Taky jsem dal na zimu Mitas E07+, a velká spokojenost od sucha přes mokro, déšť, sníh i následnou sračku. I po ránu to drží snad líp jak auto , přilnavost dobrá i v - 7°, kombinace mokro/mráz se snažim teda buď nejezdit, nebo opravdu hodně opatrně.
Klouzla jen jednou zadní (to jsem chtěl) a pak když jsem si jednou nevšiml námrazy, sklouzly obě kola, ale čitelně a jakoby pomalu, až jsem si vyčítal zbytečně zbrklou reakci.
---------------------------------------------------
..konečně boxer..
Není tu na fóru někdo spolehlivej kdo vozí auta ze zahraničí? Ideálně někdo přes Mercedesy? Uvažuji o 320 GLK, ale nikdy jsem neměl diesel a automatickou převodovku, tak si na nákup sám netroufám.
Tak volby se blíží. na D-Fensu je pěkná tabulka, aby se člověk mohl kouknout, kolik nám zase vytahaj z kapes, pokud to dopustíme https://dfens-cz....kodane.jpg
Já už mám skoro jasno. Dokonce jsem si vyřídil voličskej průkaz, abych mohl na té naší vesnici krapet zamíchat statistikou. Všechno co je v parlamentu + Šlachtův kšeft je těžce nevolitelné. Tedy pro mě.
Tak o víkendu šťastnou ruku přeji
Upravil Medik dne 05.10.2021 13:51
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bohumil napsal:
Me je to úplně jedno esli tam sedí Petr nebo Pavel. Hlavně aby byl benzin a kafezrumem.
no ono to ale jedno neni, ono by te dost tech pavlu a petru rado zbavilo benzinu a zdanilo kafezrumem ze by ses divil
aby ti pak nezbylo kolo a vodasesipkem ...
salem napsal:
A kedy sa cesko podakuje slovensku? Dodali sme husaka, bilaka..a po vikende aj andreja na dalsie obdobie
Hele chalaniska, a něco použitelného by ste nemali? :-) Vlastně ne, jak jsem koukal a četl, tak lidé s volebním právem vám tam taky nadělili výkvět.
Obávám se, že to je našim státům a národům společné. Vybrat si spolehlivě největší vopruz.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
tak nám ty volby dopadly celkem uspokojivě.
co ten Miloš? dneska jsem mluvil se známou, která podobným způsobem přišla o dva sourozence a pravila, že to má velmi rychlý průběh... upřímně jsem docela v šoku, že se napije, jsem tušil, že je v podstatě totální alkoholik bych do něj neřekl... že diagnóza zní v podstatě alkoholická demence...
pod trvalým dohledem
co ten Miloš? dneska jsem mluvil se známou, která podobným způsobem přišla o dva sourozence a pravila, že to má velmi rychlý průběh... upřímně jsem docela v šoku, že se napije, jsem tušil, že je v podstatě totální alkoholik bych do něj neřekl... že diagnóza zní v podstatě alkoholická demence...
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
Víc mě fascinuje, že pořád tvrdí, že je schopen funkce prezidenta. To už může bejt hlavou státu a ozbrojených sil kdejaké pako.
Obávám se, že příliš nevnímá, pokud něco podepisuje, pokud to dělá vůbec on.
Už když se dral do dalšího funkčního období, tak jsem si říkal,. že se konce nedožije. Nechápu, co člověka žene a drží do funkcí, kdfyž by si mohl v pohodě užít zbytek ivota třeba na té Vysočině.
A dělat nyní v ochrance prezidenta opravdu není žádnej med. Cvičení ochránci se mění na zdravotní bratry.....místo střeleb trénink na výměnu plen a udržení životních funkcí geronta.
To netvrdí von, to tvrdí ta jeho skvadra vyžírků a využívatelů. Loutkoherců. Prezident je při vědomí, vtipkuje, ale ukázat vám ho nemůžeme...
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
To netvrdí von, to tvrdí ta jeho skvadra vyžírků a využívatelů. Loutkoherců. Prezident je při vědomí, vtipkuje, ale ukázat vám ho nemůžeme...
...souhlas. Lihosova droga je/byla moc a pozornost davu.... ...podle mych zdroju ho prachy nikdy moc nezajimaly a on sam velmi pravdepodobne nakradeno nema....
..ale ta particka kolem nej ano a to velmi....
Upravil Bubak dne 15.10.2021 17:38
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Já nejsem žádná ukázka životnosti moto. Ale lidi, co si koupí motorku za 1/2 mega s přesvědčením, že po 100 tis km je po smrti, by se měli utrácet pro zhýralost a konzumnost. To je 5 Kč/km jenom v ceně motorky. Jestli tohle někdo vědomě udělá, tak je u mě ubohej idi.ot. S takovýhle smýšlením, to daleko nedotáhneme. Tímhle jednáním akorát přesvědčujeme výrobce, aby na kvalitu sral, protože 100 tis.km ujede cokoliv pomalu na jeden olej a pokud vám 100 tis stačí jako známka spolehlivosti, tak se brzo dočkáme motorek na jedno použití. Už teď jsou LC s válci jako součást motoru... Proč ne? Sto tisíc to najede urcite a pak si, konzumenti, koupíte jinou ne? I Číňani jsou dneska konkurencí evropským značkám a můžete si za to sami jenom tím, že se chováte jako bezmozci a když něco zakuka po 150 tis km, tak tomu ještě tleskate a říkáte, že to má už nárok...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
kdyby si všichni ti idi.oiti tu svoji motorku nechali na celý život, tak bys jezdil na ty svoje expedice na kole...
ve wikipedii je k heslu "činiti z nouze ctnost" vylepená tvoje fotka
Upravil Miguel dne 15.11.2021 08:19
pod trvalým dohledem
Bohužel se z některých motorek stala věc k demonstraci postavení a peněz. Tudíž tři čtvrtě těch pozérů na LC to má jen proto, aby demonstrovala svůj sociální status. Odečtou z daní a mají motorku do kavárny. Za dva roky motorku prodají a odečtou další... Také kolik ve světě potkáte cestovatelů na LC? Všichni jezdí na 1100,1150 a 1200 vzduchu... Proč asi.. Ale to se diskuzí dostáváme úplně jinam.
Před Petrem klobouk dolů za parádní nájezd a hlavně veřejný deník, ze kterého se dá čerpat na co si dát pozor
zbytečnej machýrek napsal:
kdyby si všichni ti idi.oiti tu svoji motorku nechali na celý život, tak bys jezdil na ty svoje expedice na kole...
ve wikipedii je k heslu "činiti z nouze ctnost" vylepená tvoje fotka
Za 1. Já nikde nepsal, že si někdo má něco nechávat celej život, ale psal jsem o tom, že kdo si koupí novou moto za 1/2 mega s přesvědčením, že je po 100 tis po smrti, tak je idi.ot... což je dost zásadní rozdíl, ale chápu, že potrefená husa to z podstaty věci pochopit nemůže.
Za 2. Možná bych jezdil na kole, ale furt bych jezdil, kdežto někdo má v garáži 15 "expedičních" motorek a jezdí nejdál do Brna do Vaňkovky, protože na to, aby vyrazil sám nemá koule ( a ty se koupit nedají ani ke GS za příplatek) a je moc velkej idi.ot na to, aby s ním vyrazil někdo jinej (leda tak dveře)
Kdybych sedel vystresovanej doma na prdeli jako ty a spočítal peníze, který jsem utratil na cestách, tak si ty motorky můžu pořídit taky... Ale k čemu by mě byly? Shaniš snad, jako předseda klubu zbytecnejch machyrku, novy cleny?
Já mám možná fotku na Wikipedii u výrazu z nouze ctnost, ale aspoň se o mě neučí na školách, jako o příkladu neplatnosti Darwinovi teorie.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
2020 - 3000 km po Maroku
2021 - 3000 km po Balkánu
Až mi bude chodit apanáž ze socialky, seberu se na dva měsíce. Na mx a enduru sedím 2-3x týdne.
pod trvalým dohledem
prosteoff napsal:
Bohužel se z některých motorek stala věc k demonstraci postavení a peněz. Tudíž tři čtvrtě těch pozérů na LC to má jen proto, aby demonstrovala svůj sociální status. Odečtou z daní a mají motorku do kavárny. Za dva roky motorku prodají a odečtou další... Také kolik ve světě potkáte cestovatelů na LC? Všichni jezdí na 1100,1150 a 1200 vzduchu... Proč asi.. Ale to se diskuzí dostáváme úplně jinam.
Před Petrem klobouk dolů za parádní nájezd a hlavně veřejný deník, ze kterého se dá čerpat na co si dát pozor
Jedno kouzelné úsloví zní takto:
“Všichni od ho… jen on cely v bílém”
pod trvalým dohledem