Alaska) a jsem spokojenej. Pozérský Sidi "shit" adventure už byly po těhle km na vyhození
Pochopitelně nevýhoda všech pohorek je, že jsou nízké a budeš muset do deště pořešit nepromok tak, aby ti do nich nechcalo vrchem, ale jinak fakt spokojenost. Cena 4500,- v akci.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
No a co? Nic není takovej shit, aby se rozpadl každej kus. Rozpadly se mě, Martě se propadla vyztuha špičky (jen tak... přes zimu, když stály v chodbě) a nedá se v nich vydržet jak to tlačí z vrchu na klouby prstů... rozpadaly se dalším lidem tady z fóra, který se k tomu nevyjadřují, protože nájezd 60,70 tis považují za adekvátní ceně... já ne! Je to shit za 10tis z recyklovaný kůže, ze který se vyrábí kanady za 1000kč. Kdo chce vypadat hustokrutě na benzínce, tak super kauf
Já nebudu za desítku losovat boty stylem ententýky dva špalíky... rozpadnou se nerozpadnou. Boty, který se jen vozí na motorce... Ty, co jsem koupil, vydrží roky nepromokavý, akorát že se v nich chodí... a výrobce neposlouchá reklamace na prošoupanej goratex... zatím co Motopalič řekne po dvou letech, že jsem je zničil užíváním ano, zničil jsem je užíváním tak, že se vozí na motorce... to mě stačí, jako recenze a zkušenost s tímhle shitem... adventure
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mně se dosti osvědčily pracovní boty značky komisňák se svojí nekompromisní kvalitou a jsou prověřené mnoha generacemi drsných hochů od soustruhů a podle mého, kdokoliv jezdí v něčem jiném tak je pózér a dělá to aby se vytahoval na nás chudý kluky...
osobně už netankuju ani na benzínkách, kde je těchhle frajírků mraky a benzín čepuju z hrnce v garáži... nakoupil jsem ho výhodně zjara když byl zalacino... v Lidlu byla akce a koupil jsem tam i libovou helmu...
pod trvalým dohledem
děkuju za odpověď, no ty Sidi adventure mám, předtím jsem měl silniční Sidi, tak jsem si pak koupil i enduro. Už bych to asi nedělal, protože mi je v nich v létě fakt vedro a strašně mi pak smrdí nohy. No a když v nich chci někam jít, boty vržou a lokomoci mám jak robot.
Zase musím říci, po dlouhé jízdě v dešti v Rumunsku - suchá noha. Takže časem uvažuju o něčem nižším a pohodlnějším na chození.
Co se týče helmy koupil jsem si teď novou Shoei Neotec 2 a opravdu super. Fakt se ji nestydím doporučit. Té helmy z Lidlu bych se asi krapátek bál...
Lítám pomalu a nízko..
Kdo jezdíte i za takového počasí, co tam máte za pneu? Já včera zkoušel Prahu na Dakarovi a Michelin Sirac a moc se mi to nezdálo .
Upravil xarrow dne 04.12.2020 19:03
jasan ...
mam tam E07+ a prekvapive mi prijde ze drzi lip nez na mokru, ale urcite to bude tim ze davas v tomhle vic pozor nez jen za deste ....
prokluz obcas blika dost, ale i tak, kdyz se to utrhne, vzdycky se hned chytne
celkem me prekvapuje jak drzi
Upravil xylem dne 05.12.2020 20:18